casebuilder.com/nl

914 reviews in totaal   34 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Reviewscasebuilder.com/nl

Super nette en professionele afwerking.
De levering en service van Casebuilder waren perfect: snel, netjes verpakt en alles compleet. Echt top geregeld! Wat ik wel had gewaardeerd, is een kleine waarschuwing vooraf over de hoeveelheid werk: 200 popnagels is niet niks 😅. De case uiteindelijk zelf in elkaar gezet, maar achteraf gezien had ik dat liever laten doen. Het is echt een stevige klus als je geen ervaren bouwer bent. Desondanks: het eindresultaat mag er zijn. De kwaliteit van de materialen is uitstekend en de case past perfect. Super blij mee!
verpakking beschadigd, hierdoor konden er onderdelen van de bestelling uitvallen, wat niet gebeurd is.
Graag ontvang ik eerst de case, om daarna eventueel een beoordeling te geven. Nu een herinnering sturen vind ik niet helemaal gepast. Temeer omdat ik nog even gecheckt had wanneer deze nu geleverd wordt. Ik ben dus meer in afwachting van een leveringsbevestiging dan van een herinnering aan de beoordeling 😊
T V
T.W.M. v.
Snelle service, uitstekend verpakt.
Alles goed gegaan en vlot besteld. Ze hebben zelfs nog gebeld om dat er 1 artikel eigenlijk niet bij de rest paste, en na overleg het juiste artikel toegevoegd. Prima
Men denkt goed met je mee bij problemen. En de oplossing is top!

Super degelijke hoge en zeer strakke…

Super degelijke hoge kwaliteit en zeer strakke case .

Misvatting bestelling

Was een misvatting met bestelling, maar super opgelost door Casebuilder.