gkazas.com/nl

3.883 reviews in totaal

3.883 reviews since 19 jun 2024

Gecertificeerd sinds: 4 jul 2024
gkazas.com/nl/ voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn bijzonder positief over de smaak van de olijfolie, die als puur, vol en authentiek wordt ervaren. De kwaliteit van de olijfolie wordt als zeer hoog beoordeeld, vaak in vergelijking met supermarktproducten. Ook de mogelijkheid om eerst een proefblikje te bestellen wordt gewaardeerd, net als de snelle en correcte levering en de stevige, mooie verpakking. Daarnaast wordt de service vaak als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht beschreven. Er zijn echter enkele negatieve opmerkingen over vertraging of schade bij de levering. Sporadisch zijn er klachten over beschadigde of open verpakkingen en bij de afhandeling van klachten zijn er soms minder positieve ervaringen.

Reviewsgkazas.com/nl

Alles in goed orde bezorgd. Precies volgens afspraak en netjes ingepakt om beschadigingen te voorkomen.
Zeer snelle verzending. Goed en stevig verpakt. Misschien een idee om ook blikken van 2,5 liter te verkopen?
Ik gebruik deze olie, en ook mijn moeder van 92, als medicijn, oftewel pijnstiller, voor reuma vanwege de hoge polyfenols!!! Ook heerlijk en goed in de keuken! We eten nediterraans, nooit wat anders en maken alls zelf! Dankjel voor de goede kwaliteit olie Gzakas!!! 💃👵🏻🙏

Antwoord van gkazas.com/nl

Wat een fijn bericht. Heel mooi om te horen dat je van onze olijfolie geniet in de keuken én dat het jouw moeder helpt met haar gezondheid. Geniet van de olijfolie :)
Vaker contact over verzending en bezorging a.u.b. ! Er is besteld en betaald en dan is het lang wachten , dat kan beter ! Verder echt een klasse produkt ! 👍
Super snelle levering, heerlijke biologische olijfolie. Gebruik alleen deze olijfolie voor bakken wolken en in salades :)
Snelle levering. Veel mails van veilig aankopen-klantbescherming

Smaak heel goed en heel belangrijk voor mij, biologisch!

Smaak heel goed en biologisch. Handig groot blik snel verzonden.
Aparte en verfrissende drankjes, snelle bezorging
J T
Jo T.

Beste olijfolie voor de lekkerste frietjes

Al enkel jaren maken we de frietjes met deze olie, perfecte goudgele knapperige frieten.

Heerlijke olijfolie!

Heerlijke olijfolie, zeker en vast een aanrader.
Top kwaliteit en makkelijk om een abonnement te hebben.
Heerlijke smaak Ik gebruikte nooit olijfolie de geur en de smaak vond ik verschrikkelijk maar ik had een recept met olijfolie dus toch een proefverpakking aangevraagd. Ik heb nu een fles olijfolie gekocht omdat deze een lekkere volle smaak heeft.
(H)eerlijke olijfolie voor een fijne prijs en supersnel geleverd!
A B
Anita B.
Snelle levering, goed verpakt. Lekker olijfolie en mooi blik voor in de keuken.

Great quality, quick delivery

I really liked it. I highly recommend it

Heerlijke olijfolie

Snelle en correcte behandeling vd bestelling. Ik gebruik de olijfolie al jaren en dat bevalt me supergoed.

Geweldig

Goede smaken ☀️ En geweldig dat ze ook in kleine blikjes te krijgen zijn zo kun je ze makkelijk testen en heel leuk om cadeau te geven Super snelle levering
Blikje was er super snel. Direct geproefd. Heerlijk. Deze ga ik bij jullie bestellen
Service en producten zijn perfect

Perfect

Vanaf bestelling tot aan levering en gebruik: compleet en perfect. Bedankt! En: erg lekker 😋

Eerlijke olijfolie van de Nederlands-Griekse familie Gkazas. Wij produceren olijfolie op ons eigen land in Kreta én dat van bevriende buren. Onze maatstaf? Biologische olijfolie van de hoogste kwalite...