koro-shop.nl
Beoordelingen:

267 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden818 beoordelingen in totaal  

4,54
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
koro-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was helaas niet wat ik besteld had. De verpakking was beschadigd eb i.p.v. 2 kilo bio kurkuma poeder zat er een zak bio cashuw noten in. Na melding kreeg ik snel antwoord. De kurkuma wordt alsnog bezorgd ( kon ook kiezen tussen retour betaling) De noten kan ik houden. Niet perse 100% tevreden over de levering. Liever had ik mijn bestelde producten direct ontvangen maar de afhandeling ging zonder gedoe 100% goed.

de meest kritische beoordeling

20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling was aangeboden bij vervoerder maar de status bij vervoerder veranderde niet. Dan mis ik telefonisch contact mogelijkheden. Na 2 dagen wederom contact opgenomen. Daarna was pakket in beweging, maar wel een fikse vertraging in bezorging. Bij aankomst was een verpakking beschadigd waardoor de Risoni ook uit de verpakking is gekomen. Daarnaast verschillende lasagne bladen gebroken, ondanks de beschermde verpakking. Producten nog niet geprobeerd, zullen ongetwijfeld goed zijn!
IV
Ingev V.
Amersfoort
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor koro-shop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was helaas niet wat ik besteld had. De verpakking was beschadigd eb i.p.v. 2 kilo bio kurkuma poeder zat er een zak bio cashuw noten in. Na melding kreeg ik snel antwoord. De kurkuma wordt alsnog bezorgd ( kon ook kiezen tussen retour betaling) De noten kan ik houden. Niet perse 100% tevreden over de levering. Liever had ik mijn bestelde producten direct ontvangen maar de afhandeling ging zonder gedoe 100% goed.
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd keurig geleverd. Het product zit in een fijn “kraantjes” verpakking waardoor je makkelijk een dosis kunt inschenken. Ik gebruik het al een tijd en bijzonder tevreden. Als shot of drinken/the ect
Beoordeling melden
RB
ronnie b.
einbeck
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering en op tijd , misschien bij wat zwaardere spullen een stevigere verpakking . Bij de sale producten artikelen verwijderen die niet voorradig zijn.
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling was snel in huis. Alles is lekker en zonder toegevoegde chemische ingrediënten en suicker. Ik ben erg blok jullie te hebben gevonden.
Beoordeling melden
17 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goede service en kwaliteit

Goede attendering toen het product even op was, snelle reactie van klantenservice en goede kwaliteit
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Super goed!

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen, snel geleverd, goede kwaliteit. Fantastisch dus!
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en geweldige prijs kwaliteit verhouding
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering en goede service...
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede product
Beoordeling melden
MS
M S.
Amsterdam
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hmm😋

De zure kersen zijn heerlijk
Beoordeling melden
23 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
gewoon goed
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te bestellen, veel betaalbare biologische producten en geen verzendkosten, erg fijn. Een nog groter assortiment aan biologische producten zou super zijn! En als de kruiden en specerijen ook in kleinere verpakkingen komen zou dat ook een mooie toevoeging zijn
Beoordeling melden
EW
Ed W.
Castricum
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stukjes kip voor door de Nasi of Bami of welk gerecht dan ook maar dan plantbased daar heb je alleen de Erwten-eiwitsnippers van Koro voor nodig. Nergens te krijgen in Nederland behalve bij Koro NL en DL. Geweldig product!
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi assortiment en vooral goede service. Mogelijk nog meer biologische producten?
Beoordeling melden