koro-shop.nl

1.623 reviews in totaal   404 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021

koro.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit en het biologische karakter van de producten. Het brede en unieke assortiment wordt zeer gewaardeerd, waardoor klanten graag terugkomen. De prijs wordt meestal als gunstig en eerlijk ervaren, vooral in verhouding tot de kwaliteit. Ook de klantvriendelijkheid en het oplossend vermogen van de service worden zeer positief genoemd, vooral bij fouten of klachten. Verder waarderen klanten de zorgvuldige verpakking en wordt een snelle en correcte levering vaak ervaren. Toch zijn er ook enkele verbeterpunten: sommige klanten vinden bepaalde producten of de verzendkosten aan de hoge kant. Daarnaast zijn er regelmatig klachten over vertragingen of problemen bij de bezorging. Ondanks de zorgvuldige verpakking ontvangen sommige klanten beschadigde of gedeukte producten, en er zijn zorgen over het gebruikte verpakkingsmateriaal.

Reviewskoro-shop.nl

Y O
Yuko O.
Hilversum

Zeer tevreden over de producten, bezorging kan beter

Ik ben erg tevreden over de producten van KoRo, vooral over de biologische sushirijst die ik al langere tijd koop. Helaas verliep de bezorging deze keer minder goed. Het pakket was zonder duidelijke kennisgeving bij de lift in mijn appartementencomplex achtergelaten. Een andere bewoner, die ik niet kende, was zo vriendelijk om het pakket naar mijn appartement te brengen. Gelukkig is alles goed aangekomen, maar ik hoop dat de bezorging de volgende keer zorgvuldiger verloopt.

Verbeterpunt…

Wat ik jammer vond bij mijn laatste bestelling dat er 2 producten ontbraken. Na contact van mijn kant is het opgelost. Het had eigenlijk beter geweest als jullie direct mij dit hadden laten weten dat door interne verhuizing artikelen niet leverbaar waren. Nu moest ik er mee komen. Dit is wel een verbeterpunt. Breng je klant tijdig op de hoogte en niet minder artikelen opsturen en wachten tot de klant er mee komt.

Eindelijk duindoornbessen en sap

Geweldig om de in het algemeen lastig te verkrijgen duindoornbessen en duindoornsap nu in huis te hebben. Het zou fijn zijn als er ook Sanddorn Konfitur in het assortiment opgenomen wordt. Aldi Nord heeft die vele jaren aangeboden, maar zeker de laatste vier jaar niet meer helaas.

Health switch-up

Changing from dairy to KoRo's creamy-light coconut milk cut with fresh filtered water for everyday use; it makes a huge difference!! Fat dissolvable supplements absorb much more efficiently with such a clean consistent quality coconut milk. I use the high full fat coconut milk for cooking. Thank you, KoRo team!! ☺️🙏🫡
H V
Hanneke V.
Amsterdam
De producten van Koro zijn fijn, maar ik vind de wijze waarop deze producten verpakt worden waardeloos. Iedere keer zijn de dozen zodanig beschadigd dat er iets kleiners uit zou kunnen vallen. Voor mij een reden om dus geen kleinere items te bestellen. Nu kan het ook zo zijn dat dit komt door de transporteur, alhoewel ik regelmatig pakketten ontvang via DHL, die in allemaal in een goede staat hier aankomen. Rekening houden met het milieu als het gaat om verpakkingen is een goed ding, maar het moet niet ten koste gaan van de artikelen die je bestelt.

De Bron voor biologische artikelen

Meestal de biologische artikelen (noten, zaden, superfood) op voorraad. Een pre-order voor producten die op dit (bestel) moment niet voorradig zijn. Vaste klanten, tegen een minimale kwartaal-halfjaar-jaar afname, altijd gratis verzending bieden. Nu wordt ik (bij een artikel dat niet voorradig was) tegen gehouden, want alleen dat artikel bestellen, geeft naar verhouding hoge verzendkosten.
M W
Marieke W.
Al een aantal keren besteld. Door de bulk is de kiloprijs gunstig, maar dat het biologisch is, vind ik het allerbelangrijkste. de kwaliteit is super en het assortiment is enorm. Heel leuk om hier te shoppen!
Er zat iets niet bij mijn bestelling. Maar na 1 telefoontje werd het direct opgelost en opgestuurd. Hartelijke dank. Goede service. En niet te vergeten top producten. Super 👍🏻👍🏻

Eerste keer hier besteld

De eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Koro. Duurde even omdat het uit Duitsland komt, maar tevreden over het product (sojavlokken)en betaalbaar.
De keuze super, prijs ook aantrekkelijk. Wel vond ik lange levertijden. En de vervoerder ( kunnen jullie niks aan doen) slecht ! Niet aan deur geweest op depo gedropt, waren gewoon thuis niemand aan de deur geweest, paket mega beschadigd de Q r code op de doos niet werkend . Erg jammer

Antwoord van koro-shop.nl

Beste, Bedankt voor je feedback. Wat vervelend om te horen dat je pakket niet bij je aan de deur is aangeboden en bovendien beschadigd is aangekomen. Onze excuses voor het ongemak! Ook de problemen met de QR-code zijn natuurlijk niet zoals het hoort. We nemen je feedback hierover graag mee. We hebben je inmiddels een mail gestuurd om te kijken hoe we dit verder voor je kunnen oplossen. We hopen dat we je hiermee alsnog naar tevredenheid kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team KoRo Nederland
Producten zijn top. Toen mijn bestelling niet goed geleverd is (wat de schuld was van DHL) hebben ze een vervangende levering geregeld.
Ik ontving 3 ingedeukte blikken. Dit is door Koro op een nette en passende wijze opgelost!
Fijne bezorging. Jammer dat er wat onduidelijk bij mij is ontstaan over biologisch en niet biologisch.

Everything received in good order.

Everything received in good order, 4 * 12 black beans and 12 chicken peas.
M V
Marianne v.
Goede omschrijving van de producten. Keurige en snelle levering. Producten netjes verpakt,
J K
Jupke K.

Alles was goed verpakt, maar toch gedeukte blikken.

Alles was goed verpakt. Ondanks dat waren de meeste blikjes met pompoenpuree gedeukt.
Producten zijn goed en van hoge kwaliteit. Helaas wel flink aan de prijs. Ik snap dat je dat betaald voor deze kwaliteit dus ik klaag er zeker niet over maar het was wel iets waardoor ik langer heb gewacht met bestellen.
M B
marziana B.
Goede en fijne webshop. Goede producten, nette prijzen en zeer snelle verzending. Heel blij met deze webshop!
Snelle verzending en de producten zijn prima en niet duur.
Producten goed verpakt en snel geleverd. Mooie en goede plantaardige Producten. Kom zeker terug.