koro-shop.nl- Logo - Beoordelingen

koro-shop.nl
Beoordelingen:

249 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden872 beoordelingen in totaal  

4,51
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 apr 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
koro-shop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een zakje was defect (niet doorgeprikt, maar defect van de fabricatie. De rand van de zak aan de zijkant die via hitte methodes in elkaar werd geplaakt, had een deel die open was) waardoor een goed deel van de spul in het pakket tetecht kwam. Omdat dit was niet vsn transport maar van de duidelijke kapotte zak van het begin, ik neem aan dat in de magazijn zagen ze dar de zak lekt, maar ze hebben het zo verstuurd, war helemaal niet netjes is. Omdat de poeder etin ook heel erg fijn gemalen is, bik geringe beweging zat mijn huis onder oranje kleur/poeder die heel moeilijk de verwijderen was, en alleen maar wia wassen met zeep mogelijk was, talloze spullen (incl. de vloerbedeking) een voor een, 2 uur lang. Het is ook niet de eerste keer dat ik dit meemaakt bij deze winkel.
CL
costel l.
den haag

de meest kritische beoordeling

8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
we hebben maar de helft van de bestelling geleverd gekregen. Geprobeerd om op de website aan te geven dat bestelling niet compleet was maar dan kom je alleen maar bij retourzending uit. Vervolgens email gestuurd naar algemeen adres. Geen enkele reactie ontvangen. En de bestelstatus geeft aan dat alles geleverd is. Ben benieuwd of we nu wel een reactie krijgen. Ook was er geen telefoonnummer te vinden om contact te krijgen met de klantenservice.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor koro-shop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch, zeer uitgebreid assortiment om de lekkerste gerechten te maken van sochtends vroeg tot 'savonds laat, voor een feestje of gewoon tussendoor en het meeste biologisch.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
En tevreden klant!:)
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering 👍
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles goed
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JV
J.G. v.
Amersfoort
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
29 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Veel voor verbetering vatbaar. Communicatie, voorraadbeheer, bezorgafspraken, keuze voor bezorgdienst. DHL is onbetrouwbaar. Hebben altijd excuses voor niet komen opdagen: ''goederen beschadigd moet terug naar verzender'', ''hebben u gemist'', en meer van dat soort smoesjes wegens hun onvermogen te leveren.
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heb niets ontvangen, van dhl bericht dat wegens beschadiging pakket retour is gezonden. Dat is niet leuk natuurlijk en hoe en wanneer krijg ik nu mijn geld retour?
Beoordeling melden
Antwoord van koro-shop.nl
6 dagen geleden
Beste, Bedankt voor uw bericht en bestelling bij KoRo! Onze excuses dat u uw bestelling niet ontvangen heeft en voor ons late antwoord. Wij hebben u op 17 mei jl. een reactie op uw mail gestuurd, wij hopen dat deze goed bij u terecht is gekomen. Mocht u nog verdere vragen hebben, kunt u ons altijd bereiken op service@koro-shop.nl. Met vriendelijke groet, Het KoRo-team
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van koro-shop.nl
8 dagen geleden
Hey, vielen Dank für Deine Bewertung. Wir freuen uns beim nächsten Mal sehr, über ein kurzes, schriftliches Feedback. Alles Liebe Dein KoRo Team :)
CL
costel l.
den haag
16 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een zakje was defect (niet doorgeprikt, maar defect van de fabricatie. De rand van de zak aan de zijkant die via hitte methodes in elkaar werd geplaakt, had een deel die open was) waardoor een goed deel van de spul in het pakket tetecht kwam. Omdat dit was niet vsn transport maar van de duidelijke kapotte zak van het begin, ik neem aan dat in de magazijn zagen ze dar de zak lekt, maar ze hebben het zo verstuurd, war helemaal niet netjes is. Omdat de poeder etin ook heel erg fijn gemalen is, bik geringe beweging zat mijn huis onder oranje kleur/poeder die heel moeilijk de verwijderen was, en alleen maar wia wassen met zeep mogelijk was, talloze spullen (incl. de vloerbedeking) een voor een, 2 uur lang. Het is ook niet de eerste keer dat ik dit meemaakt bij deze winkel.
Beoordeling melden
EW
Ed W.
Castricum
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Jammer niet in Nederland te verkrijgen maar...

Jammer niet in Nederland te verkrijgen, maar niet getreurd je kan het gewoon bestellen - de erwten-eiwitsnippers geweldig product, je kan het als vegan-kipstuckjes gebruiken. Bestel het eens en je zal het met me eens zijn. TOPKORO.
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Assortiment, product informatie, snelheid van leveren, informatie over voortgang van transport. (H) Eerlijke producten.
Beoordeling melden
MT
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Veel interessante, goedkope producten. Ik ga zeker nog eens wat bestellen hier.
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling ging soepel en vlot. Ben ik ook zeer tevreden over het product.
Beoordeling melden
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling is snel geleverd en alle producten waren meeverzonden
Beoordeling melden
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles wat ik besteld had zat erbij, en de levering was ook goed
Beoordeling melden