EUROTOPS NL- Logo - Beoordelingen

EUROTOPS NL

1.227 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.764 beoordelingen in totaal

12 jan 2024
De bestelde artikelen waren goed, maar het beloofde cadeau (Switch piloten horloge) werd niet geleverd, maar door lelijk en niet lopend vervangend exemplaar. Bezwaar gemaakt en ter compensatie zijn door Eurotops 2 andere horloges toegezonden. Ik blijf van mening, dat hetgeen je op het bestelformulier aankruist ook moet leveren en niet vervangen wordt iets anders, omdat het artikel zogenaamd is uitverkocht
HS
Henk S.
Stadskanaal

9 dec 2023
Krijg brief nav mijn bestelling dat ik te veel teruggestuurd heb van artikelen die om wat voor reden dan ook niet bevielen. Ik praat over 7!!!!!!! jaar geleden want ik mocht niet meer bestellen vanwege bovenstaande. Welaan na die 7 jaar dacht ik ik ga weer wat bestellen voor EUR 5,95 dat gedaan en betaald. Na een week of 2 krijg ik een brief weer met de reden dat ik niet kan bestellen. Ondertussen is het geld al betaald en krijg ik op de email het bericht dat artikel verstuurd is. Gebeld met dit bedrijf een mevrouw aan de telefoon die zegt ik kan niet in de pc want er is een storing geef klantnummer maar, gek dat ze toen gelijk mijn naw wist. Ze zou overleggen en ik zou terug gemaild worden. Nou dat is ruim een week geleden maar ze moet nog bellen en het pakkettje zou onderweg zijn. Ik ga hier wel melding bij de cons. bond over maken,want ik voel mijn zo wel niet serieus genomen.
WV

Beoordelingen voor EUROTOPS NL

17 aug 2024
Levertijd erg lang.
19 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. We zijn blij om te horen dat u tevreden was met de algemene kwaliteit van onze producten. We verontschuldigen ons echter voor het ongemak dat veroorzaakt is door de langere levertijd dan verwacht. In ons bedrijf streven we ernaar om het hoogste serviceniveau te bieden, en we stellen uw feedback op prijs omdat die ons helpt te verbeteren. Wij danken u voor het kiezen van ons merk en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te kunnen zijn.
31 aug 2024
19 sep 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Wij waarderen uw steun enorm en het betekent veel voor ons. In ons bedrijf streven we naar uitmuntendheid in alle aspecten van onze service. Uw opmerkingen zijn genoteerd en we zullen ze gebruiken om onze diensten voor al onze gewaardeerde klanten te blijven verbeteren. Nogmaals bedankt dat u voor ons bedrijf hebt gekozen.
12 aug 2024
13 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling achter te laten. Wij zijn dankbaar voor uw positieve feedback en zijn blij om te horen dat u een bevredigende ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Wij nemen echter ook nota van uw opbouwende kritiek en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren. Bij ons bedrijf streven we ernaar om de best mogelijke klantervaring te bieden en we zullen eraan blijven werken om aan uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen. Hartelijk dank dat u voor ons hebt gekozen.
10 aug 2024
12 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij stellen alle vormen van feedback zeer op prijs en we zijn blij om te horen dat u een bevredigende ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Wij zijn echter altijd op zoek naar manieren om ons te verbeteren en uw opmerkingen helpen ons daarbij. Ons doel is om uitzonderlijke service te bieden en we verontschuldigen ons als we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij danken u voor het kiezen van ons bedrijf en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
4 aug 2024
8 aug 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij zijn blij te horen dat u een bevredigende ervaring met ons bedrijf heeft gehad. Uw positieve beoordeling betekent veel voor ons en wij waarderen uw steun. Wij nemen ook nota van uw suggesties en zullen eraan werken om onze diensten nog verder te verbeteren. Wij streven ernaar om al onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
6 jul 2024
bestelde produkten worden in 1x gestuurd, op zich goed, totdat 1 artikel niet direct leverbaar is. paar dagen geen probleem, maar ettelijke weken later kan niet de bedoeling zijn.
8 jul 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een recensie achter te laten. We zijn blij dat u ons efficiënte verzendproces op prijs stelt. We verontschuldigen ons echter voor het ongemak dat is veroorzaakt door de vertraging in de levering van een van uw artikelen. Wij streven ernaar om op tijd te leveren, en we zullen eraan werken om dit aspect van onze service te verbeteren. Uw feedback is waardevol voor ons, en we hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.
13 jul 2024
de klanten niet lastig vallen met dit soort kletspraat
15 jul 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Wij stellen het op prijs om van onze klanten te horen en zijn blij om te horen dat u onze producten bevredigend vond. Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij streven ernaar om producten van hoge kwaliteit te leveren zonder onnodige verkoopdruk. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak en zullen blijven werken aan het verbeteren van onze klantervaring. Hartelijk dank dat u voor ons bedrijf hebt gekozen.
30 jul 2024
Reactietijd email en snelheid terugboeken
30 jul 2024
Geachte gewaardeerde klant, Bedankt voor uw feedback over onze reactietijd per e-mail en de snelheid van terugbetaling. Wij nemen alle beoordelingen van klanten serieus en waarderen uw eerlijkheid. De filosofie van ons bedrijf is om snelle en efficiënte service te bieden aan al onze klanten, en we verontschuldigen ons als we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Wees gerust, wij werken voortdurend aan het verbeteren van onze processen om een bevredigende ervaring voor al onze klanten te garanderen. Bedankt dat u voor ons hebt gekozen en ons de kans geeft om u van dienst te zijn.
26 jul 2024
30 jul 2024
Hartelijk dank voor het delen van uw feedback met ons. Wij waarderen uw positieve opmerkingen en zijn blij om te horen dat u over het algemeen een bevredigende ervaring met ons heeft gehad. Wij nemen ook nota van uw opbouwende kritiek en zullen deze gebruiken om onze diensten voortdurend te verbeteren. De filosofie van ons bedrijf is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elk bezoek aan hun verwachtingen voldoet. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn.
PV
Pieter V.
Den haag
1 dec 2023
IK had 2 zwarte onderhemden besteld. Ontving na een week of langer 3 zwarte slips. Die zijn prima dus die hoeven niet terug. Ik heb er over gemaild maar kreeg alleen uit Duitsland een bericht met hele kleine lettertjes. Nog niet goed gelezen. Wil graag ook die hemden ontvangen en heb duidelijk het bestelnummer ingevuld en aangegeven dat ik het bedrag wil ontvangen wat ik nog moet bijbetalen. Vreemd dat ik niet rechtstreeks met Eurotops Nederland kan corresponderen of bestaat die niet meer? Was al jarenlang een tevreden klant.
5 jan 2024

Niet erg tevreden

Het duurt erg lang voordat de bestelling binnen is. Geen informatie van de bezorger GSL wanneer de bestelling geleverd wordt, staat opeens voor de deur. Retour zending moet apart betaald worden. Ik ben slecht ter been en niet in staat om naar een postkantoor te gaan. De bestelde artikelen zijn wel erg goed verpakt, dus prima in orde 👍🏼
30 jan 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. We zijn erg blij om te horen dat u tevreden bent over de verpakking van de artikelen die u hebt besteld. Wij begrijpen dat een langere levertijd en een gebrek aan informatie van de koerier ongemakkelijk kunnen zijn en wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Bij ons bedrijf streven we ernaar dat onze klanten de best mogelijke service ervaren en we zijn voortdurend op zoek naar manieren om ons leveringsproces te verbeteren. Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en uw feedback wordt zeer gewaardeerd.
8 jan 2024
Ja, jezus wat ga ik NU goed vinden ........ welnu als ik twee tot drie keer een vraagje en/of briefje stuur ........ dan geen antwoord, het is toch een beleefheids toestand om even te reageren ? Voort de vraag over de "Gouden Roos" wanneer gaat die uitgeleverd worden **** per bank betaald met de kortingsaktie van Uw bedrijf.
30 jan 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij waarderen zowel de goede als de slechte ervaringen die onze klanten met ons hebben. Wij begrijpen het belang van hoffelijke communicatie en streven naar een uitstekende klantenservice. Wij waarderen alle feedback en gebruiken deze om onze diensten en producten voortdurend te verbeteren. Wij verontschuldigen ons voor het ongemak dat werd veroorzaakt en streven ernaar om tijdig een bevredigende oplossing te bieden. Bedankt dat u deze kwestie onder onze aandacht hebt gebracht.
5 mrt 2024
De start was moeilijk, omdat het bestelde, blouses met volledige ritsen niet voorradig waren.Gelukkig kwam er toch nog een,ondanks dat er gezegd was dat ze niet geleverd konden worden. Het artikel is voor onze zoon,die zwaar gehandicapt is.Hopelijk komen deze poloshirts met volledige rits toch weer in uw catalogus!
7 mrt 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. We begrijpen hoe belangrijk het is dat we u de artikelen kunnen leveren die u nodig hebt, en we verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt kan hebben. Het is onze prioriteit om kwaliteitsproducten en -diensten te leveren aan onze klanten, terwijl we er voortdurend naar streven om hun tevredenheid te verbeteren. We zijn blij dat we uiteindelijk konden leveren wat u nodig had, ondanks de aanvankelijke problemen. We zullen uw suggestie in gedachten houden bij het zoeken naar manieren om onze catalogus verder te verbeteren en we kijken ernaar uit om u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
1 dec 2023

Geleverde goederen waren goed Jammer van het cadeau en de levertijd

Geleverde goederen waren goed. Het duurde alleen best lang voordat ze geleverd waren. En als cadeau stond dat je een weerstation kreeg met zogezegd een hoge waarde, alleen dat kwam nooit. In plaats daarvan kwam een goedkope kwaliteit radiootje met wekker.
28 feb 2024
Ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat u telefonisch niet bereikbaar bent. Kan wel teruggebeld worden maar dat wil ik niet. Bestellen via de website lukte niet omdat de toegang niet werd geopend. Vreemd verhaal maar zeker waar.
29 feb 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback te delen. Wij waarderen de inbreng van elke klant en wij verontschuldigen ons als er zich problemen hebben voorgedaan bij het contact met ons of de toegang tot de website. Bij ons bedrijf streven we naar een uitstekende klantenservice en gebruiksgemak. Wij stellen uw geduld en begrip op prijs terwijl wij hard werken om u een kwaliteitservaring te blijven bieden.
24 jan 2024
Berijdbaarheid was matig.en een email versturen duurde het lang voor je bericht terug krijgt De bestelling die wij hebben gedaan zou 4 of 5 werkdagen duren maar nog steeds geen bestelling
30 jan 2024
Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons. Wij waarderen uw feedback en begrijpen uw teleurstelling over de levertijd. In ons bedrijf streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en zijn we voortdurend op zoek naar manieren om onze processen te verbeteren. Wij zullen uw feedback in overweging nemen bij het zoeken naar manieren om onze levertijden in de toekomst te verbeteren. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen.
13 mrt 2024
De leveringen zijn niet altijd betrouwbaar en er wordt regelmatig geen antwoord gegeven op vragen. Als er al een antwoord wordt gegeven kan het een verzonnen argument zijn.
14 mrt 2024
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons bedrijf te beoordelen. Wij stellen uw feedback op prijs en nemen deze serieus. Bij ons bedrijf streven we ernaar om de best mogelijke service te leveren en werken we hard om betrouwbaarheid te garanderen bij het uitvoeren van bestellingen. Ons doel is om een open dialoog tussen klanten en personeel te bieden, en we verontschuldigen ons als dat niet het geval is geweest. We streven ernaar om een oplossing te vinden die aan ieders behoeften voldoet. Nogmaals bedankt voor uw waardevolle inzicht en we kijken ernaar uit om u in de toekomst van dienst te kunnen blijven zijn.
23 feb 2024
Snelle service maar veel te duur met vele artikelen. Bovendien moet je niet alleen hoge verzendkosten betalen maar ook de kosten als je iets wilt retourneren.
24 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wij waarderen het dat u de tijd neemt om uw ervaring met ons te delen. Wij streven ernaar om uitstekende service te bieden en het spijt ons om te horen dat onze prijzen te hoog waren naar uw smaak. Wij begrijpen dat het frustrerend kan zijn als u te maken krijgt met extra kosten voor verzending en retourneren, en wij verontschuldigen ons voor het ongemak. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat onze klanten op een efficiënte manier kwaliteitsproducten ontvangen. Wij waarderen uw feedback en danken u nogmaals dat u de tijd heeft genomen om deze met ons te delen.
21 dec 2023

Teruggave beleid niet klantvriendelijk

nekstrb verzendkostennetsokdnexrev keerreekreeg tweeeewt tochhcot ikki moetteom spullenullupd defecteetcefed vannav terugsturenner
5 jun 2024
Nee want ik srop met eurotops je moet veel te lang wachten vergeleken bij andere firmaas daar heb meest binnen 2 a3 dagen
8 jun 2024
Bedankt dat u de tijd neemt om onze diensten te beoordelen. Wij waarderen uw feedback. Bij Eurotops streven we ernaar om klantenservice van hoge kwaliteit te bieden en ervoor te zorgen dat bestellingen zo snel mogelijk worden verwerkt en verzonden. We begrijpen het belang van snelle levertijden en we danken u dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht. Wij waarderen uw inbreng en nemen alle feedback serieus. Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw gedachten met ons te delen.