EUROTOPS NL

2.698 reviews in totaal   652 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen de snelle en tijdige levering, de kwaliteit van de producten en de behulpzame en vriendelijke klantenservice. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt positief beoordeeld, net als het ruime en unieke assortiment. Daarnaast zijn er positieve opmerkingen over acties, cadeautjes en de communicatie over de status van bestellingen. Toch melden sommige klanten vertragingen of onvolledige zendingen, defecte of verkeerde artikelen en gemiste maten of producten in het assortiment. Ook zijn er klachten over de bereikbaarheid van de klantenservice, de afhandeling van problemen en het onduidelijke of omslachtige retourproces, vooral bij ontbrekende retourlabels of gebrekkige communicatie. Soms ontbreekt informatie over de bestelling.

ReviewsEUROTOPS NL

de schoenen heb ik de binnenzool eruit moeten halen ze hadden wat breder gekund ik moet eerst de rits vastmaken voordat ik erin kan verder zijn ze prima. het scheerapparaat is goed maar je moet wel voorzichtig zijn anders snijdt je in je huid hoe vaak kan je een mesje gebruiken?

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen iets smaller uitvielen dan verwacht en dat u de binnenzool heeft moeten verwijderen. We waarderen uw opmerking over de rits en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen. Wat betreft het scheerapparaat, fijn om te horen dat u er tevreden mee bent; we adviseren altijd om voorzichtig te zijn voor een optimale gebruikservaring. Uw input helpt ons om onze producten en service continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam] Team
Ruim assortiment, handige artikelen. Altijd goed verpakt en op tijd geleverd. Ik had de pech dat een artikel was uitverkocht en niet meer werd gefabriceerd, maar had wel betaald, Keurig afgehandeld en geld terug. Klasse!
G C
Geert C.
Het veelzijdige aanbod en de correcte afwikkeling van bestellingen en betalingen bevalt zeer goed. Een minpunt vind ik dat bij herenbroeken maat 48 ontbreekt.
Mijn beoordeling baseer ik op de punten ; vlotte afhandeling van het bestelde, goede kwaliteit en prettige voorlichting van de producten.
De meeste producten zijn haast nergens te koop en toch handig in gebruik. De levering kan wel wat sneller en de DHL kan beter in het Nederlands.
De gestelde artikelen zijn gewoon goed. Maar....bij een verkeerd geleverde pantalon drie maten te groot maat 29 ipv maat 26 . Is het terug sturen een probleem, er zit namelijk geen retour tickets bij . En als maat 26 er niet meer is ok geen probleem, maar stuur dan geen drie maten te groot.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze artikelen en voor het delen van uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en betreuren het dat er een verkeerde maat is geleverd en dat de retourprocedure voor u onduidelijk was. Normaal gesproken voegen wij een retourlabel toe om het terugsturen zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij adviseren u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij dit probleem spoedig voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,

Radio

Bij een verzending was geen nostalgie radio bij, maar deze radio heb ik al een keer ontvangen bij een bestelling. Maar met twee zonen werd er gevochten wie hem kreeg. Dus bel ik Euro tops op met deze mededeling en tot mijn verbazing stuurden men een nostalgie radio op, alleen hoefde ik de verzend kosten te betalen. Dat was een compliment waardig.
Ik heb een goed gevoel erover mijn bestelling kwam op tijd , alleen jammer dat er folders bij zaten in het frans dat hoeft er niet bij te zitten , Gewoon Nederlands is beter niet iedereen spreekt frans of engels .. maar voor de rest het was goed verpakt en ik benblij met het scheer apperaat.
P V
Peter v.
Eigenlijk niets wat mij betreft, de site is duidelijk en de verzending goed.
de producten zijn van uitstekende kwaliteit en prijs verhouding, dus gewoon een goed bedrijf

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Wij doen er alles aan om hoogwaardige producten te leveren tegen een eerlijke prijs, omdat klanttevredenheid voor ons altijd centraal staat. Het is fijn om te horen dat u onze inzet waardeert en ons als een goed bedrijf beschouwt. We blijven ons inzetten om aan uw verwachtingen te voldoen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Het team
A K
Anton K.
Ik ben tevreden door de snelle afhandeling van de bestelling.
had een onkruid verwijder boor gekocht item is gemiddeld,snelle levering en contact service is correct

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We zijn verheugd te horen dat de levering snel was en dat u onze klantenservice als correct heeft ervaren. We streven ernaar producten van een goede kwaliteit te leveren en een betrouwbare service te bieden. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening te blijven verbeteren en onze klantrelaties te versterken. Met vriendelijke groet, Eurotops
De bestelling liet deze keer wat langer op zich wachten.
Goede spullen goede prijs. Verzendkosten mogen vervallen boven een bepaald bedrag aan bestelling

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Wij streven ernaar om altijd kwalitatieve producten aan te bieden tegen een eerlijke prijs. Uw suggestie omtrent het vervallen van verzendkosten boven een bepaald bestelbedrag nemen wij serieus mee ter verbetering van onze service. Wij waarderen uw feedback zeer, aangezien deze ons helpt om onze dienstverlening steeds beter af te stemmen op de wensen van onze klanten. Met vriendelijke groet, Het team
Uitgebreid assortiment en prima kwaliteit van de aangeboden producten.
Goede prijs kwaliteits verhouding, soms een leuk cadeautje, na afloop betalen.
Broek in rietkleur, club of comfort, past me altijd als gegoten.
Privéprofiel
Goede kwaliteit herenkleding tegen een redelijke prijs. Verzending via GLS is niet helemaal ideaal vanwege het geringe aantal afhaalpunten (Rotterdam-Oost). Deze keer heeft de bezorging bijna een week geduurd, wellicht lag er in Duitsland nog sneeuw.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het delen van uw ervaring met onze herenkleding. Wij zijn verheugd te horen dat u de kwaliteit en prijs van onze producten waardeert. Het spijt ons te vernemen dat de bezorging via GLS deze keer minder soepel verliep. We streven er altijd naar om een zo betrouwbaar mogelijk bezorgproces te bieden en nemen uw feedback serieus om onze service verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Uw Eurotops-klantenserviceteam
Snelle nette levering. Prijs kwaliteit zeer in orde.
E N
Erik N.
De artikelen waren goed, echter zou het retour een beetje meer in jip en Janneke, als je het voor het eerst leest is dat niet geheel duidelijk.taal vermeld kunnen worden

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en waardevolle feedback. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van onze artikelen. Uw suggestie omtrent het verduidelijken van het retourproces nemen wij zeer serieus; wij streven ernaar onze communicatie zo helder en toegankelijk mogelijk te maken voor al onze klanten. Wij zullen uw opmerking gebruiken om onze instructies in eenvoudige taal te verbeteren, zodat het retourproces nog begrijpelijker wordt, ook voor nieuwe klanten. Met vriendelijke groet.