EUROTOPS NL

2.758 reviews in totaal   615 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle en correcte levering, de kwaliteit van de producten en de betaalbaarheid in verhouding tot de kwaliteit. Het ruime en originele assortiment valt in de smaak en de communicatie rondom bestellingen en statusupdates wordt vaak als duidelijk en prettig ervaren. Ook wordt de klantenservice regelmatig geprezen om de behulpzaamheid. Er zijn echter ook verbeterpunten: soms ervaren klanten vertragingen of problemen met de bezorgdienst en ontvangen zij defecte of niet werkende items. De ervaringen met de klantenservice zijn wisselend, waarbij niet iedereen zich gehoord of geholpen voelt. Het retourproces wordt door sommige klanten als onduidelijk of omslachtig ervaren, en er zijn klachten over onvoldoende of late meldingen bij communicatie.

ReviewsEUROTOPS NL

de schoenen heb ik de binnenzool eruit moeten halen ze hadden wat breder gekund ik moet eerst de rits vastmaken voordat ik erin kan verder zijn ze prima. het scheerapparaat is goed maar je moet wel voorzichtig zijn anders snijdt je in je huid hoe vaak kan je een mesje gebruiken?

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat de schoenen iets smaller uitvielen dan verwacht en dat u de binnenzool heeft moeten verwijderen. We waarderen uw opmerking over de rits en nemen dit mee voor toekomstige verbeteringen. Wat betreft het scheerapparaat, fijn om te horen dat u er tevreden mee bent; we adviseren altijd om voorzichtig te zijn voor een optimale gebruikservaring. Uw input helpt ons om onze producten en service continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam] Team
H H
Hans H.
Over het algemeen ben ik tevreden over de producten en leveringen, maar de laatste keer had ik drie producten besteld en stond in de bevestiging dat er twee niet leverbaar waren. Die melding kan toch ook tijdens het bestellen geven!

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback en uw positieve woorden over onze producten en leveringen. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren en begrijpen uw punt betreffende de melding van niet-lev erbare producten tijdens het bestelproces. Wij nemen uw suggestie ter harte om onze service verder te verbeteren en duidelijkere communicatie te waarborgen. Met vriendelijke groet, Het team
over het algemeen vind ik eurotops prima maar sinds ik kleurventilators heb besteld, bespur ik slordigheden, heb moeite moeten doen om niet besteld artikelen terug te sturen, is wel gelukt middels een zeer vriendelijk meneer echter terugbetaling laat lang op zich wachten, nog steeds niet

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Wij waarderen het dat u Eurotops over het algemeen als prima ervaart. Het spijt ons te horen dat u enige onzorgvuldigheden hebt ondervonden bij uw bestelling van kleurventilatoren en de vertraging in de terugbetaling. Wij streven ernaar om elke bestelling nauwkeurig en snel af te handelen en nemen uw opmerkingen zeer serieus om onze service te verbeteren. Het is prettig te vernemen dat onze collega u vriendelijk heeft geholpen bij het retourproces. Met vriendelijke groet, Eurotops klantenservice
Ruim assortiment, handige artikelen. Altijd goed verpakt en op tijd geleverd. Ik had de pech dat een artikel was uitverkocht en niet meer werd gefabriceerd, maar had wel betaald, Keurig afgehandeld en geld terug. Klasse!

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat ons ruime assortiment en de zorgvuldige verpakking u hebben bevallen. Wij streven er altijd naar om onze producten tijdig en in perfecte staat te leveren. Het spijt ons dat een artikel niet meer leverbaar was, maar wij zijn blij dat de afhandeling naar tevredenheid is verlopen. Uw vertrouwen in onze service waarderen wij zeer. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam]
Ik weet niet meer precies welke zending dat was, maar in het algemeen prima. Er is een een waar ik nu al ruim een maand op wacht en de voorspelling is nog enkele weken.

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste, Hartelijk dank voor uw bericht en feedback. Wij vinden het fijn om te horen dat uw ervaringen over het algemeen prima zijn. Wij begrijpen dat het vervelend kan zijn om lang te moeten wachten op een zending, en wij doen er alles aan om onze levertijden zo kort mogelijk te houden. Uw geduld wordt zeer gewaardeerd en wij blijven ons inzetten om u de beste service te bieden die u van ons mag verwachten. Met vriendelijke groet,
G C
Geert C.
Het veelzijdige aanbod en de correcte afwikkeling van bestellingen en betalingen bevalt zeer goed. Een minpunt vind ik dat bij herenbroeken maat 48 ontbreekt.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over ons veelzijdige aanbod en de correcte afhandeling van bestellingen en betalingen. Wij zijn verheugd te horen dat u over het algemeen tevreden bent met onze service. Uw opmerking over het ontbrekende maat 48 bij herenbroeken nemen wij serieus en zal worden doorgegeven aan ons assortimentsteam om onze collectie verder te optimaliseren. Wij waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam]
Mijn beoordeling baseer ik op de punten ; vlotte afhandeling van het bestelde, goede kwaliteit en prettige voorlichting van de producten.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij stellen het zeer op prijs dat u onze vlotte afhandeling, goede kwaliteit en heldere voorlichting als prettig heeft ervaren. Bij ons staat klanttevredenheid centraal en wij doen er alles aan om u een optimale service en hoogwaardige producten te bieden. Uw waardering motiveert ons om deze standaard te blijven leveren. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam]
De meeste producten zijn haast nergens te koop en toch handig in gebruik. De levering kan wel wat sneller en de DHL kan beter in het Nederlands.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve reactie en het delen van uw ervaringen met onze producten. Wij zijn verheugd te horen dat u onze producten praktisch en nuttig vindt, wat onze toewijding aan kwaliteit en gebruiksgemak benadrukt. Uw opmerkingen over de levering nemen wij serieus en zullen wij gebruiken om onze service te verbeteren, evenals het contact met onze vervoerders. Wij waarderen uw vertrouwen in ons merk en hopen u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, [Bedrijfsnaam]
Tijdige en correcte levering van bestelde artikelen die prima voldeden aan de verwachingen!

Antwoord van EUROTOPS NL

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd te horen dat uw bestelling tijdig en correct is geleverd en dat de artikelen aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bij ons staat het leveren van kwaliteit en klanttevredenheid altijd centraal, en het doet ons genoegen dat wij aan deze waarden voor u hebben kunnen voldoen. Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet,
De gestelde artikelen zijn gewoon goed. Maar....bij een verkeerd geleverde pantalon drie maten te groot maat 29 ipv maat 26 . Is het terug sturen een probleem, er zit namelijk geen retour tickets bij . En als maat 26 er niet meer is ok geen probleem, maar stuur dan geen drie maten te groot.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve woorden over onze artikelen en voor het delen van uw ervaring. Wij hechten veel waarde aan de tevredenheid van onze klanten en betreuren het dat er een verkeerde maat is geleverd en dat de retourprocedure voor u onduidelijk was. Normaal gesproken voegen wij een retourlabel toe om het terugsturen zo eenvoudig mogelijk te maken. Wij adviseren u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij dit probleem spoedig voor u kunnen oplossen. Met vriendelijke groet,
De artikelen van Eurotops zijn van goede kwaliteit.

Radio

Bij een verzending was geen nostalgie radio bij, maar deze radio heb ik al een keer ontvangen bij een bestelling. Maar met twee zonen werd er gevochten wie hem kreeg. Dus bel ik Euro tops op met deze mededeling en tot mijn verbazing stuurden men een nostalgie radio op, alleen hoefde ik de verzend kosten te betalen. Dat was een compliment waardig.
J B
Jaap B.
Goede spullen voor schappelijke prijs

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn verheugd te horen dat u onze producten als goed en van een aantrekkelijke prijs ervaart. Bij ons streven we ernaar om hoogwaardige kwaliteit te leveren tegen een faire prijs, zodat onze klanten optimaal tevreden zijn. Uw tevredenheid is voor ons een belangrijke motivatie om onze service en aanbod continu te verbeteren. Met vriendelijke groet,
duidelijke beschrijvingen en snelle levering

Antwoord van EUROTOPS NL

Goedendag, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd te horen dat onze duidelijke productbeschrijvingen en snelle levering aan uw verwachtingen voldoen. Bij ons staat het leveren van heldere informatie en een efficiënte service hoog in het vaandel, zodat u altijd met vertrouwen bij ons kunt aankopen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en motiveert ons steeds om de kwaliteit en snelheid van onze dienstverlening te blijven waarborgen. Met vriendelijke groet.
W B
wouter b.
Leuke artikelen en lage prijzen en goede levering

Antwoord van EUROTOPS NL

Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd te horen dat onze artikelen u aanspreken en dat u de prijzen en levering als gunstig heeft ervaren. Wij streven ernaar om onze klanten kwalitatieve producten te bieden tegen aantrekkelijke prijzen en een betrouwbare service. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang en motiveert ons om deze hoge standaard te blijven handhaven. Met vriendelijke groet,
Coördinatie tussen medewerkers. Ging bij de laatste bestelling niet helemaal goed.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Het spijt ons te horen dat de coördinatie bij uw laatste bestelling niet geheel vlekkeloos is verlopen. Wij streven er altijd naar om onze service zo efficiënt en zorgvuldig mogelijk te laten verlopen, waarbij klanttevredenheid vooropstaat. Uw opmerkingen worden serieus genomen om onze processen te verbeteren en verdere onduidelijkheden te voorkomen. Wij waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet,
makkelijk te bestellen. vlotte levering. goede condities

Antwoord van EUROTOPS NL

Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd te vernemen dat u onze bestelprocedure als eenvoudig heeft ervaren en dat de levering snel en naar tevredenheid is verlopen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we doen er alles aan om u de beste condities te bieden. Uw complimenten stimuleren ons om deze kwaliteit te blijven leveren. Met vriendelijke groet.
J V
Jo v.
Alles naar wens.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we doen ons uiterste best om iedere klant een uitstekende ervaring te bieden. Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan wij uiteraard graag voor u klaar. Uw vertrouwen en tevredenheid zijn voor ons van groot belang. Met vriendelijke groet,
W V
Wijnand v.
Alles netjes geleverd en aangekomen. Ga zo door.

Antwoord van EUROTOPS NL

Geachte heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Wij zijn verheugd dat uw bestelling netjes geleverd en in goede staat is aangekomen. Bij ons staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en we doen er alles aan om onze service en kwaliteit continu te waarborgen. Uw waardering motiveert ons om dit hoge niveau te blijven nastreven en met dezelfde toewijding verder te gaan. Met vriendelijke groet,
Ik heb een goed gevoel erover mijn bestelling kwam op tijd , alleen jammer dat er folders bij zaten in het frans dat hoeft er niet bij te zitten , Gewoon Nederlands is beter niet iedereen spreekt frans of engels .. maar voor de rest het was goed verpakt en ik benblij met het scheer apperaat.