Bristol- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017
Laatst gewijzigd op: 29 mei 2023
Bristol is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij Bristol kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 16 jan. 2017

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor Bristol

355 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

20.505 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

4 nov. 2022
Fijne manier van bestellen en bezorging zonder problemen alleen 1probleem met de schoenen zelf is dat de stikrand aan de bovenkant wit uitgeslagen is en ik elke dag die randen met een borstel moet schoonmaken WAT IS DAT EN WAAROM KOMT DAT graag nadere informatie hierover gewenst want dit lijkt mij niet oke

de meest kritische beoordeling

8 sep. 2022
Volgens website had vestiging 1 paar in mijn maat beschikbaar. Toen ik daar aan kwam bleek deze niet aanwezig? Vervolgens online besteld, maar deze laarzen waren beschadigd en zaten lijmvlekken op. Dus weer naar de winkel om ze daar terug te brengen. Medewerker heeft daar online nieuwe voor me besteld maar bij aankomst bleken ook deze lijmvlekken te hebben. Ben dus 3x naar een vestiging gereden en parkeerkosten moeten betalen en heb nog geen schoenen. Hoewel ik de schoen nog steeds heel leuk vind ga ik ze niet meet bestellen!

Beoordelingen voor Bristol

20 jan. 2023

van M B.
Prima service dat je kan ruilen in de winkel, maar ik heb nu al een paar keer meegemaakt dat de medewerker op een kritische toon vraagt waarom het artikel retour komt. Of als ik de reden geef er dan een verbaasde toon wordt aangeslagen.
4 sep. 2022
Snelle bevestiging per mail en verzending. Fijn dat je kunt retouren in de winkel. Minpunten dat de verzenddoos slecht was dichtgeplakt en dus open aankwam. Ook zaten in de schoenen doos met de bestelde maat 42 schoenen met maat 43.
11 sep. 2022

De vernieuwde opstelling van de schoenen vind ik niet mooi. De keuze is daarom minder geworden. Vind de kleding behoorlijk aan de dure kant, en weinig keus. Er hangt meer sportkleding dan andere kleding.
15 jan. 2023
De schoenen werden snel geleverd. Helaas staat er bij productbeschrijving op internet niets, dus had ik verder helemaal geen informatie. Ik heb ze.op de gok besteld en moest ze dus ook weer terugbrengen.
3 sep. 2022
Had een koffer besteld die was van goede kwaliteit en tegen betaalbare prijs. Echter duurde de levering erg lang. Maandag besteld en pas vrijdag in huis.
9 sep. 2022
Betalen lukte tot 5 keer niet. Gebeld en kreeg te horen dat ze niet kon helpen omdat er verder geen klachten waren …
23 dec. 2022
Basics terug en in voorraad in assortiment
3 sep. 2022
Moest vrij lang wachten op produkt
31 aug. 2022
neutraal