zat goed verpakt en netjes geleverd alleen snap ik niet dat geleverd is met post NL Terwel ik lid ben van selectvracht post NL krijg je niet eens de kans om naar de deur toe te lopen loop zeer slecht en krijg de kans niet om naar de deur te lopen want dan zitten ze alweer in de auto ik vind dit erg onvriendelijk en onpersoonlijke van Postnl maar u als Bristol daar ben ik goed te spreken over ty
Verder lezen
Alle positieve beoordelingen weergeven
de meest kritische beoordeling
1 jaar geleden
Levering duurde langer dan de aangegeven 2-3 werkdagen. Doordat de kleding in de SALE gekocht is , is de prijs-kwaliteit verhouding prima, maar veel kleding is gemaakt van polyester wat de uitstraling toch minder maakt. Het feit dat retourzendingen niet kosteloos gestuurd kunnen worden vind ik een groot minpunt (Bristol winkel is ook niet om de hoek) hetgeen me tegenhoudt weer online te bestellen.
Verder lezen
Alle kritische beoordelingen weergeven
Beoordelingen voor Bristol
SorterenRelevantie
10 maanden geleden
ik heb een schoen besteld die ik ook al in 2 ander kleuren heb in dezelfde maat.
dezelfde sneaker in dezelfde maat valt ineens een stuk kleiner dus paste niet.
Levering viel tegen.
Op vrijdag en meteen briefje in de brievenbus dat het naar afhaalpunt gaat. Niet geprobeerd bij buren.
Ik was 15 min te laat thuis
9 maanden geleden
Service en levering is altijd goed. Helaas is de wel heel erg klein, dus alles kon terug. Masr dat was ook geen probleem
8 maanden geleden
Ik heb leren laarzen van de excellent serie besteld, Bij ontvangst niet blij. Ze zagen eruit als plastic Dus retour
halve bestelling gekregen,wat er binnen kwam was erg laat
9 maanden geleden
De schoen was na 3 dagen dragen al kapot aan het gaan .
7 maanden geleden
Maten kloppen niet
1 jaar geleden
Ik heb in al die jaren dat ik kleding heb besteld bij verschillende bedrijven nog nooit iets gehad wat zo gekreukt was als de jurk van Bristol, ook het vest wat ik er bij had besteld was niet onberispelijk .En dan ook nog eens € 7,25 aan verzendkosten betalen. Dit is eens maar nooit weer kleding van Bristol bestellen. Geen prettige ervaring.
De service was snel.
De schoen al een maat groter besteld, maar alsnog te klein.
De schoenen een dag later terug gestuurd, maar nog geen reactie of stornering gehad.
Geïmporteerde beoordelingen: