parasols.nlReviews

: 485Uitstekend

4,82

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 9 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
parasols.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij parasols.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 9 mrt. 2018
Laatst gewijzigd op: 5 dec. 2022
parasols.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij parasols.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor parasols.nl

60 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

485 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


13 okt. 2022
Ik heb nog telefonisch contact gehad en Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg de juiste informatie en alles is gegaan volgens afspraak. De parasol, vaticano pro , voldoet geheel aan de verwachting en is een eye catcher op het terras! Het is een kwalitatieve goede parasol. Stevig doek en kleur vast!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 mei 2022
Onze ervaringen zijn: overzichtelijke website en goed bestelproces. Maar, de aflevering laat te wensen over: Geen aflevering op de afgesproken datum. De vervoerder gebeld en deze was laconiek omdat onze woonplaats niet in de routes zat. Maar, hij zou terugbellen. Nooit iets van gehoord. Daags erna stond een vervoeder voor de deur. Gelukkig waren we thuis! Het samenstellen van de parasol en de bijbehorende voet was voor een niet technisch iemand) heel goed te doen. Eind goed al goed. Tevreden.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor parasols.nl

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
snel verstuurd, goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Actuele naam en adres gegevens bij bestellingen gebruiken in plaats van eerdere (verouderde) gegevens.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Goede kwaliteit parasol en op tijd geleverd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022 
van Jan G.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Ik heb nog telefonisch contact gehad en Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Ik kreeg de juiste informatie en alles is gegaan volgens afspraak. De parasol, vaticano pro , voldoet geheel aan de verwachting en is een eye catcher op het terras! Het is een kwalitatieve goede parasol. Stevig doek en kleur vast!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 okt. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Ze wisten waar ze het over hadden en handelden adequaat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
De site, het appen, snelheid van leveren en kwaliteit van het geleverde product
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Snelle levering, aardige chauffeur
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
28 aug. 2022
Snelle verzending. Producten van topkwaliteit.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Snelle levering, prima kwaliteit!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
16 aug. 2022
Prima kwaliteit en mooi .
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
15 aug. 2022
Beoordeling melden