Certificaat voor parasols.nl

No. X0E75129F17CA28AD76DBDB057F0D1876
 

Geldig vanaf
09-03-2018
Geldig tot
08-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor parasols.nl



Uitstekend

4.68/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 139 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft parasols.nl al 145 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
19-04-2019
Correcte levering 2 dagen na bestelling. Installatie ging vlot. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
18-04-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Persoonlijk contact verliep bijzonder prettig. De parasols en accessoires zijn wellicht wat prijziger dan die van andere winkels maar aanzienlijk duurzamer. Degelijke producten. Kost wat meer maar je hebt er veel langer plezier van.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
De parasol zit nog in doos, we zijn bezig met beton storten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Onderstokparasol verkeerd geleverd.
Na contact met Pim binnen 24 uur opgelost.
Super service en goed bereikbaar per mail met direct een reactie.
Dit alles heeft mij het gevoel gegeven dat parasols.nl zijn klanten serieus neemt.
Met vriendelijke groeten Henk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
08-04-2019
Snelle levering, heel mooi degelijk en stevig product en voor zover we van de service gebruik hebben gemaakt zijn we daar ook zeer tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
20-03-2019
Prachtige parasol, netjes optijd afgeleverd, viel wel iets groter uit dan ik verwacht had maar hij past precies. Nu de zon nog....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Heel mooi product , levering niet volgens afspraak ,fout zat bij vervoerder.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
heel mooi product een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
01-03-2019
De parasol is vandaag geleverd. Hij werd ter plekke in elkaar gezet en naar de vlonder gebracht. Klasse. We hopen dat hij net zo gaat bevallen als de vorige die we in 2018 bij parasols.nl hebben besteld. Dan wordt het weer een prachtige zomer :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Snel geleverd met adaptieplaat voor ingraafbare parasolvoet (die ik al had). Zelfs op zondag nog een reactie op een vraag. Kan het iedereen aanbevelen

Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Netjes en correct te woord gestaan bij de vragen betreffende de bestelling. Zelfde dag nog besteld en volgende dag keurig geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Uitstekende klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
10-11-2018
Heeft 4 dagen geduurd. Oor ik het binnen kreeg
4.33
Goed

parasols.nl antwoordt: 12-11-2018
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Onze excuses voor de vertraagde levering. Uw Solero Lux set is op de dag van bestelling uit ons magazijn vertrokken met UPS. Ik zie dat het pakket één dag vertraging heeft opgelopen bij UPS, en dat er bij de eerste afleverpoging niemand aanwezig was. Gelukkig is bij de tweede afleverpoging alsnog succesvol afgeleverd.

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
06-11-2018
de beoordeling geldt alleen nog voor het anker die ik moest bestellen. Maar telefonisch was het vriendelijk en heel goed. Parasol bestel ik wat later vanwege kleurkeuze.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
28-10-2018
Goede service snelle aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
03-10-2018
Na bestelling is de volgende werkdag al geleverd. Van de parasol kan ik nog niet veel zeggen ik moet het nog installeren. De handleinding mist een goede maatvoering. Voor de montage is het handig om precies te weten waat de montageplaat moet komen. De maat van de parasol is 3 m maar hoeveel afstand zit er tussen de paal en parasol zelf?
4.33
Goed

parasols.nl antwoordt: 04-10-2018
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben u zojuist een mail gestuurd met de afstanden voor het plaatsen van het anker. De afstand van het hart van het anker, tot het begin van het doek, is bij de Solero Fratello 30cm. Daarnaast adviseren wij 10-15cm extra afstand te houden van de muur om een veilige marge te houden bij wind. Als er nog vragen zijn, mag u ons altijd mailen of bellen

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
17-09-2018
Snelle en goede service en een prachtig assortiment parasols.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
29-08-2018
Gisteren besteld en de dag erna binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
29-08-2018
Besteld en netjes de volgende dag geleverd, en product doet volledig aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
23-08-2018
Wij hebben onze parasol nog niet ontvangen. Kunnen de veevoerder ook niet bellen, alleen mailen.
1.00
Slecht

parasols.nl antwoordt: 24-08-2018
Volgens onze administratie is uw parasol op vrijdag 17-8 (vr 13:50) besteld, en heeft onze transporteur op 18-8 (za 14:29) proberen af te leveren. Helaas was er op dat moment niemand aanwezig. Ook de tweede afleverpoging (di 13:34) was er helaas wederom niemand aanwezig. Gelukkig is er (do 13:29) alsnog succesvol bij u afgeleverd. Voor (transport)vragen mag u ons altijd bellen op 0499-375327.

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
22-08-2018
Alles piekfijn in orde, bereikbare en positief-actieve klantendienst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
14-08-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
13-08-2018
Goede snelle levering en service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
13-08-2018
Prima product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
12-08-2018
waardeloos
1.00
Slecht

parasols.nl antwoordt: 13-08-2018
Kunt u ons laten weten waarom u niet tevreden bent? Volgens onze administratie heeft u bij ons een losse beschermhoes besteld, en is deze binnen 24 uur bij u afgeleverd. Zou u ons kunnen laten weten wanneer wij iets fout hebben gedaan? Wanneer u niet tevreden bent over uw bestelling, kan deze binnen 14 dagen kosteloos geretourneerd worden, en ontvangt u direct uw aankoopbedrag terug.

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
12-08-2018
Goede uitleg aan de telefoon.
4.33
Goed

Datum van publicatie
12-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
12-08-2018
Prachtige parasol, net in bezit maar bevalt prima. Top kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
11-08-2018
Een afwijking in de lak, zou een vuiltje kunnen zijn. Klacht werd toch serieus genomen en werd bekeken. Dit bleek terecht een klacht en de parasol werd omgewisseld, de nieuwe parasol bleek een gelijksoortige afwijking te hebben en hierop werd er een volgende parasol gezocht die wel goed was. Snelle levering, netjes en correct, fout werd de volgende dag al verholpen. Klant en product staan voorop
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
11-08-2018
Snelle dienst, goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
10-08-2018
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
04-08-2018
09-08-2018
Van bestelling tot levering top. En de parasol is fantastisch
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
09-08-2018
Besteldatum
04-07-2018
09-08-2018
wij hebben afgelopen weken enorm veel plezier van de parasol gehad.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
08-08-2018
Elektrische kachels zijn ieder 1500w is een te hoog vermogen voor 1 eindgroep hadden we verkeer begrepen. Verder prima, en kwaliteit van product beoordelen in 2 dagen is wel erg snel Ziet er goed uit
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
03-08-2018
08-08-2018
Het product beantwoordt volledig aan de verwachtingen. Prima kwaliteit. Het enige is dat de steel niet in een standaard voet past. Maar in feite komt de beoordeling te vroeg. We hebben de parasol pas 2 dagen staan. Service is nog helemaal niet aan de orde. Vooralsnog, na 2 dagen zijn wij erg tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
08-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
08-08-2018
de levering was binnen 24 uur na de bestelling.
het product ziet er mooi uit.
klein foutje in het doek wordt op een zeer goede manier verholpen.
wij zijn er super tevreden over.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
Na de eerste bestelling was zoek geraakt, heeft men het in de tweede poging prima afgehandeld.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
Had de hoogte vd parasol tov grond iets hoger verwacht
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2018
Besteldatum
02-08-2018
07-08-2018
alles zeer goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-08-2018
Besteldatum
01-08-2018
06-08-2018
Snelle afhandeling en goede service
5.00
Uitstekend

parasols.nl

parasols.nl werd op 09-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
info@parasols.nl
parasols.nl
Winkel-exploitant
Solero Trading B.V.
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Pim van Keulen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met parasols.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.