Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijke, professionele en oplossingsgerichte service. De levering wordt vaak als snel, correct en netjes ervaren, zelfs bij grote of zware producten. De kwaliteit van de producten, met name parasols, wordt als hoog, degelijk en duurzaam beschreven. Klanten waarderen de duidelijke informatievoorziening via de website, telefonische uitleg en instructies. Het bestelproces en de montage worden als eenvoudig ervaren. Er zijn enkele opmerkingen over instructies voor installatie en soms kleine verbeterpunten in de informatievoorziening.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsparasols.nl
Prima telefonische informatievoorziening.
Nazorg was minder, onduidelijkheid over tijdstip bezorging.
Verder is de instructie voor opzetten parasol voor een particuliere klant wel heel summier.
Zeker omdat de parasol wel zeer zwaar is om met 2 personen te plaatsen op de voet.
Kwaliteit parasol is verder uit de kunst,
Met een hartelijke groet
Jaap Velema
Product perfect (zoals beschreven) en zeer snelle, nette levering. Zondagavond om 22:00uur besteld en de volgende dag (maandag) om 12:00uur al geleverd. Kortom wij zijn super tevreden.
Top service zelfs na 4 jaar na aankoop!
Aankoop gedaan in 2022, en toch nog een uitstekende service ontvangen in maart 2026, door het kostenloos vervangen van een defecte schuifarm van een Prostor P4 parasol. Top service!
Snelle levering en top kwaliteit. Best tevreden over de firma. Heb een paar jaren geleden een parasol gekocht en doet het nog prima.
Zeer goede service!
Goed bereikbaar, duidelijke antwoorden.
Reageren direct op de mail.
Zijn zeer coulant!
Wat mij betreft ging alles prima, geen commentaar. Snelle bezorging, mooi product.
Wat een fantastische parasol. Het is een flinke uitgave maar het is het geld dubbel en dwars waard. Perfecte service en zeer goede communicatie.
Excellente service
Ik had een foutieve parasolhoes besteld. Deze was te klein. Zonder problemen is mij snel en zonder extra kosten het juiste exemplaar geleverd
Snelle levering.zelfs de voet van 60 kilo werd met het pompwagentje tot in de tuin gereden .
Perfecte service. Zelfs een verkeerde bestelling(door mij) werd gecorrigeerd.
Persoonlijk contact, gewoon doen wat je zegt. Prima service en levering!
Perfecte service: een foute bestelling van mij werd snel en vlot opgelost. Ik heb een vriendelijke en professionele aanpak ervaren
Top service en communicatie
Mooie parasol. Omdat de zomerperiode nog moet komen kan ik er verder nog niet zoveel over zeggen.
Snelle levering.
Ik heb niks te klagen ben tevreden.
goede kwaliteit en snelle levering
Mooie kwaliteit en uitstekende service
We hebben twee parasols gekocht in parelwitte kleur en zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het doek is kleurvast, met een garantie van vier jaar, wat vertrouwen geeft in de duurzaamheid. De parasols zijn een echte meerwaarde voor de uitstraling van onze tuin – het geheel oogt nu veel frisser en stijlvoller.
Bij levering bleek het doek helaas te ontbreken, maar na een kort telefoongesprek kregen we diezelfde middag nog twee nieuwe, complete parasols bezorgd. De service was snel, vriendelijk en zeer professioneel.
Kortom: prachtige parasols van hoge kwaliteit én een uitstekende klantenservice. Aanrader!
Keurige benadering na een fout welke ik had gemaakt..
Zeer goede levering