Certificaat voor parasols.nl

No. X0E75129F17CA28AD76DBDB057F0D1876
 

Geldig vanaf
09-03-2018
Geldig tot
08-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor parasols.nl



Uitstekend

4.67/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 118 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft parasols.nl al 160 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
22-05-2019
Besteldatum
15-05-2019
22-05-2019
De eerste levering vertoonde foutjes, maar het product werd prompt vervangen door een perfect exemplaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
20-05-2019
grote parasol besteld,dag erna al binnen,super mooi,we zijn er duper blij mee.
we bevelen solero zeker aan.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-05-2019
Besteldatum
13-05-2019
19-05-2019
snelle levering; prima product; niet goedkoop
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-05-2019
Besteldatum
10-05-2019
17-05-2019
Levering ging een beetje chaotisch over en weer bellen en dan staat de chauffeur opeens voor je deur terwijl je van niets weet. jammer . Ik ben klein dus de stok waarmee je de hoes over de parasol moet droppen is nogal een onderneming dus die stokjes mogen langer en steviger worden. Dan heb ik nog problemen met de rits. omlaag gaat met het touwtje, maar omhoog ??? geen uitleg over gehad .
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
08-05-2019
14-05-2019
Zijn naar een afdeling van ons verpleeghuis gegaan. Verder geen reactie ontvangen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
14-05-2019
snelle levering goede service
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-05-2019
Besteldatum
27-04-2019
05-05-2019
mooie parasol,en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-05-2019
Besteldatum
28-04-2019
04-05-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
28-04-2019
Tweede parasol bij dit bedrijf gekocht. Top. En de bezorging was super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-04-2019
Besteldatum
22-04-2019
28-04-2019
Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
25-04-2019
Levering is snel en goed verlopen door een vriendelijke bezorger.
Parasol bevalt prima en staat erg mooi.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2019
Besteldatum
18-04-2019
24-04-2019
Een fout bij de transporteur werd door Solero fantastisch opgelost. Super service en uiteraard een prachtig product
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
23-04-2019
Bestellen en levering prima verlopen en parasol ziet er zeer mooi en degelijk uit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2019
Besteldatum
16-04-2019
23-04-2019
Goed product, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2019
Besteldatum
15-04-2019
22-04-2019
Al lang aan het zoeken naar goede stevige zweefparasol en hier uitstekend geadviseerd . Ook het zelf de tegels halen is een sympathieke korting .
De bezorging was ook zeer correct, snel en op een veilige plaats neergelegd ba.
Cijfer 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
19-04-2019
Correcte levering 2 dagen na bestelling. Installatie ging vlot. Zeer tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
18-04-2019
Snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
Persoonlijk contact verliep bijzonder prettig. De parasols en accessoires zijn wellicht wat prijziger dan die van andere winkels maar aanzienlijk duurzamer. Degelijke producten. Kost wat meer maar je hebt er veel langer plezier van.
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
16-04-2019
De parasol zit nog in doos, we zijn bezig met beton storten.
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
14-04-2019
Onderstokparasol verkeerd geleverd.
Na contact met Pim binnen 24 uur opgelost.
Super service en goed bereikbaar per mail met direct een reactie.
Dit alles heeft mij het gevoel gegeven dat parasols.nl zijn klanten serieus neemt.
Met vriendelijke groeten Henk
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
31-03-2019
08-04-2019
Snelle levering, heel mooi degelijk en stevig product en voor zover we van de service gebruik hebben gemaakt zijn we daar ook zeer tevreden over
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-03-2019
Besteldatum
05-03-2019
20-03-2019
Prachtige parasol, netjes optijd afgeleverd, viel wel iets groter uit dan ik verwacht had maar hij past precies. Nu de zon nog....
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
25-02-2019
05-03-2019
Heel mooi product , levering niet volgens afspraak ,fout zat bij vervoerder.
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-03-2019
Besteldatum
23-02-2019
02-03-2019
heel mooi product een aanrader
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-03-2019
Besteldatum
20-02-2019
01-03-2019
De parasol is vandaag geleverd. Hij werd ter plekke in elkaar gezet en naar de vlonder gebracht. Klasse. We hopen dat hij net zo gaat bevallen als de vorige die we in 2018 bij parasols.nl hebben besteld. Dan wordt het weer een prachtige zomer :-)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
10-02-2019
17-02-2019
Snel geleverd met adaptieplaat voor ingraafbare parasolvoet (die ik al had). Zelfs op zondag nog een reactie op een vraag. Kan het iedereen aanbevelen

Ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-01-2019
Besteldatum
10-01-2019
17-01-2019
Netjes en correct te woord gestaan bij de vragen betreffende de bestelling. Zelfde dag nog besteld en volgende dag keurig geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-12-2018
Besteldatum
11-12-2018
11-12-2018
Uitstekende klantenservice
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-11-2018
Besteldatum
05-11-2018
10-11-2018
Heeft 4 dagen geduurd. Oor ik het binnen kreeg
4.33
Goed

parasols.nl antwoordt: 12-11-2018
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Onze excuses voor de vertraagde levering. Uw Solero Lux set is op de dag van bestelling uit ons magazijn vertrokken met UPS. Ik zie dat het pakket één dag vertraging heeft opgelopen bij UPS, en dat er bij de eerste afleverpoging niemand aanwezig was. Gelukkig is bij de tweede afleverpoging alsnog succesvol afgeleverd.

Datum van publicatie
06-11-2018
Besteldatum
01-11-2018
06-11-2018
de beoordeling geldt alleen nog voor het anker die ik moest bestellen. Maar telefonisch was het vriendelijk en heel goed. Parasol bestel ik wat later vanwege kleurkeuze.
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-10-2018
Besteldatum
22-10-2018
28-10-2018
Goede service snelle aflevering
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-10-2018
Besteldatum
28-09-2018
03-10-2018
Na bestelling is de volgende werkdag al geleverd. Van de parasol kan ik nog niet veel zeggen ik moet het nog installeren. De handleinding mist een goede maatvoering. Voor de montage is het handig om precies te weten waat de montageplaat moet komen. De maat van de parasol is 3 m maar hoeveel afstand zit er tussen de paal en parasol zelf?
4.33
Goed

parasols.nl antwoordt: 04-10-2018
Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben u zojuist een mail gestuurd met de afstanden voor het plaatsen van het anker. De afstand van het hart van het anker, tot het begin van het doek, is bij de Solero Fratello 30cm. Daarnaast adviseren wij 10-15cm extra afstand te houden van de muur om een veilige marge te houden bij wind. Als er nog vragen zijn, mag u ons altijd mailen of bellen

Datum van publicatie
17-09-2018
Besteldatum
12-09-2018
17-09-2018
Snelle en goede service en een prachtig assortiment parasols.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
23-08-2018
29-08-2018
Gisteren besteld en de dag erna binnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-08-2018
Besteldatum
24-08-2018
29-08-2018
Besteld en netjes de volgende dag geleverd, en product doet volledig aan de verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
23-08-2018
Wij hebben onze parasol nog niet ontvangen. Kunnen de veevoerder ook niet bellen, alleen mailen.
1.00
Slecht

parasols.nl antwoordt: 24-08-2018
Volgens onze administratie is uw parasol op vrijdag 17-8 (vr 13:50) besteld, en heeft onze transporteur op 18-8 (za 14:29) proberen af te leveren. Helaas was er op dat moment niemand aanwezig. Ook de tweede afleverpoging (di 13:34) was er helaas wederom niemand aanwezig. Gelukkig is er (do 13:29) alsnog succesvol bij u afgeleverd. Voor (transport)vragen mag u ons altijd bellen op 0499-375327.

Datum van publicatie
22-08-2018
Besteldatum
17-08-2018
22-08-2018
Alles piekfijn in orde, bereikbare en positief-actieve klantendienst.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-08-2018
Besteldatum
06-08-2018
14-08-2018
Prima levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
05-08-2018
13-08-2018
Goede snelle levering en service.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-08-2018
Besteldatum
07-08-2018
13-08-2018
Prima product.
5.00
Uitstekend

parasols.nl

parasols.nl werd op 09-03-2018 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
info@parasols.nl
parasols.nl
Winkel-exploitant
Solero Trading B.V.
Industrieweg 210
5683 CH Best
Nederland
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Pim van Keulen
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met parasols.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.