bodylab.nl
Beoordelingen:

667 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.465 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodylab.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

de meest kritische beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veel te veel mails. Soms duurt een bestelling 14 dagen eer ze geleverd w. Soms 1 week. Soms binnen de paar dagen. De korting voor vrienden werkt niet.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Lange verwerk en verzendtijd

Het verwerken van een order en verzenden duurt erg lang. In de huidige tijd kan eea in 24 uur op locatie zijn. 48 uur vind ik acceptabel (2 werkdagen). Nu duurt het minimaal een week. Indien je contact zoekt met de klantenservice krijg je vaak hetzelfde antwoord. Sorry, drukte of onderbezet.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Slechte communicatie,moest zelf aansporen waar mijn bestelling bleefom te horen dan dat één product niet voorradig was,andere oplossing dan maar het tweede was dan plots ook niet meer op voorraad dus annulatie bestelling.Het positieve is alles snel terugbetaalt zonder gedoe.
Beoordeling melden
12 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Moest lang wacht
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking is niet stevig genoeg voor het gewicht dat werd verzonden. De doos kwam volledig dichtgetaped door de vervoerder aan omdat deze helemaal kapot gegaan was en de pakken amandelmelk er uit waren gevallen. Hierdoor is de verpakking van de melk ook verzwakt en helaas lastig te openen omdat het karton niet meer de originele vorm heeft.
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Slecht verpakt

De bestelling is altijd correct en binnen een acceptabele termijn geleverd. Het jammere is dat nog geen enkele bestelling heb ontvangen zonder schade. Er zijn altijd deuken in de blikjes en de verpakking is gescheurd alsof ermee gegooid is.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

langzame levering

Als er staat snelle levering verwacht ik deze binnen 2 dagen. Dit heet helaas 7 dagen geduurd dan spreek ik niet meer van snel. verder is het product wel goed.
Beoordeling melden
12 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Long delivery time

The package came just after more than 9 days, which is quite long. Never order here if you need the products soon.
Beoordeling melden
7 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Grote brokken in pré workout

Lange levertijd en grote bronnen in pré workout
Beoordeling melden
10 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kreeg geen bericht wanneer het bezorgd werd en de bezorger was al weg voordat ik de deur open had, pakket lag open en bloot tegen de voordeur.
Beoordeling melden
7 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prima producten maar trage levering

Bestelde producten zijn prima, alleen de verzending laat lang op zich wachten. Wat verbeterd moet worden is het verzenden van de bestellingen. Als pas 6 dagen na je bestelling de bestelde producten verzonden worden dat vind ik echt niet passen in de tijd.
Beoordeling melden
30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verzending duurt lang en potten gaan open.

Verzending duurt lang. Soms tot 1 week. Vaak gaan de potten open tijdens het transport, waardoor alles onder de poeder zit. Anderzijds sturen ze gewoon een nieuwe pot zonder problemen, maar dan moet je dus weer een week wachten.
Beoordeling melden
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Creatine monohydraat is niet wat ik gewend ben, scoopje is ook meer dan 5 gram. Niet echt duidelijk en weet niet zeker of deze poeder vorm puur is. We gaan het uittesten in het lab met de gc/ms.
Beoordeling melden
18 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

prima

Heb netjes alles ontvangen wat ik had besteld, het duurde alleen wel bijna twee weken en de citrulline was heel erg klonterig. Verder goeie service en goeie kwaliteit!
Beoordeling melden
14 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Levering van product duurde lang, maar goede houdbaarheidsdatum

Levering van product duurde lang, slechte infomatie verziening mbt de levering. Uiteindelijk wel het juiste product, met (belangrijk!) een prima houdbaarheidsdatum.
Beoordeling melden
1 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Goeie proteine, verschrikkelijke bezorging

Ik vind hun proteine poeder de beste tot nu toe, maar het duurt minstens twee weken voordat je het in huis hebt.
Beoordeling melden
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TR
Tom R.
Amsterdam
17 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Eerst de prijzen verhogen en dan korting geven. Sigaar uit eigen doos dus.
Beoordeling melden