bodylab.nl
Beoordelingen:

667 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.465 beoordelingen in totaal  

3,95
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 2 jul. 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
bodylab.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima proteïne. Ik bestelde normaal bij xxl nutrition maar de prijzen voor proteïne zijn flink omhoog gegaan. Daardoor een keer bij bodylab besteld. Bij xxl bestelde ik een 4 kilo zal, en nu bij bodylab twee keer twee kilo. Het voordeel is nu dat ik twee smaken kan bestellen en ook nog voordeliger uit ben dan bij xxl! Alleen de verzending duurt wat langer.. Maja daar kan je natuurlijk rekening mee houden.

de meest kritische beoordeling

19 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vorige week besteld en betaald. Na een week nog niets gehoord. Vraag gesteld via Facebook en nog geen reactie. Voorlopig wel geld kwijt, geen spullen. Hoop dat het snel opgelost wordt. Wellicht goed om voortaan te wachten totdat een order is afgehandeld voordat om feedback wordt gevraagd?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor bodylab.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
2 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat absoluut beter kan is de bezorging. Wij waren gewoon thuis en de zending was gewoon op de stoep gezet aan de openbare straat. kan echt niet. Een voorbijganger belde aan om dit te melden en dat is de enige reden dat ik iets heb ontvangen.
Beoordeling melden
DB
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

De producten qua smaak heel prettig en aangenaam

De producten qua smaak heel prettig! En het werkt! Alleen de verzending vind ik vrij lang duren en dat vind ik wel echt een aandachtspunt.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Producten zijn goed, levering zou sneller mogen

Producten zijn goed. Goede actie prijzen. De levering zou wat sneller mogen. Duurt enkele dagen.
Beoordeling melden
JP
Jolien P.
Zoutleeuw
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend assortiment en prijzen, jammer van langere levertijden

Assortiment en prijzen zijn echt uitstekend. Alleen de levertijd is aan de lange kant.
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het zijn lekkere producten van bodylab en ze helpen echt ook. Vooral die pannenkoeken zijn super lekker je proeft echt de banaan er door, - puntje is dat het sneller mag geleverd worden.
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen sneller bezorgen. Een paar dagen kan tegenwoordig niet meer.
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bodylab heeft betaalbare supplementen, verzending duurt een paar dagen.
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Prima levering

Levering niet super snel maar verder wel helemaal perfect
Beoordeling melden
CR
Chantal R.
Watervliet
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

lekker

vind het lekker in de yohourt
Beoordeling melden
RV
Rene V.
Belgie
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Punctueel en correct
Beoordeling melden
24 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
ML
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden