topregal.com/nl/home/- Logo - Beoordelingen

topregal.com/nl/home/Reviews

: 78Uitstekend

4,63

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
topregal.com/nl/home/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij topregal.com/nl/home/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
topregal.com/nl/home/ is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij topregal.com/nl/home/ kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor topregal.com/nl/home/

65 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

78 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


3 mei 2022
ik kocht de wipeket SWM50E, tot op heden een fantastische machine. reinigt snel en grondig, de nalopende afzuig is flexibel en zeer grondig, reinigen van de machine is zeer makkelijk. De accu's lijken mij van goede kwaliteit te zijn, deze gaan lang mee alvorens een lading te vragen. een enorm luxe deze machine! - het enige minpunt wat ik denk dat op de lange duur nadelig zal zijn is het kunststof handvat en de bevestiging hiervan, maar time will tell :) de levering kwam per pallet, de transporteur had een hefbrug wat het lossen vergemakkelijkte. het product kwam zeer degelijk verpakt en ongeschonden aan. ik werd op voorhand telefonisch gecontacteerd door de heren van Topregal aangaande de facturatie. alles duidelijk en correct. ik kan deze firma alsook deze machine aan vele mensen aanraden
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


28 apr. 2022
Niet helemaal de Duitse kwaliteit die we verwacht hadden. Omsnoeringsband (PET band) is veel te stug en het dispenserapparaat hebben we zelf moeten verstevigen.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor topregal.com/nl/home/

Filter 
Sorteren Meest recente eerst 
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
top en snel geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Snelle service en goed advies over het product dat we kochten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 aug. 2022
Goed product, snelle en correcte levering, veilige verpakking
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Snelle levering goede prijzen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 aug. 2022
Om klant te worden verliep wat moeilijk, maar daarna ging het prima
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 jul. 2022
Diverse keren niet geleverd volgens afspraak. Daardoor in topdrukte voor niets op de zaak moeten blijven.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 jul. 2022
Goede kwaliteit prijsverhouding en prima afhandeling
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 jun. 2022
Goede service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
25 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2022
Snelle levering. Uitstekende klantenservice.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022 
MOOIE STAPELAAR VOOR EEN MOOIE PRIJS
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Vlotte levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2022
Degelijk product - goede service en communicatie. Stipte leveringstermijn
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 mei 2022
Top
Beoordeling melden