www.topregal.nl- Logo - Beoordelingen

www.topregal.nl
Beoordelingen:

67 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden205 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 mei 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
www.topregal.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en met handige montageboek. Perfect !!!! De levering verliep minder vlot maar dit ligt aan de transporteur, chauffeur was geen van de drie landstalen machtig en verstond zelfs geen engels. Was ook niet zo behulpzaam, pallet werd gewoon op straat gedumpt en weg was hij....
JR
Johan R.
Buizingen

de meest kritische beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Commercieel niet OK. Wij hebben nu 2 moooie bestellingen gedaan bij jullie en bij de 2de aankoop hebben we meer moeten betalen dan bij de eerste. En jullie wilden hier niet van afwijken... We zijn op zoek naar een andere leverancier ondertussen. Mvg Jo Coene Engico 0473575348
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor www.topregal.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
1 dag geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Hızlı teslimat kalitli

Hızlı teslimat kaliteli ürünler
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
16 mei 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons product en de levertijd en kijken uit naar uw volgende bestelling. Uw TOPREGAL Team !
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks dat de bestelling vertraging opliep was de communicatie hierover goed!
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
16 mei 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent met ons product en hopen u bij uw volgende aankoop te kunnen overtuigen van de levertijd. Uw TOPREGAL Team !
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De firma is goed maar als je met een Nederlandse kontakt opneemt verwacht je toch dat ze nedelands praten.
Beoordeling melden
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
JR
Johan R.
Buizingen
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het materiaal is van zeer goede kwaliteit en met handige montageboek. Perfect !!!! De levering verliep minder vlot maar dit ligt aan de transporteur, chauffeur was geen van de drie landstalen machtig en verstond zelfs geen engels. Was ook niet zo behulpzaam, pallet werd gewoon op straat gedumpt en weg was hij....
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
6 mei 2024
Beste TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Klanttevredenheid is onze topprioriteit. We zullen dit intern doorgeven en danken u hartelijk. We kijken ernaar uit om onze samenwerking met u voort te zetten. Uw TOPREGAL-team
30 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
fijne samen werking met dit bedrijf Groetjes
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
6 mei 2024
Beste TOPREGAL-klant, Hartelijk dank voor uw positieve ervaring met ons bedrijf. We kijken ernaar uit om weer met u samen te werken en wensen u een prettige dag. Uw TOPREGAL-team!
17 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product voldoet aan de verwachting het is een herhaalaankoop.
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
18 apr 2024
Beste TOPREGAL-klant, we zijn superblij dat u al zo lang klant bij ons bent, we hopen dat we u in de toekomst altijd kunnen helpen. Uw TOPREGAL-team.
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en correct!
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
5 apr 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn blij dat u tevreden bent over onze snelheid en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Uw TOPREGAL team!
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top regal in inderdaad top

Fijne overzichtelijke webshop. Snelle levering, heldere montagehandleiding. Enige minpuntje is dat één bout en moer ontbrak en dat bevestiging van handvat niet lekker past. Maar rest allemaal top. Dus idd een topregal!
Beoordeling melden
Antwoord van www.topregal.nl
5 apr 2024
Geachte TOPREGAL klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent over het ontwerp van onze webshop en onze producten en hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn. Neem voor de ontbrekende schroef contact op met onze klantenservice, wij zullen u direct helpen. Uw TOPREGAL team!
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden