professionals.johnbeerens.com- Logo - Beoordelingen

professionals.johnbeerens.com
Beoordelingen:

41 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden474 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!

Meest relevante negatieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks een betaling wachten we nu 7 dagen op de levering! Hoelang mag dat zijn. Jammer want we hebben de artikelen nodig. Ook worden professionele facturen naar België steeds berekend met BTW. Als je belt wordt de telefoon niet opgenomen. Tot heden moet eigenlijk 0 sterren geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor professionals.johnbeerens.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(33)
(1)
Resetten
HK
Hennie K.
De Moer
31 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site en snelle levering
Beoordeling melden
2 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top service en snelle levering.
Beoordeling melden
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk zoeken Fijne producten Snel geleverd
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd Top- en snelle service! Thanks.
Beoordeling melden
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Supervtevreden
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes geleverd
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel! Altijd op tijd! Topservice. De medewerkers helpen je goed en snel.
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen snel thuisbezorgd tegen goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super aardige klantenservice. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en professioneel producten
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en leuke attentie erbij
Beoordeling melden