Certificaat voor professionals.johnbeerens.com

No. X13F7AE210AD3BFAA620207804AE65B12
 

Geldig vanaf
15-07-2019
Geldig tot
14-07-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor professionals.johnbeerens.com



Goed

4.04/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op 52 Trusted Shops beoordelingen sinds 28-02-2019.
In totaal heeft professionals.johnbeerens.com al 52 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
10-09-2019
Hii
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
10-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
10-09-2019
De service was vriendelijk en snel antwoord terug. De levering was binnen een week tijd, dus ook prima.
Het product 'de Kendall Jenner stijltang' heeft een chique uitstraling en warmt snel op. Fijn dat je de graden zelf in kan voeren en dat die te zien zijn op een venster. Glijd makkelijk door je haar heen. Al met al een goed product met een mooie uitstraling.
4.00
Goed

Datum van publicatie
06-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
06-09-2019
Top product.
Doet wat het beloofd en wil niets anders meer gebruiken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
05-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
05-09-2019
Fijn contact en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
04-09-2019
Hele fijne borstel en fijn in gebruik Het is wel belangrijk de borstel voorzichtig te gebruiken anders kunnen er pinnetjes uitvallen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Super snel geleverd en wat een leuke doos Echt een cadeautje om te krijgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Alles ging snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
03-09-2019
04-09-2019
Super fijne föhn Bedankt heel blij mee
Groetjes Maaike
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
04-09-2019
Super fijne haarborstel, super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
26-08-2019
03-09-2019
Sneller verzending en goede service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
28-08-2019
03-09-2019
Hele fijne borstel Echt een topper maakt ontembaar haar toch nog toonbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-09-2019
Besteldatum
21-08-2019
03-09-2019
Hele fijne föhn, enorm blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
27-08-2019
Besteldatum
20-08-2019
27-08-2019
Was prima.
5.00
Uitstekend

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 29-08-2019
beste Betty, fijn om te horen dat uw bestelling naar tevredenheid is verlopen. Graag tot ziens op pro-johnbeerens.com!

Datum van publicatie
23-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
23-08-2019
levering was vertraagd
4.33
Goed

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 29-08-2019
Beste Inge, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levering niet is gegaan zoals verwacht. Voor 16:00 besteld is morgen in huis. Als u op vrijdag bestelt, leveren wij maandag uit. Zakelijke zendingen worden extra verzekerd geleverd van ma t/m vr tussen kantooruren. Binnenkort gaan wij naar voor 22:00 besteld, morgen in huis. Excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
15-08-2019
22-08-2019
Het duur zo lang voor dat we de bestelling binnen hebben
1.33
Slecht

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 29-08-2019
Beste Rabia, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat de levering niet is gegaan zoals verwacht. Normaal gesproken is het altijd voor 16:00 besteld, morgen in huis. Als u op vrijdag bestelt, leveren wij maandag uit. Dit vanwege het feit dat het een zakelijke zending betreft en die extra verzekerd geleverd wordt van ma tm vr tussen kantooruren. Excuses voor het ongemak!

Datum van publicatie
22-08-2019
Besteldatum
14-08-2019
22-08-2019
Sticker van het product liet los.. wat vorige keer niet was.
3.33
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 29-08-2019
Beste Selin, Bedankt voor uw review. Vervelend dat de sticker van het product los is gelaten. Bij klachten mag u altijd een mail sturen naar professionals@johnbeerens.com.

Datum van publicatie
21-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
21-08-2019
Super snelle levering Altijd bereikbaar via social media.. Bij John Beerens staan ze steeds voor je klaar.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Ik heb the knot Dr the pro Borstel gewonnen. De borstel ligt goed in de hand, en voelt goed door het haar. Haalt de knopen er goed uit. Voor het föhnen van m'n klanten voelt het ook fijn aan.
4.00
Goed

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Jolanda, leuk om te horen dat je zo tevreden bent met The Knot Dr. borstel. Graag hoor ik welke punten we nog kunnen verbeteren om aan alle 5 sterren te voldoen. Feedback ontvang ik graag via donja@johnbeerens.com. Graag tot ziens op PRO-johnbeerens.com

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Dinsdag bestelling geplaatst en maandag pas ontvangen...
3.00
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Susanne, Vervelend dat de levering niet naar verwachting is verlopen. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Het bestelde product is weer ruim op voorraad, dus niet mag niet meer voor komen. Bij problemen of vragen in de toekomst mag u mij direct mailen via donja@johnbeerens.com

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
OMG Deze borstel glijd door je haren als een warm mes door een pakje boter Geen pijnlijke taferelen meer met het uitborstelen van mijn haren en geen hele plukken haar meer kwijt na het douchen. Deze borstel is zeker een aanrader
5.00
Uitstekend

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Monique, leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de borstel. Graag tot ziens op PRO-johnbeerens.com!

Datum van publicatie
20-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
20-08-2019
Ik ben erg tevreden over John Beerens De producten gaan lang mee en hebben een goede kwaliteit. Ook is de levering vaak erg snel: de meeste producten worden de volgende dag nog bezorgd, wat echt ideaal is Bij vragen / tips kun je simpelweg contact opnemen en je wordt verder geholpen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Ik heb de borstel op tijd ontvangen Ik had niet verwacht dat het echt pijnloos ontklitten zou zijn, maar het is echt zo ik had hiervoor altijd de tangle teezer, ook heel fijn maar deze is fijner op je hoofdhuid en het ontklitten gaat soepel en pijnloos. Mijn haar lijkt hierdoor ook een stuk zachter dan normaal een echte aanrader.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Het is een zeer fijne borstel voor zowel nat als droog haar. Hij haalt de klitten er gemakkelijk en pijnloos uit, je hoeft er niet te hard voor te trekken en hij zorgt ook voor minder haar uitval. Ook met nat haar werkt hij super goed en kam je er makkelijk door heen. Hij ligt fijn in de hand dus makkelijk te gebruiken. Ik merk ook dat je er geen statisch haar van krijgt en daar heb ik zelf veel l
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Ik heb een borstel van the Knot Dr. Mogen ontvangen. De borstel is niet té groot waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Hij ligt fijn in de hand en is van prettig materiaal gemaakt. De borstel kamt heel makkelijk door mijn knopen heen zonder dat deze aan mijn haar trekt. Echt een hele fijne borstel En hij ziet er super leuk uit :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
13-08-2019
19-08-2019
Wat een mooie borstel Het design ligt lekker in de hand. Deze ontklit het haar op pijnvrije wijze en masseert het de hoofdhuid door de nopjes aan het uiteinde, hierdoor wordt de bloedcirculatie gestimuleerd en is het niet schadelijk voor het haar. Een win win situatie Ben er erg blij mee en zou het zeker aanraden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-08-2019
Besteldatum
16-08-2019
19-08-2019
De levering was snel met goede service. Ik had mijn postcode verkeerd doorgestuurd maar dankzij de klantenservice is dit opgelost. De dr. Knot borstel die ik heb besteld is ook uitstekend bevallen, hij heeft fijne puntjes die het hoofd masseren. Wel heb ik per ongeluk de kinderborstel besteld maar hij is als nog erg prettig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-08-2019
Besteldatum
11-08-2019
18-08-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
Prima geleverd................ . ......
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-08-2019
Besteldatum
31-07-2019
07-08-2019
De communicatie met dit bedrijf vind ik matig tot slecht en het duurt lang voordat iets geregeld is.
3.33
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Peter, wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent over de communicatie. Graag zou ik willen weten wat er mis is gegaan en waar wij onze communicatie kunnen verbeteren. Kunt u mij een mail sturen met uw klacht via professionals@johnbeerens.com? Alvast bedankt

Datum van publicatie
28-07-2019
Besteldatum
21-07-2019
28-07-2019
Weinig kennis over info van nieuwe producten. Mijn paket was kapot,maar goed opgelost.
2.67
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Josi, bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat uw klacht goed is opgelost. Voor de juiste kennis m.b.t. professionals wijs ik u graag door naar professionals@johnbeerens.com of donja@johnbeerens.com

Datum van publicatie
26-07-2019
Besteldatum
18-07-2019
26-07-2019
word netjes en op tijd geleverd
4.00
Goed

Datum van publicatie
08-07-2019
Besteldatum
01-07-2019
08-07-2019
het duurt altijd langer dan dat jullie op de webshop mededelen.
2.33
Matig

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
beste Roos, vervelend om te horen dat het leveren niet naar verwachting gaat. Uw bestellingen bevatten vooral producten met een getoonde afwijkende levertijd. Deze producten zijn vanaf heden niet meer direct bestelbaar, maar hebben een e-mailnotificatie knop gekregen, waardoor wij bestellingen vanaf heden altijd direct kunnen uitleveren. Hopelijk is dit ook een groot voordeel voor u.

Datum van publicatie
05-07-2019
Besteldatum
27-06-2019
05-07-2019
Op de site staat : vandaag besteld.. morgen in huis. Niets van Al 3 keer moest ik meer dan een week wachten op Mn bestelling.
Spijtig
2.67
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
beste Gerty, vervelend om te horen dat het nier naar verwachting ging. Het ging bij uw bestellingen om producten met een langere levertijd. We hebben dit probleem opgelost door producten met een levertijd niet-bestelbaar te maken, maar een optie te geven met mailnotificatie wanneer het wel direct op voorraad is. Zo zijn vanaf heden alle producten en bestellingen direct uit te leveren.

Datum van publicatie
03-07-2019
Besteldatum
26-06-2019
03-07-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-07-2019
Besteldatum
25-06-2019
02-07-2019
Normaal gesproken kregen we onze bestelling de volgende dag al bij alterego. Nu duurt het een week voor het binnen is. En laast heb we een bestelling gehad waar van er 2 waterstof zakken geklapt waren.
1.00
Slecht

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 05-08-2019
Hi, Wat jammer om te horen dat u zo lang op uw bestelling hebt moeten wachten, dat is uiteraard niet de bedoeling Zou u misschien een mailtje hierover kunnen sturen naar Janneke@johnbeerens.com

Datum van publicatie
28-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
28-06-2019
3 producten gekocht van beauty bear en halve dag later kreeg ik melding dat het 3+1 gratis is. Mail gestuurd maar helaas geen reactie gehad Erg slecht jammer
2.33
Matig

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
Beste Gitte, vervelend dat er niet in gereageerd op uw mail. Acties hebben altijd een begin en een eind, maar ik wil graag kijken wat ik nog voor u kan betekenen. U mag mij een mail sturen op professionals@johnbeerens.com

Datum van publicatie
27-06-2019
Besteldatum
19-06-2019
27-06-2019
Na een betaling en zoals gezegd bunnen 48 u leveren vind ik een week wel
Weg lang wachten
2.67
Redelijk

professionals.johnbeerens.com antwoordt: 21-08-2019
beste Fred, vervelend om te horen dat de levering niet naar verwachting is gegaan. Dit heeft kunnen komen door dat een aantal artikelen niet direct op voorraad waren en een afwijkende levertijd hadden. Deze producten hebben in plaats van een bestelknop nu een e-mailnotificatie knop gekregen, waar je jezelf op kunt inschrijven en een mail krijgt zodra het wel weer direct op voorraad is.

Datum van publicatie
20-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
20-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
13-06-2019
Altijd vriendelijk, top service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
13-06-2019
wacht al 9 dagen op mijn bestelling waardoor ik zelf geen product heb om te gebruiken en waardoor mijn klanten het niet kunnen kopen bij mij
1.00
Slecht

professionals.johnbeerens.com

professionals.johnbeerens.com werd op 15-07-2019 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Poppelseweg 1-04
5051 PL Goirle
Nederland
shop@johnbeerens.com
professionals.johnbeerens.com
Winkel-exploitant
JohnBeerens.com B.V.
Tijvoortsebaan 8-01
5051 HJ Goirle
Nederland
Handelsregister
KvK 57626561
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Eric Jansen
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met professionals.johnbeerens.com.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.