professionals.johnbeerens.com
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden467 beoordelingen in totaal  

4,42
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 aug 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
professionals.johnbeerens.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!

de meest kritische beoordeling

22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het inpakken van de goederen en dozen die aan de onderkant geplakt worden met tape. Ik bestel zakelijk en moet de goederen ook weer verkopen vaak ingedeukte busjes en beschadigingen. Voor een consument maak dit niet uit maar wij verkopen naar de kapper en die naar de consument. Voorheen bijna nooit klachten laatste tijd wordt het steeds erger de dozen zijn er niet geschikt voor en er wordt teveel in een doos gedaan daarom koop ik momenteel ook regelmatig op andere adressen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor professionals.johnbeerens.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Altijd Top- en snelle service! Thanks.
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Supervtevreden
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De prijs
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
10 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en netjes geleverd
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelheid
Beoordeling melden
9 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en leuke attentie erbij
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het persoonlijk erg jammer om als kapster met een eigen zaak bij jullie een stijltang te kopen voor€137,67 terwijl ik dezelfde stijltang in augustus bij jullie voor €95,45 heb gekocht en ik hem deze week op bol.com een stuk goedkoper zie staan.
Beoordeling melden
22 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het inpakken van de goederen en dozen die aan de onderkant geplakt worden met tape. Ik bestel zakelijk en moet de goederen ook weer verkopen vaak ingedeukte busjes en beschadigingen. Voor een consument maak dit niet uit maar wij verkopen naar de kapper en die naar de consument. Voorheen bijna nooit klachten laatste tijd wordt het steeds erger de dozen zijn er niet geschikt voor en er wordt teveel in een doos gedaan daarom koop ik momenteel ook regelmatig op andere adressen.
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
23 mei 2023
Hi, Bedankt voor je review! We zijn hier intern mee bezig om dit inderdaad vloeiender en beter te laten verlopen. Onze excuses hiervoor. We gaan ervoor dat dit in de toekomst beter verloopt. Liefs Beautycare.
30 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het vreemd dat als particulier of consument dat er dezelfde eind prijs staat .
Beoordeling melden
2 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel! Altijd op tijd! Topservice. De medewerkers helpen je goed en snel.
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
25 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede spullen snel thuisbezorgd tegen goede prijs
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super aardige klantenservice. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
12 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en professioneel producten
Beoordeling melden
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Alles aanwezig…
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering snelle reactie
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare