professionals.johnbeerens.com- Logo - Beoordelingen

professionals.johnbeerens.com
Beoordelingen:

38 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden471 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 aug 2023
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
professionals.johnbeerens.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 2.500. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!

de meest kritische beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks een betaling wachten we nu 7 dagen op de levering! Hoelang mag dat zijn. Jammer want we hebben de artikelen nodig. Ook worden professionele facturen naar België steeds berekend met BTW. Als je belt wordt de telefoon niet opgenomen. Tot heden moet eigenlijk 0 sterren geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor professionals.johnbeerens.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering snelle reactie
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beste producten & service

Beste producten goede service
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super zoals altijd
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks een betaling wachten we nu 7 dagen op de levering! Hoelang mag dat zijn. Jammer want we hebben de artikelen nodig. Ook worden professionele facturen naar België steeds berekend met BTW. Als je belt wordt de telefoon niet opgenomen. Tot heden moet eigenlijk 0 sterren geven.
Beoordeling melden
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind het persoonlijk erg jammer om als kapster met een eigen zaak bij jullie een stijltang te kopen voor€137,67 terwijl ik dezelfde stijltang in augustus bij jullie voor €95,45 heb gekocht en ik hem deze week op bol.com een stuk goedkoper zie staan.
Beoordeling melden
28 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Stuur gewoon de artikelen dezelfde dag, of vermeld niet voor 22u besteld volgende dag in huis. En nee komt niet af met dhl lieverd te laat.. jullie leveren het zelf pas een dag later aan. Jullie zijn niet geschikt als groothandel voor kapsalons.
Beoordeling melden
7 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Komen levertijd nooit na. Als professional zijn er andere groothandels die veel betrouwbaarder zijn. Het enige voordeel van John Beerens is dat ze sommige merken hebben die elders niet verkocht worden
Beoordeling melden