professionals.johnbeerens.com- Logo - Beoordelingen

professionals.johnbeerens.com
Beoordelingen:

41 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden474 beoordelingen in totaal  

4,44
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Paar dagen voor kerst besteld, kwam de volgende dag binnen. Heel erg fijn! Je kunt dus altijd op John Beerens rekenen!

Meest relevante negatieve beoordeling

30 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks een betaling wachten we nu 7 dagen op de levering! Hoelang mag dat zijn. Jammer want we hebben de artikelen nodig. Ook worden professionele facturen naar België steeds berekend met BTW. Als je belt wordt de telefoon niet opgenomen. Tot heden moet eigenlijk 0 sterren geven.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor professionals.johnbeerens.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
22 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering snelle reactie
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
20 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beste producten & service

Beste producten goede service
Beoordeling melden
30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super goede service
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
10 jul 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare
3 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super zoals altijd
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering
Beoordeling melden
13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
18 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
15 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top
Beoordeling melden
17 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van professionals.johnbeerens.com
8 aug 2023
Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen we zien je graag terug op de webshop! Groetjes, Beautycare