Premed.nl- Logo - Beoordelingen

Premed.nl
Beoordelingen:

113 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden773 beoordelingen in totaal  

4,36
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 nov 2019
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Premed.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

9 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Premed is een top bedrijf De vervoerder GLS een ramp. 3 dagen beloofd pakket komt. Met Track en Trace kon je volgen waar ze waren .tot 3 keer toe was ik de eerst volgende bezorgadres. Pas na een boze mail met screenhots van hun onwaarheden kreeg ik mijn pakket. Ik begrijp dat het druk is maar vertel geen leugens via de mail en track en Trace. Maar Premed heeft super meegewerkt en wilde zelfs nog kosteloos een extra zending doen De medewerkster Demi verdient een pluim Mvg Conny Adams

de meest kritische beoordeling

4 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Na bestellen en betalen van de AED accu bleek de prijs verkeerd (te laag) op de webwinkel te staan. Er werd een voorstel gedaan voor een prijsaanpassing. Die niet geaccepteerd. Men is wel zo flink geweest om te leveren tegen de lage prijs. Helaas heeft dit meerdere dagen geduurd omdat er geen voorraad was. Best lastig bij een AED welke een nieuwe accu nodig heeft. Daarom 3 sterren. Voor de eerste alinea zou je het bedrijf juist prijzen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Premed.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 jun 2023
Hoi Suzanne, Bedankt voor je review! Mochten we je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen, kan je altijd contact met ons opnemen. Gezonde groet, Team Premed
BB
Bjinse B.
Oosterhout
23 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 jun 2023
Hoi Bjinse, Bedankt voor je 5 sterren review! :) Gezonde groet, Team Premed
21 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 jun 2023
Hoi, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met de Sissel Classic hoofdkussens. Gezonde groet, Team Premed
19 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
1 jun 2023
Hoi Jo, Bedankt voor je review! Hopelijk heb je veel plezier van het Sissel plus hoofdkussen. Gezonde groet, Team Premed
10 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
12 mei 2023
Bedankt voor je review! Gezonde groet, Team Premed
25 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik vind a) de info over de footup niet adequaat. Ik had begrepen dat de "shoeless bandage " bij het geheel zat (zie foto). en b) ik vind de werking / het resultaat van de footup tegenvallen
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
12 mei 2023
Hoi Robin, We vinden het heel vervelend dat u niet tevreden bent. De onduidelijk informatie op de website zullen wij verbeteren. Zou je contact met ons kunnen opnemen, dan kunnen we samen opzoek naar een passende oplossing. Gezonde groet, Team Premed
10 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Aangeven in de webwinkel dat iets NIET op voorraad is. Ook GEEN mail gekregen dat vertraging is van de levering, geen enkel contact, moest zelf contact opnemen waar m’n bestelling bleef!!
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
25 jul 2023
Hoi Lucas, We vinden het vervelend hoe je bestelling is verlopen en onze excuses hiervoor. Ik heb vanmorgen contact met je opgenomen via de mail en hoop dat we het zo kunnen oplossen. Gezonde groet, Premed
12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

het is er niet beter op geworden

sinds overname zijn prijzen gestegen, de verzendtijd langer geworden en worden er fouten gemaakt in de aantallen producten die toegezonden worden
Beoordeling melden
HV
6 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Als een artikel er niet meer is eerst de klant informeren en niet op eigen houtje een alternatief sturen
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
16 okt 2023
Hoi Hannie, Nogmaals onze excuses dat je het verkeerde product hebt ontvangen. Gezonde groet, Team Premed
24 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Nieuwe rollator besteld, krijg je een gebruikte opgestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Premed.nl
4 jul 2023
Beste Inge, Nogmaals excuses voor het ongemak. Fijn dat we het probleem samen in overleg naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat je nu een nieuwe, nette rollator in gebruik hebt kunnen nemen. Hopelijk tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Team Premed