Schutrups.nl- Logo - Beoordelingen

Schutrups.nl

87 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden547 beoordelingen in totaal

20 sep 2024
Ik had al twee paar sneakers en een paar laarsjes besteld en dacht later ik wil ook eigenlijk graag de gouden instappers, maar toen was het al maandag en te laat voor de actie! Maar ik kreeg een hele aardige mijnheer aan de telefoon van de webshop en kreeg een eenmalige code voor de schoenen en ik ben er super blij mee, trouwens met alle schoenen! Was een fijne tip van mijn zoon, die was ook heel blij met zijn schoenen, dus vijf sterren voor Schutrups! Vriendelijke groet Ida Klauwers

13 nov 2023
Sorry had me erg verheugd op m’n skyline schoenen helaas niks gehoord wanneer komen ze dan en anders graag m’n geld terug Mvg Dirk Kruize

Beoordelingen voor Schutrups.nl

Meest recente eerst
13 nov 2023
Antwoord van Schutrups.nl
22 nov 2023
Beste Dirk Kruize, We houden je op de hoogte via je email adres. Wij hebben vorige week (16-11-2023) een update gegeven over de ophaaldag van de Skyline schoenen. Hopelijk heb je deze update gezien. Zo niet zou je dan een email willen sturen naar webshop@schutrups.nl? Ik hoop dat het probleem zo verholpen is. Het zou fijn zijn als je je recensie wilt aanpassen :) Met gezonde groet, Team Schutrups