Vlotte verzending van de schoenen, helaas zaten ze mij niet goed waardoor ze weer retour moesten. Ook de afhandeling hiervan is netjes verlopen.
Heel erg tevreden over deze zaak.
19 apr. 2023
ik kom daar jaarlijks voor mijn zooltjes. Je wordt daar altijd gastvrij ontvangen
en met schoenen kopen heel zorgvuldig geholpen. prettige sfeer.
26 apr. 2023
Snel geleverd, lief persoonlijk kaartje erbij, helemaal perfect
Na plaatsen bestelling direct bevestging en wat en hoe het verzenden zou gaan. Keurig verplakt met leuke kaart ontvangen. Website is duidelijk, met name smalle voet, brede voet etc.
20 mrt. 2023
Vlotte bevestiging en bezorging. Vriendelijk en persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Prettige en klantvriendelijke telefonische behulpzaamheid. Goeie service. Super fijne wandelschoenen van Lowa gekocht. Bevallen uitstekend zonder ze te hoeven inlopen. Een 2e paar gekocht in d’andere kleur. Werden direct toegestuurd in duurzame verpakking, nl. stevige papieren zak in de schoenendoos. Met een attent kaartje erbij!
Ik kijk een volgende keer zeker weer op de site van Schutrups en beveel deze winkel tevens van harte aan.
23 aug. 2022
Vakkundig geholpen met het aanschaffen van wandelschoenen. Ondanks mijn hoge wreef en brede voeten, goed geslaagd.
Als toegift ook nog een paar elegante comfortabele schoenen met hak gescoord, die zowel onder een broek of rok goed zullen staan.
Ook nog een lekkere cappuccino gedronken. Al met al gewoon heel fijn geholpen.
23 aug. 2022
Met mijn dames schoenmaat 36 is het niet altijd makkelijk om een paar schoenen naar wens te vinden. Bij Schutrups kom ik altijd met een paar schoenen ,of 2, naar buiten.
Het personeel is zeer behulpzaam, meedenkend en altijd in voor nog een rondje magazijn. Top!
Geïmporteerde beoordelingen: