Schutrups.nl- Logo - Beoordelingen

Schutrups.nl

54 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden467 beoordelingen in totaal

Gecertificeerd sinds: 15 aug. 2022
Schutrups.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

30 dec. 2022
Prettige en klantvriendelijke telefonische behulpzaamheid. Goeie service. Super fijne wandelschoenen van Lowa gekocht. Bevallen uitstekend zonder ze te hoeven inlopen. Een 2e paar gekocht in d’andere kleur. Werden direct toegestuurd in duurzame verpakking, nl. stevige papieren zak in de schoenendoos. Met een attent kaartje erbij! Ik kijk een volgende keer zeker weer op de site van Schutrups en beveel deze winkel tevens van harte aan.

de meest kritische beoordeling

13 nov. 2023
Sorry had me erg verheugd op m’n skyline schoenen helaas niks gehoord wanneer komen ze dan en anders graag m’n geld terug Mvg Dirk Kruize

Beoordelingen voor Schutrups.nl

4 nov. 2023
Super goede service! Ik had een fout gemaakt in de keuze van de schoenmaat. Prima opgelost!!
7 nov. 2023
Gewoon goed . Bestellen en afhandelen. Het vertrouwen was er dat is goed.
4 nov. 2023
Je wordt persoonlijk benaderd en uitstekend van advies voorzien.
SR
24 okt. 2023

Een zaak waar de dingen gaan zoals ze horen!

Snelle verzending, goed verpakt, kortom: betrouwbare, goede zaak!
28 sep. 2023
Bijzonder snelle afhandeling/verzending van het product, top!
9 sep. 2023
Goede communicatie en snelle levering
4 sep. 2023
Prachtige laarzen!
10 sep. 2023
26 aug. 2023
30 dec. 2022
11 mrt. 2023
Na plaatsen bestelling direct bevestging en wat en hoe het verzenden zou gaan. Keurig verplakt met leuke kaart ontvangen. Website is duidelijk, met name smalle voet, brede voet etc.
1 mei 2023

Prima service

Vlotte verzending van de schoenen, helaas zaten ze mij niet goed waardoor ze weer retour moesten. Ook de afhandeling hiervan is netjes verlopen. Heel erg tevreden over deze zaak.
19 jan. 2023

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Vriendelijk en vakkundig personeel die mij goed geholoen hebben met het uitzoeken van schoenen die mijn voetproblemen behoorlijk verminderen.
15 dec. 2022
Super goed! Zeer tevreden ook via Whatsapp goed geholpen over vragen verzending . Erg blij met mijn Uggs! Hartelijke groet L Hulskers
MR
Margreet R.
Scheemda
19 dec. 2022
Snelle levering en de goede maat en schoen . Blij mee. . Zeker omdat ik steunzolen draag. 👌
20 mrt. 2023
Vlotte bevestiging en bezorging. Vriendelijk en persoonlijk kaartje bij de bestelling.
12 jun. 2023

Zeldzaam wordende schoenen toch op voorraad

we zijn al vaker geholpen met schoenen die nergens anders meer voorradig waren.
17 jun. 2023
Prima geregeld allemaal. leuk kaartje gefeliciteerd met je aankoop
26 apr. 2023

Perfect

Snel geleverd, lief persoonlijk kaartje erbij, helemaal perfect
AS
alie s.
groningen
19 apr. 2023
Snelle levering! U kunt het niet beter doen, ben erg tevreden.