cookinglife.nl- Logo - Beoordelingen

cookinglife.nl
Beoordelingen:

1.504 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden20.672 beoordelingen in totaal  

3,60
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 aug 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
cookinglife.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

30 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was in eerste instantie erg ontevreden: de bestelling was niet compleet en de klantenservice was onbereikbaar. Inmiddels heeft de klantenservice contact met me opgenomen en het goed afgehandeld.

de meest kritische beoordeling

23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling willen annuleren maar geen gehoor, zowel via mail, telefoon als whatsapp. Bestelling toch ontvangen en nu niet kunnen terugsturen én betalen voor retournering. Pas op dus met bestellen. Bezorging duurde ook nog eens 2,5 week.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor cookinglife.nl

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Uitstekend product en zeer goede service

Wij hebben onze pannen van Le Creuset bij Cookinglife gekocht. Wij zijn heel blij met deze pannen. Aan 1 was helaas een beschadiging gekomen en de klantenservice van Cookinglife heeft dit snel en zeer goed voor ons opgelost.
Beoordeling melden
JV
J. v.
Teteringen
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Servies

Alles goed verpakt ontvangen. Snelle, duidelijke service.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
11 dagen geleden
Beste Cathelijne van Alderen, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en je aankoop. Veel plezier met je nieuwe servies! Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan we altijd voor je klaar. Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie borden besteld. Goed verpakt en supersnel verzonden. Echt blij mee
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
4 apr 2024
Beste Monique Robben, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je zo tevreden bent over je nieuwe borden en onze service. Veel plezier met je borden! Vriendelijke groet, Team Cookinglife. 
RH
R.M. H.
Enschede
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Product niet leverbaar
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
30 mrt 2024
Beste Rob, Bedankt voor je review.  Wij begrijpen dat het vervelend is geweest dat je bestelling toch niet voorradig bleek te zijn.  Helaas was er tijdens het verzamelen van je bestelling een voorraad fout gebleken, hierdoor hebben wij de bestelling niet direct kunnen verzenden.  Onze welgemeende excuses voor het opgelopen ongemak.  Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen en goede service! Er was een kleine fout gemaakt, dit werd direct opgepakt en collega’s onderling hebben elkaar meteen opgevolgd wat getuigd van een goede interne communicatie bij Cookinglife. Ik ga hier vaker bestellen!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
29 mrt 2024
Beste Ghislaine, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten. Fijn dat de kleine fout snel is opgelost, dat is waar we naar streven bij Cookinglife. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen met jouw kookbenodigdheden! Met vriendelijke groet, Team Cookinglife
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfecte service met oerdegelijk materiaal
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
26 mrt 2024
Beste Yves, Bedankt voor je mooie review! We doen ons best om een uitstekende service te bieden en kwaliteitsproducten te leveren, dus het is geweldig om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je Ovenhandschoenen. Vriendelijke groet, Team Cookinglife.
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop met goede producten. Al vaker iets besteld. Snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
25 mrt 2024
Beste, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. Veel plezier met je aankopen en we zien je graag weer terug bij Cookinglife.
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Vriendelijk en behulpzaam

Een van de producten die ik had besteld zou later worden geleverd. Ik kreeg daar duidelijke informatie over en het was geen probleem om de andere producten in de winkel te laten liggen totdat alles beschikbaar was. Het personeel in de winkel was vriendelijk en behulpzaam.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
18 mrt 2024
Beste Inge, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en het geduld en behulpzaamheid van ons team waardeert. We doen ons best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen voor onze klanten. Veel plezier met je producten en hopelijk tot snel in een van onze winkels!
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Joop, Het lijkt erop dat je een vijfsterrenbeoordeling hebt gegeven zonder commentaar. Dat is helemaal prima! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen we dat graag!
6 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Nieuw product na stukkende ontvangst

Product was stuk aangekomen en is zonder probleem opnieuw verstuurd
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
18 mrt 2024
Beste Greet, Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat we snel een nieuw product konden leveren nadat je eerste zending beschadigd was aangekomen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met onze service. Als je in de toekomst nog vragen hebt of ergens hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. We kijken ernaar uit om je weer van dienst te zijn!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op tijd geleverd.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
6 mrt 2024
Beste Lilly, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk geniet je volop van je aankoop!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Maria-Alexandra, Bedankt voor je 5 sterren beoordeling! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, dan horen we dat graag!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg leuk en vriendelijk contact via de chat! Enkele borden waren tijdens de levering gebroken. Het is direct opgepakt en de volgende dag zijn er nieuwe borden (heel) bezorgd. Top service!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
6 mrt 2024
Beste Daisy, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met hoe we dit hebben opgelost. Veel plezier met je nieuwe borden!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

uitstekend bedrijf.

goede producten en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
5 mrt 2024
Beste J. van Leeuwen, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze producten en de snelle levering. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen bij Cookinglife. Veel plezier met je aankoop!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Een goede service
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Harald, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service. Als je nog vragen of opmerkingen hebt, horen we het graag.
HL
Harry L.
Deventer
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Harry, Bedankt voor je beoordeling! We zien dat je ons vier sterren hebt gegeven, waarvoor dank. Als je nog opmerkingen of suggesties hebt over hoe we je ervaring kunnen verbeteren, horen we dat graag. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren, dus je feedback is zeer welkom!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

snelle levering

Nieuwe pannen besteld deze werden snel en goed verpakt de volgende dag al bezorgd.
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
6 mrt 2024
Beste Wilna, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en de verpakking van je nieuwe pannen! We hopen natuurlijk dat je net zoveel plezier hebt van het koken met de pannen als dat wij hadden met het verzenden ervan. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets nodig hebben voor je keuken, dan horen we het graag!
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Wadjan naar wens.

Pakket voldoet goed om het product te beschermen. Product (wadjan) bevalt goed. Goede beschrijving voor het eerste gebruik en het onderhoud meegeleverd. Gebruikservaring: zeer prettig en naar wens
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Karina, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe wadjan en dat de beschrijving voor het eerste gebruik en onderhoud goed bevalt. Veel plezier met je aankoop. Als je in de toekomst nog vragen hebt, staan we natuurlijk voor je klaar.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Kathy, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd voor je klaar.
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
7 mrt 2024
Beste Maggie, Bedankt voor je mooie 5-sterren review! Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het ons dan gerust weten.