cookinglife.nl- Logo - Beoordelingen

cookinglife.nlReviews

: 2.079Redelijk

2,50

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 28 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
cookinglife.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cookinglife.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 28 aug. 2018
Laatst gewijzigd op: 29 jan. 2023
cookinglife.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij cookinglife.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor cookinglife.nl

2 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

2.079 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 dec. 2022
Vrijdag besteld. Donderdag bezorgd. Bij bestelling stond het artikel op voorraad, Helaas geen 24 uurs levering zoals op website vermeld. Netjes verpakt bezorgd.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


2 jun. 2022
Still waiting for a response! No tracking number no answers!
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor cookinglife.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dec. 2022
Vrijdag besteld. Donderdag bezorgd. Bij bestelling stond het artikel op voorraad, Helaas geen 24 uurs levering zoals op website vermeld. Netjes verpakt bezorgd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 jun. 2022
Still waiting for a response! No tracking number no answers!
Beoordeling melden
Antwoord van cookinglife.nl
8 jun. 2022
How unfortunate to hear that you have not received a tracking number. Please reach out to our customer service team at info@cookinglife.eu so we can help you right away.