stateofart.com
Beoordelingen:

1.640 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.110 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt. 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
30 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

3 dingen besteld in de webshop | beveiligingslabel in de jas!

3 dingen besteld in de webshop. in de jas zat de beveiligingslabel nog. Of je dan maar even langs een winkel komt om het eruit te laten halen. Dat vind ik een slechte zaak. De bestelling is uitgeleverde in delen. Dat is prima. Maar we wachten nu meer als een week op de tweede deellevering. Vinden wij aardig lang.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestelde 2 dezelfde soort broeken, in dezelfde maat als ik altijd heb 36/34. De ene past wel, de andere past niet. Hoe is dat mogelijk? Ik kan gelukkig ruilen, maar je verwacht dat 2 dezelfde soort broeken van hetzelfde merk even groot zijn.
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet alles geleverd, echter ook geen bericht wanneer ik het restant van mijn bestelling geleverd krijg
Beoordeling melden
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Normaal bij andere kleding valt 38/36 iets groter uit waaraan ik gewend ben.
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Levertijd veel te lang

Kwaliteit van de kleding is goed. Levertijd is veel te lang (10 dagen)
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snellere afhandeling bij retour
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
perfect
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was 2 herenvesten maar ik kreeg een vest en een trui. Een fout kan iedereen maken maar dat je op het retourformulier niet kunt vermelden dat er gewoon het verkeerde artikel in zit en dat je het goede toegestuurd wilt krijgen is heel lastig. nu moet ik het terugsturen en weer een nieuwe bestelling plaatsen, maar helaas de korting krijg je bij twee artikelen en ik wil er maar één omdat ik er al een heb. Hoe lossen we zoiets op? Maria Gerritzen
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
18 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat u een foutief artikel hebt ontvangen, onze excuses voor het ongemak! Wij adviseren u contact op te nemen met onze collega's van de klantenservice. Zij zullen u verder helpen met het omruilen van het juiste artikel.
30 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Draad wol steekt uit

Op de rug van het vest dat ik ontving, stak een draad wol uit. Het leek er op dat het breisel ergens aan is blijven haken. Ik kon namelijk ter plekke geen verbindingsknoop in de wol ontdekken. Dit had door State of Art voor verzending gecontroleerd en verholpen moeten worden. Ik heb het met een stopnaald in het breisel weggewerkt en hoop dat het breisel heel is en blijft.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
2 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat u een artikel heeft ontvangen met een defect, onze excuses daarvoor! Mocht u tegen dit soort problemen aanlopen dan adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Samen kan er dan gekeken worden naar een oplossing.
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De producten zijn mooi en goed, de verzending gaat naar mijn mening wat traag.
Beoordeling melden
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Veiligheidstag eraf halen!
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
18 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend om te lezen dat u een artikel heeft ontvangen met een beveiligingstag. Onze excuses daarvoor! Wij adviseren u contact op te nemen met onze collega's van de klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen.
26 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Meer duidelijkheid

Ik kreeg niet duidelijk door dat er 3 verschillende pakketten geleverd werden. Dat 1 pakket langer duurde want die kwam van een ander filiaal af
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
30 nov. 2023
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat vervelend te lezen dat de informatie rondom de zendingen niet duidelijk is geweest, onze excuses daarvoor! Wij zullen uw feedback meenemen in de verbetering van ons verzendproces.
9 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede maat leveren
Beoordeling melden
17 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Papieren verpakking nat

Ik vind het heel goed dat de kleding in stevig papier wordt verzonden. Mijn bestelling kwam op een zeer regenachtige dag waardoor het pakket best nat was. Om de trui en het hemd (de winterdeal) die ik had besteld, zat geen enkele verpakking waardoor het wat klam en gekreukt aankwam. Niet echt fijn.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
2 nov. 2023
Hartelijk dank voor uw bericht. Wij waarderen het dat u de moeite heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Het is de bedoeling dat alle artikelen in een plastic verpakking worden verstuurd in een papieren zak. Wij zullen dit zeker onder de aandacht brengen bij onze collega's uit het magazijn en in onze winkels. Onze excuses voor het ongemak!
JM
Jan M.
Rijnsburg
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Adres is 46B. Bij iedere bestelling wordt de toevoeging B niet vermeld!
Beoordeling melden
4 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ben al vele jaren klant, laatste tijd veel problemen met de maten zowel broeken als overhemden. Klachten niet echt geholpen, de mevrouw van de winkel zei dat ik het moest doorgeven want naar hen wordt niet geluisterd. Jammer het is en was altijd z’n fijn merk. Broekmaat altijd 36/36 en is er niet meer en veel te klein, 38 veel te groot. Overhemden altijd xxl en nu mauwen te kort! 3 x xl is veel te groot. Koop laatste tijd veel bij andere OA Riverwood en broeken van Meijer die wel passen ook Boss zit als gegoten! Jammer na zovele jaren.
Beoordeling melden
MV
12 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Uitermate teleurstellende rugby shirts State of the Art

Op de site leken de rugby shirts aansprekende en heldere kleuren te hebben. Bij ontvangst bleken de kleuren veel doffer, het leek of de shirts al "verwassen" waren. Zo'n groot verschil in plaatje en uitermate teleurstellende werkelijkheid heb ik als regelmatige en trouwe klant van State of the Art nog niet meegemaakt. Het geleverde is State of the Art onwaardig. De shirts waren bedoeld voor netjes, vrolijk en mooi. Ik hou ze nu maar voor werkkleding. Graag een reactie. Mvg, Marius van Malsen
Beoordeling melden
4 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Afhandeling prima. Echter maatwijzer/maten kleding behoeven zeker verbetering. Volgens maatwijzer W34 met bij deze broek het advies 1 maat kleiner te nemen, W33 dus. Deze broek is echter zeker nog 2 maten te groot. Bij eerdere bestellingen (broeken) ook al gemerkt dat mijn standaardmaat (W32) zeer wisselend qua pasvorm c.q maatvoering kan uitvallen. Behoeft dus echt verbetering
Beoordeling melden
11 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Kleuren op de website niet duidelijk

Het gekochte oud roze overhemd had een witte ondergrond en oud roze bolletjes als print, zoals aangegeven op de website. Daarnaast een andere kleur bolletjes die op de website donkerblauw leken (mooi bij jeans), maar in werkelijkheid zwart waren. Het zou fijn zijn wanneer niet alleen de hoofdkleuren, maar ook de steunkleuren op de website zouden worden vermeld.
Beoordeling melden