stateofart.com
Beoordelingen:

1.658 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden11.178 beoordelingen in totaal  

4,65
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 17 mrt 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
stateofart.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
We hebben via internet een bestelling gedaan maar de pasvorm was niet helemaal goed, dus zijn we naar Rotterdam gereden en hebben daar het pakket afgegeven en ter plaatse een ander model gepast er was geen juiste lengtemaat voorradig in dit filliaal en ze hebben het voor ons besteld en leveren dit aan huis. Voorzien van een lekker kopje koffie en heel vriendelijk en behulpzaam personeel zijn wij tevreden naar huis gereden. Het bedrag van het retourpakket stond een dag later al op de rekening teruggestort.👍👍👍
MW
M W.
Bergambacht

de meest kritische beoordeling

6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had de webshop een jas gekocht grootte obv maattabel vd webshop. Behoudens de maat betrof het een mooie jas van goede kwaliteit. De bestelde XXXL jas was veel te groot. Ik heb de jas in 1e instantie omgeruild voor maat XXL. De 2e XXL jas was te klein, het leek wel een XL. Ik heb nu ook de 2e jas retour gezonden en wacht op teruggave van het aankoop bedrag. Het lijkt mij beter gewoon in de winkel te gaan kijken, passen en kopen. Dat schild veel tijd, bespaard kosten voor retourzenden, tijd voor verzending en wachten op terugstorten van het aankoopbedrag.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor stateofart.com

Filter
 Sorteren  
Relevantie
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
alles ok, alleen het navigeren tussen keuzemenu's is niet handig. bv selecteer truien, waarbij je maat, kleur e.d. ingeeft. selecteer je daarna coltruien, dien je terug je extra selectiecriteria in te geven. een favourite knop zou ook handig zijn, zonder het telkens even te moeten parkeren in winkelmandje
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u tevreden bent. Wij zullen uw punten meenemen ter verbetering van onze website.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Mooie spullen, lekker lange overhemden, ook in maat S. Gelukkig niet eindeloos veel mailtjes over de bestelling. In een papieren zak verpakt. Overhemden zaten helaas apart verpakt in plastic, hoeft van mij niet.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
JV
J v.
Eindhoven
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
State of art helemaal goed. DHL heeft NIET aangebeld (wij waren thuis) de bezorger heeft het bij de buren in de brievenbus geduwd. Een aandachtspunt!!
Beoordeling melden
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Levering was goed, maar was gesplitst en duurde een paar dagen langer. Is geen groot probleem, maar dat zou het enige kritiekpuntje kunnen zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed te horen dat de levering correct was. Wij zullen uw kritische feedback meenemen ter verbetering van onze uitlevering procedure.
NW
Nel W.
Capelle aan den IJssel
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling

Ik ben tevreden over de Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Deze firma verkoopt een mooi product en is betrouwbaar
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
PO
Peter O.
Zevenbergen
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging

Artikelen goed verpakt.Fijn dat de verpakking voorbereid is op eventuele retouren. Levering is zoals beloofd supersnel.
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wat moet ik nog zeggen,! Al jaren neem ik kleding af van state of Art kwaliteit en fijn om te dragen. Top.
Beoordeling melden
1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Bijzonder

Wat ik bijzonder vond was dat van een gelijktijdige bestelling 2 artikelen op aparte dagen bezorgd zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. In de Sale periode worden bestellingen vaak in deelleveringen verstuurd omdat er zowel vanuit ons magazijn als vanuit de State of Art winkels wordt verstuurd. Het kan dan ook voorkomen dat u meerdere zendingen ontvangt.
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles prima, echter bestelling kwam in 3 delen binnen, dus 3x naar het DHKL afhaalpunt.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat u alles heeft ontvangen, alleen wel vervelend dat u meerdere malen naar het servicepunt moest gaan om uw bestelling compleet in huis te krijgen. Wij wensen u ondanks dat veel plezier met uw aankoop.
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Zit Lekker

Net als Calvin Klein onderbroeken draag ik al jaren State of the Art. Zit perfect
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
5 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De levering was een paar dagen later, maar wel duidelijk gecommuniceerd
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
4 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Jammer te horen dat uw bestelling wat vertraging heeft opgelopen. Fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden over de status van uw levering.
13 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zowel aflevering als retourneren conform afspraak goed geregeld. Dank.
Beoordeling melden
10 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

2 shirts 2 pakjes

1 bestelling van 2 shirts. Kreeg 2 afzonderlijke pakjes opgestuurd
Beoordeling melden
12 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, stof, pasmaat en uitstekende afwerking.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie mode! Makkelijk te bestellen, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat onze collectie bij u in de smaak valt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, goed verpakt, mooie kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering en de kwaliteit van de artikelen. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
PO
Peter O.
Zevenbergen
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Deelzendingen beperken indien mogelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw feedback. Waar mogelijk proberen wij zoveel mogelijk artikelen vanuit 1 punt te versturen. Echter in de sale periode komen er wat vaker deelleveringen voor.
10 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit, soms mooie sales deals
Beoordeling melden
Antwoord van stateofart.com
12 feb 2024
Hartelijk dank voor uw feedback. Leuk om te horen dat u nog geslaagd bent voor een artikel uit de Sale. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De verpakking etc zeer goed verzorgd
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima verpakt en op tijd geleverd
Beoordeling melden