Koppstore.nl- Logo - Beoordelingen

Koppstore.nl

60 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden222 beoordelingen in totaal

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Resetten
19 sep 2024
Vakkundige ondersteuning
16 sep 2024
14 sep 2024
30 sep 2024

Verzendkosten zijn in verhouding te veel.

We waren een knopje vergeten te bestellen. We hebben telefonisch contact gehad hierover. Dit kon niet via de brievenbuspost worden verstuurd, dus moesten we dit via de website bestellen en zodoende €8,95 verzendkosten betalen, ter wijl dit makkelijker en voordeliger bezorgd kon worden.
28 sep 2024
2 sep 2024
4 aug 2024
10 aug 2024
Twee stopcontacten besteld en deze kwamen binnen in een best grote doos. De stopcontacten lagen gewoon los in de doos, zonder enige bescherming. Doordat de overtollige ruimte in de doos totaal niet opgevuld was, hebben de stopcontacten constant heen weer kunnen schuiven. Behalve dat er 2 boutjes van klemmetjes waren losgelopen, zaten er verder geen beschadigingen op.
Antwoord van Koppstore.nl
12 aug 2024
Beste Heer Van der Staal, dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling op deze manier geleverd is. Dit is uiteraard niet de bedoeling en zeker niet wat wij nastreven. Mocht u het niet kunnen installeren of toch een beschadiging constateren zou u dit dan aan ons willen laten weten? Uiteraard zullen wij het dan voor u oplossen. Met vriendelijke groet, team Koppstore.
1 jul 2024
Alles geprobeerd te leveren, alleen de post nl heeft het pakketje weggemaakt, waardoor ik geen pakketje ontvangen hebt, dus het ligt niet aan kopp
SR
17 jun 2024

Mooi!

Mooie houten contactdozen en afdekplaten, staat heel mooi op een donkere wand. Snelle levering.
8 jul 2024
Mooie en unieke contactdozen en schakelaars besteld
2 jul 2024
Goede service en snelle levering
29 jun 2024
30 jun 2024
20 jun 2024
2 apr 2024

Top

Super snelle levering, artikelen waren helaas niet zoals verwacht. Klantenservice heeft dit perfect opgelost, absoluut een aanrader.