Koppstore.nl
Beoordelingen:

66 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden180 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Koppstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
‘s Avonds besteld, volgende middag al in huis. Echt top. Wel jammer dat de verzendkosten duurder waren dan het product zelf maar ik had niet geweten waar ik het anders vandaan had moeten halen

de meest kritische beoordeling

27 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas na de bestelling moest ik 2 weken wachten op mijn pakket die slecht ingepakt was (schakelaars met scherpe randen hadden knoppen en afdekramen beschadigd). De status van bestelling klopte ook niet want vanaf begin hadden bepaalde schakelaars een levertijd van 1-2 dagen maar geen 2 weken tijd. En toen ik had reactie op mijn bestelling aangevraagd was volgende dag meteen een antwoord met track and trace code en pakket was toen verzonden dus helaas heb ik spijt van jullie service!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(51)
(1)
Resetten
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede ervaringen met deze zaak. Levert snel en omwisselen of retourneren is geen probleem en wordt redelijk snel afgehandeld. Ik ben heel tevreden.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Fijn door uw personeel op weg naar het juiste artikel geholpen. Met vriendelijke groet Henk Buitenhuis

Fijn door uw personeel op weg naar het juiste artikel geholpen
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima op de hoogte gehouden van de status
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima website, goede levering.
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima en op tijd geleverd
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
8 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke omschrijving van de producten. Goede afbedingen van de producten Snelle levering in goede verpakking.
Beoordeling melden
16 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle afhandeling en verzending, perfecte communicatie.
Beoordeling melden
26 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Product werkt goed. Snelle levering.
Beoordeling melden
11 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Materiaal kwam snel. Alles was prima
Beoordeling melden
30 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snelle levering!
Beoordeling melden
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima en snel
Beoordeling melden
10 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en service. Helaas was 1 onderdeel beschadigd en dat hebben ze heel netjes meteen opgelost. Echt top! !00% een aanrader.
Beoordeling melden
16 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
alles beviel zeer goed, prima levering, prachtig schakelmateriaal. Ik heb milano eiken besteld, wat is dat mooi!!!
Beoordeling melden
14 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling

Klantvriendelijk, deskundig en snel!

Telefonisch contact gehad, dit verliep goed en prettig, deskundig geholpen. Bestelling werd supersnel geleverd.
Beoordeling melden
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestellingen worden snel en correct uitgeleverd. Ook voor advies kan je ze altijd benaderen
Beoordeling melden
27 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima spullen voor een mooie prijs , jammer alleen dat de verzendkosten vrij prijzig zijn
Beoordeling melden
30 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering. Goede klantenservice

Snelle levering. Klantenservice aan de telefoon is zeer vriendelijk en behulpzaam
Beoordeling melden