Koppstore.nl
Beoordelingen:

66 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden180 beoordelingen in totaal  

4,68
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 25 nov. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Koppstore.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
‘s Avonds besteld, volgende middag al in huis. Echt top. Wel jammer dat de verzendkosten duurder waren dan het product zelf maar ik had niet geweten waar ik het anders vandaan had moeten halen

de meest kritische beoordeling

27 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas na de bestelling moest ik 2 weken wachten op mijn pakket die slecht ingepakt was (schakelaars met scherpe randen hadden knoppen en afdekramen beschadigd). De status van bestelling klopte ook niet want vanaf begin hadden bepaalde schakelaars een levertijd van 1-2 dagen maar geen 2 weken tijd. En toen ik had reactie op mijn bestelling aangevraagd was volgende dag meteen een antwoord met track and trace code en pakket was toen verzonden dus helaas heb ik spijt van jullie service!!!
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Koppstore.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
mooie producten
Beoordeling melden
NB
N B.
Wateringen
28 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede service
Beoordeling melden
LK
Luuc K.
Nuenen
26 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snel en goed
Beoordeling melden
26 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
-
Beoordeling melden
12 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
SV
Sas V.
Kerkrade
24 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden