Bagage24.nl

1.071 reviews in totaal   436 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 12 apr 2024

bagage24.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering, hoewel dit niet altijd consistent is. De scherpe en aantrekkelijke prijzen worden gewaardeerd en de kwaliteit van de producten wordt over het algemeen als goed tot uitstekend ervaren. Ook de website wordt als duidelijk gezien en het bestelproces verloopt eenvoudig. Daarnaast wordt de klantenservice als vriendelijk omschreven. Sommige klanten ervaren echter vertragingen of onduidelijkheid rond de aflevering. Het retourproces wordt als onduidelijk, lastig en te duur ervaren, met name vanwege internationale retourkosten. Daarnaast is de klantenservice soms moeilijk bereikbaar of traag in reactie bij problemen en kan bepaalde informatie op de website beter zichtbaar zijn. Ook zijn er enkele klachten over defecte producten.

ReviewsBagage24.nl

Prachtige rugzak van Victorinox

Duidelijke website, goede en snelle levering, duidelijke communicatie en prachtig product.

prima tas

De tas is perfect waarvoor ik hem gekocht heb, nml het vervoeren van mijn sport- en spel materiaal.
Levering had nog wat sneller gekund. Voor de rest prima: prijs en bezorging
De kleurkeuzes, wat het kiezen bemoeilijkte, uiteindelijk voor de gele gegaan, geweldige keuze!! Prijs en kwaliteit top. Binnen 2 dagen gekeverd. Geen klachten verder👍
Waarschijnlijk is de leverancier hier niet verantwoordelijk voor maar het te leveren pakket is niet op het gevraagde adres afgeleverd! De koffers zijn prima en voldoen aan de verwachtingen, ik mis alleen een extra opbergvak zoals het kleinere model ook heeft maar dat ter zijde.

Redolz Essentials 15 Kofferset

Alles heel vlot verlopen en een zeer goede prijs voor de koffers.
Snelle levering. Product precies zoals omschreven.
Snelle levering, mooie prijs en prachtige koffer
Zeer degelijke reistas. Stevige stof. Stevige wielen. Stevig verpakt voor verzending.
Fijne website, snelle en nette levering. En nog een leuke aanbieding aan toe
Privéprofiel
Goede kwaliteit, goede prijs en snelle levering.
Snelle levering en goed product
L L
Lilian L.
De levering kwam heel snel binnen. Alleen ben ik nog niet op reis geweest met de koffers dus kan voor nu niet zoveel vertellen over het product. Wel wat mij opvalt is dat het product licht is. Zo kan je genoeg spullen in de koffers doen. Ik had andere koffers die heel zwaar aanvoelde zonder spullen in, dus zo waren wij al heel veel kilo kwijt alvorens wij spullen in hadden gezet.

Duidelijke info bij koffers

Duidelijke info bij de koffers, snelle verzending en mooie prijzen.
Goede kwaliteit. Alleen jammer dat het sleuteltje niet bij de doos of koffer zit om het cijferslot te veranderen
Snelle verzending, mooie tas.
Carlos m.
Aalst
Snelle levering, goede kwaliteit/ prijs
Prachtige schoudertas besteld. Heel scherpe prijs gekregen in vergelijking met andere aanbieders. Tas was makkelijk te bestellen en werd snel bezorgd. We zijn heel tevreden.
Erg mooie, degelijke en handig ontworpen koffers, super snel en netjes geleverd door Bagage24.
Efficiënt en op tijd

100.000 koffers en tassen van veel topmerken