Robbertkennis.nl

339 reviews in totaal   65 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de snelle levering en vlotte service van het bedrijf. De persoonlijke aandacht, zoals handgeschreven kaartjes en kleine extra's, wordt zeer gewaardeerd. Klanten zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en behulpzaamheid van de service. De kwaliteit van de producten wordt vaak benoemd als goed tot uitstekend. De nette en zorgvuldige verpakking valt op en wordt gewaardeerd. Klanten ervaren het contact en advies, zowel telefonisch als online, als behulpzaam en deskundig.

ReviewsRobbertkennis.nl

goede service. Ze belden nog zelfs of we wij het goed vonden of beide orders samen gevoegd mocht worden En tenslotte bij ontvangst een persoonlijke kaart toegevoegd
Zeer goede winkel, info voor te bellen, nooit een probleem. als je twijfelt voor maat! Wordt goed geholpen. Netjes verstuurd. echt super!

PJS BODYWARMER

Super vriendelijke medewerker aan de telefoon Gesproken , bestelling snel in huis Zeer exclusief ingepakt met een mooi lint erom En een leuk kaartje bij gevoegd met de tekst: veel plezier met het dragen van de bodywarmer
Zaterdag besteld dinsdag in huis Maandag nog contact gezocht omdat er geen bevestiging kwam. Er was snel antwoord
Très belle expérience sur votre site 😀 Je recommanderais sans hésiter !

Fantastische geuren en snelle levering.

Dit was de 3e keer, dat ik een geurtje van Morph heb besteld bij Robbert Kennis. Fantastische geuren en snelle levering. Deze keer kreeg ik er een leuke samples-set bij. Ik ben helemaal blij!

Goed geregeld!

Alles goed geregeld. Website, keuze in producten en prijs/kwaliteit
Altijd een proefpakketje van andere parfums doen ze er bij toppie
Fantastisch bedrijf! Snelle een keurige verzending altijd! Super tevreden
Super snelle levering
Snelle levering en uitstekende service. Zelfs via het online bestellen. Zeer blij mee!
Goede en snelle service met een persoonlijke noot
Duidelijke website, snelle verzending. Ga hier vaker bestellen
Snelle service
Snelle en klantvriendelijke levering
Top!!
R H
Ria H.
Mooie aanbieding. Snel geleverd en met zorg verpakt en handgeschreven kaart erbij. Daar wordt je blij van. En super blij met de sweater.