Oxigo- Logo - Beoordelingen

Oxigo
Beoordelingen:

220 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.361 beoordelingen in totaal  

4,72
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 7 mrt 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Oxigo voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Op zich prima maar de bezorger (DPD) is niet echt een fijne keuze. Die dumpt het zonder toestemming bij buren zonder te melden welke buren.

de meest kritische beoordeling

11 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onlangs heb ik de rugzak voor de inogen ROVE 6 gekocht. Positieve punten: - Stof van rugzak is degelijk - Boven op de rugzak zit klittenband om de slang te geleiden. - Veel ruimte voor het opbergen van mee te nemen materialen zoals bijvoorbeeld: batterijen, oplaadkabel, medicijnen en jas. - De binnenzijde van het opbergvak van de concentrator is de rugzijde van het concentrator keurig voorzien van noppen waartussen de concentrator wordt vastgezet tegen horizontale en verticale bewegingen. Negatieve punten: - Omdat de concentrator aan de buitenzijde van de rugzak is bevestigd, KLAPT de concentrator als eerste op de ondergrond, kan niet goed zijn voor de concentrator. Dit is op te lossen door aan de onderzijde van het concentrator vak een zelfde noppenbodem aan te brengen als aan de achterkant van het concentratorvak. Deze noppen zullen de schok opvangen. - Door de plaatsing van de rug van de concentrator tegen het rugzakgedeelte, dient bij iedere keer dat het toestel opgeladen dient te worden, de rits geopend te worden om vervolgens bij de achterkant van de concentrator te kunnen komen. Zeer onpraktisch omdat het toestel vaak iedere dag opgeladen dient te worden. - Omdat de rugzak zo groot is, dient te drager van de rugzak zich bewust te zijn dat hij/zij extra gewicht meeneemt. Extra gewicht betekent voor een longpatiënt extra energie verbruik.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Oxigo

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

1 artikel ontvangen, 2de niet.

Ik bestelde en betaalde voor 2 artikelen. Het pakje bevatte maar 1 artikel. Ik moest dus bellen om te vragen wat gebeurde. Op de bon stond ook 2 artikelen. Website is goed, afhandelen niet.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
13 dagen geleden
Bedankt voor uw beoordeling. Bij het inpakken van uw bestelling is inderdaad over het hoofd gezien dat het om 2 stuks ging, excuses voor het ongemak! Het tweede artikel wordt nagestuurd. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Niet bepaald het goedkoopste abonnement
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
7 mrt 2024
Wij verkopen geen abonnementen, dus waarschijnlijk is uw beoordeling voor een ander bedrijf bedoeld. Toch bedankt voor de beoordeling! Met vriendelijke groet, het Oxigo team
6 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
ik ben te tevreden
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wat ik besteld had mag niet geruild worden als het geopend is, logisch het gaat om een hygiene produkt. Ik was verbaast het artikel in een open plastic zak zat met het elleboogje er los bij. Wel in de plastic buitenverpakking maar toch, het was duidelijk open geweest Ik had het artikel snel nodig anders had ik het terug gestuurd.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
29 okt 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het artikel dat u heeft aangeschaft wordt niet gesealed door de fabrikant, het zit inderdaad in een open plastic zak. Wij delen uw verbazing hierover, maar hebben hier helaas geen invloed op. We garanderen u in ieder geval dat dit een nieuw en ongebruikt product is. Mocht u toch nog zorgen of vragen hebben, neem dan zeker contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, het Oxigo team
20 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
De goederen zijn zeer goed. Het duurt echter veel te lang vooraleer de bestelling geleverd wordt.
Beoordeling melden
Antwoord van Oxigo
20 jul 2023
Hartelijk dank voor uw beoordeling, goed om te horen dat u tevreden bent over de goederen. We hebben de zending van uw bestelling nagekeken en deze heeft door een laadfout bij de koerier inderdaad vertraging opgelopen, onze excuses daarvoor. Normaal gesproken mag u rekenen op een levertijd van 1-2 werkdagen. Met vriendelijke groet, het Oxigo team