onlyprint.nl- Logo - Beoordelingen

onlyprint.nl

272 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.770 beoordelingen in totaal

31 aug 2024
Ik had eerst een proefbestelling gedaan om te zien hoe mijn boek er op papier uit zou zien. Aangezien ik al wat minder goede ervaringen met andere drukkers achter de rug heb, vond ik het best spannend. Maar toen ik mijn boek in handen kreeg, was ik echt onder de indruk! De kleuren, het papier, alles zag er gewoon geweldig uit! Nadat ik één exemplaar had besteld, heb ik meteen meerdere exemplaren besteld, en ook deze kreeg ik vandaag binnen. Wat ziet het er allemaal top uit! Ik ben heel blij met Onlyprint en zal zeker meer dingen bij ze laten drukken.

4 jun 2024
bestelling woensdagavond 22/5 gedaan, bevestiging ontvangen op woensdag. donderdag 23/5 per email geïnformeerd dat de bestelling in productie is genomen en dat de bestelling onderweg is. Track en trace werkte niet. bestelling pas aangekomen op dinsdag 28/5. na bijna één week. Drukwerk was nodig ivm een evenement op zondag 26/5. Kosten uitgegeven en drukwerk niet gebruikt.

Beoordelingen voor onlyprint.nl

Meest recente eerst

Zeer goede service

Snelle levering. Mooie producten. En (het belangrijkste): toen er iets mis was gegaan met mijn bestelling, werd dit meteen hersteld en was het binnen no-time opgelost. Complimenten voor de service!

Zeer professioneel.

Professioneel ook wat de info betreft en een snelle levertijd!
Op alle fronten fantastisch!

Snel, goede kwaliteit en uitstekende service

De bij OnlyPrint bestelde brochures worden altijd snel ontvangen, zijn kwalitatief prima in orde en het bedrijf levert een uitstekende service.
Gebruiksvriendelijke website, drukwerk is van goede kwaliteit, prima prijs en snelle service!
Snel en goed

Mooie kwaliteit

Ondanks dat de levering iets langer duurde dan verwacht ben ik heel tevreden over de kwaliteit van het drukwerk! Het ziet er super mooi uit en alles is netjes geleverd. Of de inkt op lange termijn ook goed blijft weet ik nog niet maar voor nu ben ik heel blij met mijn bestelling en ik zal in de toekomst hier zeker weer opnieuw bestellen!
Antwoord van onlyprint.nl
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het spijt ons dat de levering wat langer duurde, maar we zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het drukwerk. We hopen dat de inkt ook op lange termijn goed blijft. Fijn dat je zo blij bent met je bestelling, en we kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen!
Goede kwaliteit, snelle levering.
Antwoord van onlyprint.nl
Wat een fantastische review, dankjewel! We begrijpen helemaal dat het spannend kan zijn na minder goede ervaringen elders, en we zijn daarom des te blijer dat we je verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Het is geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van je boek en dat je meteen meer exemplaren hebt besteld. We kijken ernaar uit om je in de toekomst te helpen met al je printwerk!

Aanrader!

Snel, prima kwaliteit en aantrekkelijke prijs
28 aug 2024
snel en goed geleverd