onlyprint.nl

2.860 reviews in totaal   710 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van het drukwerk en de nette afwerking van de producten. De snelle levering wordt gewaardeerd, evenals de scherpe prijs en de goede prijs-kwaliteitverhouding. De service is klantgericht, oplossingsgericht en attent, en de communicatie verloopt duidelijk, behulpzaam en prettig met snelle opvolging van vragen of problemen. Het bestelproces en de website worden als duidelijk en eenvoudig ervaren. Ook het persoonlijke en vriendelijke contact met medewerkers, zowel telefonisch als per e-mail, wordt door klanten zeer gewaardeerd. Wanneer er fouten optreden, worden deze snel en zonder discussie opgelost, wat het vertrouwen in de service versterkt. Hoewel de meeste klanten tevreden zijn over de levering, ervaren enkelen soms vertragingen. Af en toe zijn er opmerkingen over specifieke functies van de website die voor verbetering vatbaar zijn.

Reviewsonlyprint.nl

Een prachtig boek, maar wel op het nippertje

Op het nippertje ons boek (oplage 65, 300 pagina's) gereed en afgehaald. Lag ten eerste aan PostNL die problemen had met het bezorgen van de drukproef, die ik wilde zien voor de hele oplage te laten printen. Bij de opdracht hele oplage gemeld dat we zouden afhalen, wat op de website niet standaard gekozen kan worden. Ten tweede lag het ook aan de langere productietijd dan de op de website beloofde 2 of 3 werkdagen. Maar over het resultaat en de kosten zin we meer dan tevreden. We komen dus zeker terug, maar dan rekening houdend met langere productieduur en bezorgrisico's.

Fijn dat de opdracht goed gecontroleerd wordt

De website is duidelijk. Het uploaden van bestanden vind ik niet handig omdat de bestanden van meerdere aanvragen in één keer moeten worden geüpload. Met de software kan je helaas niet het eindresultaat controleren. Fijn dat men de opdracht goed controleert. Ik had zelf één fout bestand toegevoegd. Na prettig telefonisch contact is dit gecorrigeerd. Bestelling werd super goed verpakt, waardoor de afdrukken zonder schade werden afgeleverd (kunnen Bol.com en andere boekleveranciers nog iets van leren). Ik ben erg blij met het mooie eindresultaat.

Alles klopt, goede service bij vragen!

Ik had een eenvoudige bestelling, die wel op vrij korte termijn geleverd zou moeten zijn. Op maandagmorgen kreeg ik gelukkig direct een echt mens aan de lijn die ook echt even naar míjn bestelling keek. Wat een verademing! Alles klopte bij deze bestelling en levering: het verwerken van het document, de realistische leveringstijd, geen extra kosten die je pas ziet na het aanmaken van je account.

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je direct goed geholpen werd en dat alles van bestelling tot levering zo soepel en transparant is verlopen. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende keer 😊

Zeer tevreden

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ – Super tevreden met Onlyprint! Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn bestelling bij Onlyprint. Ze hebben een reisverslag in A5-formaat perfect voor me gemaakt: de opmaak was precies zoals ik het had gevraagd, inclusief een mooi bedrukte voorkant. Het proces verliep soepel: ik stuurde mijn bestand als PDF op, en binnen no-time had ik mijn boekje in huis. Pluspunten: ✅ Snelle levering – Binnen een paar dagen was het klaar. ✅ Kwaliteit – De druk en afwerking zijn top. ✅ Gunstige prijs – Goede prijs-kwaliteitverhouding. ✅ Gemakkelijk proces – Uploaden en bestellen ging eenvoudig. Kortom: een aanrader voor wie snel en mooi gedrukte boekjes wil! 👍
The price was so good and the delivery so fast I honestly thought I was going to get a school print project but the product exceeded my expectations it looked like a real magazine and it was only a fun little project for my kids but it took them a while to realize it wasn’t a store bought magazine but their drawings come to life so thank you!

Antwoord van onlyprint.nl

Thank you so much for your wonderful review! It’s amazing to hear that the result exceeded your expectations and even looked like a real magazine – what a fun project for your kids! 😊 We love that their drawings came to life in such a special way. Thank you for sharing this with us, and we’d be happy to help again anytime!

Hoge kwaliteit, snelle levering en super service

We hebben super goede ervaringen met Only Print. Zeer gebruiksvriendelijk: je hoeft enkel een goede pdf af te leveren, dus geen gedoe met Indesign voor de kaften. Zeer hoge kwaliteit: wat je levert met de pdf is het resultaat in print, ook voor de afbeeldingen. Snelle levering en zeer degelijk verpakt om schade te voorkomen. De bestelde aantallen zijn ook steeds correct. En de prijzen zijn dikwijls goedkoper dan bij concurrenten.

Prachtig drukwerk en supersnelle levering

Wij bestellen al jaren de programmaboekjes voor onze concerten bij OnlyPrint, en elke keer zien ze er prachtig uit. Dit jaar had ik verwacht dat de productie wat langer zou duren, omdat ik vlak voor Koningsdag had besteld. Maar nee hoor, het ging net zo snel als anders. Complimenten!

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je mooie review en het vertrouwen door de jaren heen! Geweldig om te horen dat de programmaboekjes iedere keer weer prachtig zijn en dat ook de levering rond Koningsdag gewoon snel verliep. Complimenten zoals deze waarderen we enorm 😊 Graag tot de volgende bestelling!

Alles van A-Z was top, inclusief de service!

De kwaliteit van het product was beter dan verwacht en de snelheid was top. Echter wat de vijf sterren verdiend is de service. Er was een kleine drukfout ontstaan in de ontvangen oplagen welke snel en kosteloos opgelost werd door Only Print waarvoor ontzettend bedankt! Volgende keer ga ik weer hier bestellen voor afdrukken!

Antwoord van onlyprint.nl

Dankjewel voor je geweldige en uitgebreide review! Super om te horen dat alles van A tot Z zo goed is verlopen en dat de kwaliteit en snelheid je positief verrast hebben. Fijn dat we de drukfout snel en netjes voor je hebben kunnen oplossen – precies zoals het hoort. Bedankt voor je vertrouwen en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling!
Vriendelijk en behulpzaam personeel, Als iets niet lukt of niet goed is doorgekomen dan laten ze dit weten of als de kwaliteit van de afbeelding slecht is waarschuwen ze hiervoor. Achteraf betalen is nog niet mogelijk, dit zou wel fijn zijn. Zeker als het best een bedrag is dat ik moet betalen, i.p.v. dat het op rekening van het bedrijf kan.
Ik ben jullie zo dankbaar dat ik mijn eerste boek van mijn sage bij jullie mocht laten printen en binden, wat ben ik er blij mee. Op naar boek 2 en 3 en ............. Jullie zijn echt geweldig!!! zo goede kwaliteit voor een mooie prijs. Vera

Inmiddels de 2e order ontvangen, weer OK

Inmiddels de 2e order ontvangen. Verpakking en kwaliteit weer OK. De order was ongeveer 4x zo groot, maar de prijs niet. Eindelijk een drukker voor particulieren die verschil maakt tussen een (1) of tweehonderd (200) pagina's. Ook de opdracht of bestel keuzes zijn goed, begrijpelijk en logisch toegankelijk. Wat een beetje "vreemd" voelt is het betalen VOOR het uploaden van je pdf bestand. Maar het is twee maal goed gegaan. Informatie of communicatie vanaf de drukker lijkt prima onder controle. Aanrader !

Goede service en nette afwerking

Ik bestel al een tijdje bij OnlyPrint en kan niet anders zeggen dan dat ik bijzonder tevreden ben met het geleverde werk, dat altijd bijzonder verzorgd is, evenals de attente service en snelheid waarmee mijn bestellingen verwerkt en bezorgd worden. Je wordt ook van elke fase van het productieproces op de hoogte gehouden.

Antwoord van onlyprint.nl

Wat een prachtige review, hartelijk dank! Fantastisch om te horen dat je al een tijd zo tevreden bent met zowel de kwaliteit van ons werk als onze service en communicatie. We vinden het belangrijk dat alles verzorgd en duidelijk verloopt, dus geweldig dat je dat zo ervaart. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling!
W C
Willem C.
Top: zoals ik gewend ben bij OnlyPrint is dat de website klant- en gebruiksvriendelijk is en dat ze meedenken in de uitvoering. Tip: geef een omschrijving / tip bij het uploaden van meerdere bestanden met verschillende oplages. Dus bv.: heeft u meerdere bestanden, maak daar dan ook meerdere opdrachten voor aan. Dit kan ook binnen 1 order. Dit maakt het voor OnlyPrint werkbaarder. Wij hebben het liefst dat we per afzonderlijke PDF, de printopdracht kunnen geven. Of dus met meerdere pdf-en in 1 order, in 1 keer de printopdracht. Want als wij nog moeten uitzoeken wat de verschillende oplages moeten zijn, dan moeten we daar tijd aan besteden en dan wordt het dus duurder.
Wat zijn jullie een prettig print bedrijf! Alles ging super vlot makkelijk en goed. Zeer tevreden en kom zeker terug bij jullie als ik weer iets moet afdrukken. Vriendelijke groet, Anita

Verhuiskaarten

We bestelden onze gevouwen verhuiskaarten, met foto op de voorzijde en adresgegevens aan de binnenzijde. Ze werden redelijk snel bezorgd. Ze zagen er precies zo uit als ik hoopte!👍🏼 En de prijs? Daar konden 2 andere drukkers niet bij in de buurt komen. Dus topservice!

Geweldige kwaliteit en service!

Het was mijn eerste bestelling bij OnlyPrint. Voor de zekerheid dat mijn bestelling van dubbelgevouwen kaarten goed zou binnenkomen telefonisch contact gehad. Zeer vriendelijk geholpen. Bij afhalen van kaarten blij verrast over de kwaliteit van de druk en het papier. Echter de tekst was aan de linkerkant van de open-gevouwen kaart gedrukt ipv rechts. Telefonisch contact gehad en zonder enige discussie werd beaamt dat dat niet correct was. Het werd gecorrigeerd en opnieuw gedrukt en verzonden. Kreeg zelfs meer kaarten dan besteld. Wat een mooie kwaliteit en geweldige service!
Prima drukwerk voor een oké prijs. Jammer dat niet geadviseerd werd om dunner papier voor de inhoud van het boekje te nemen. Nu blijft het boekje open staan. Bij een tijdige waarschuwing had dat voorkomen kunnen worden. Maar verder niets dan lof.

prima service

Er was even een verwarring over het aantal bladzijden omdat ik dacht dat als je 6 pagina's hebt en je 3 vellen dubbel bedrukt heb je maar 3 vellen nodig. Echter werd hier gelijk over gemaild en werd direct opgelost. Had de volgende dag de prints netjes geniet al in huis! Prima service
Een uitstekende partij voor al je drukwerken. Supertevreden, betere wens ik niet: sterk klantgericht, prachtige kwaliteit, snelle levering en daarnaast mooie prijzen!!

Goede service, scherpe prijzen.

Intussen 2 bestellingen gedaan. De eerste goed en netjes gemaakt en geleverd, bij de tweede waren er fouten. Dit gemeld en dat werd de volgende werkdag meteen opgelost. Enkele dagen later het bestelde product goed gedrukt mogen ontvangen. Fijne service, scherpe prijzen. Hier ga ik nog bestellen!