2dehandslaptops.nl

1.210 reviews in totaal   170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 jul 2022

2dehandslaptops.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle, vriendelijke en oplossingsgerichte service. De snelle levering en afhandeling van bestellingen en reparaties worden vaak geprezen. Het personeel wordt als vriendelijk, behulpzaam en meedenkend ervaren. De kwaliteit van laptops en andere producten wordt als zeer goed en betrouwbaar beoordeeld. Ook de prijs-kwaliteitverhouding en betaalbaarheid worden doorgaans positief genoemd. Klanten waarderen de goede en duidelijke uitleg en advies, vooral bij aankoop en probleemoplossing. Problemen of defecten worden snel, professioneel en naar tevredenheid opgelost. De communicatie rondom bestelling, levering en eventuele vertragingen wordt als duidelijk en prettig ervaren. Er zijn enkele suggesties voor lagere prijzen.

Reviews2dehandslaptops.nl

Snel geleverd en goede informatie. Laptop werd snel geleverd hoewel wel een dag vertraagd. Daarover werd goed gecommuniceerd. Laptop zelf ziet er redelijk uit met wat krassen aan de buitenkant. Scherm, toetsenbord en installatie van Win11 zijn voor zover ik heb kunnen beoordelen in orde. Ben dus zeer tevreden.
Wat een mooi en prettig bedrijf. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en communiceren duidelijk. Ze leveren uitstekende kwaliteit en de prijs-kwaliteit verhouding is top. Daarbij hebben ze oog voor je persoonlijke wensen en omstandigheden. Ik raad dit bedrijf van harte aan.
Heel vriendelijk adequaat helpend en bereidwillig personeel, goede laptops met goed advies en ondersteuning.
Al meerdere laptops hier gekocht. Hebben het allemaal goed gedaan. Voor allerdaagse zaken en school heb je echt niet een nieuwe laptop nodig. Ook duurzamer natuurlijk.

Perfect

Beste lezer, Ik ben altijd kritisch!dit is al de 4e laptop die ik heb gekocht. Ik had een probleempje en ik maakte gebruik van het retourproces. Na 4dgn had ik mijn laptop terug! Hier wil je een laptop kopen, geen gemaar geen gezeik over; dit wel en dat niet onder garantie. Dus hier een laptop aanschaffen!
Overzichtelijk site. Makkelijk bestellen. Snelle levering. Eerdere ervaringen goed service en oplossings gericht.
Erg goede service en producten. Ik ben door het personeel heel erg goed geholpen met het uitzoeken van een geschikte laptop. Ik ben hier heel tevreden mee!
Altijd goede, snelle en vriendelijke service! Ik kom hier al jaren en ben nooit teleurgesteld. Ga zo door!
Goede Laptop maar de software zoals BING is ergerlijk. Ik heb opgezocht hoe ik BING kan verwijderen maar de instructies werken niet.
Goede laptops voor goede prijzen, snelle bezorging.
beschikbare voorraad en eerlijke voorlichting
Goede laptop, als described, snel verzending.
Zeer nette afhandeling van mijn bestelling voor een iPhone
Service en vriendelijk van alle medewerkers.
Eenvoudig te bestellen, goed informatie gekregen mbt de bestelling en aflevering van de bestelling bij de Bruna hier in de buurt. Alles is conform de bestelling in goede staat afgeleverd met enkele leuke kleine attenties.
Goede ervaring, goede spullen, goede mensen
Betaalbare laptops, goede service
Fijn geholpen en goed advies gekregen!
Geweldig dat alle informatie van een oudere SSD weer is gered en een stuk historie weer inzichtelijk is gemaakt en nu zeker beter zal worden geborgd voor o.a. het nageslacht. Dank

2dehandslaptops.nl

Of je nu opzoek bent naar een refurbished laptop, computer of iPhone, 2dehandslaptops heeft het allemaal. Met ruim 20 jaar ervaring en onze eigen technische dienst zijn wij een van de grootste spelers...