Dailystyle.nl

1.890 reviews in totaal   1.013 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Het brede en unieke assortiment wordt gewaardeerd, waardoor men vaak precies vindt wat men zoekt. De klantenservice wordt als behulpzaam, snel en vriendelijk omschreven en biedt directe oplossingen voor problemen. Ook prijzen klanten de scherpe en betaalbare prijzen. De kwaliteit van de producten wordt overwegend als goed tot uitstekend beoordeeld. Bestellingen zijn bijna altijd netjes en stevig verpakt. Daarnaast wordt de website als duidelijk en eenvoudig in gebruik gezien, wat het bestelproces vergemakkelijkt.

ReviewsDailystyle.nl

It was fast and convenient and reasonable
Ook prima telefonische bereikbaarheid en uitstekende klantenservice!

Lage prijzen en groot assortiment

Interressante prijzen en groot assortiment. Snelle levering.
Ze hebben altijd wat ik zoek en niet te duur.
Besteld, snel ontvangen ,keurig verpakt, goed product
Product voldoet aan hetgeen is beloofd op de website. Bezorging keurig op tijd.
ik had verkeerd besteld en dat werd direct na mijn mail gecorrigeerd
Vlaggetjes besteld voor het WK en die kwamen precies op tijd binnen, super!
E P
Els P.

Prima service

Er was iets niet meegeleverd en werd direct nagezonden. Prima service
Snel geleverd en goede kwaliteit!

In 1 woord WAUW!!

Goeiemorgen het bevalt mij omdat 5 sterren heel veel bij jullie past! Als ik meer sterren kon geven.....had ik dat graag met alle aandacht wel gedaan! Ik vindt jullie echte toppers met het goeie service en mooie aanbiedingen en alles! Ga zo door ook met jullie goede klantvriendelijkheid! Aanrader voor iedereen ook mijn vrienden! Fijne dag👍👍🙂👋
goede prijs en snel geleverd
Goede kwaliteit Artikelen niet zo duur. En een snelle service... Snel bezorgd. Top !
Ontzettend tevreden, scherpe prijzen en goed kwaliteit. Snelle levering die ook nog eens goed is ingepakt! Vaste klant erbij 😍

Super

Had op het laatste moment producten nodig die ik nergens anders zo vlot kon vinden. Heel tevreden over de producten en de snelle bezorging!

Snel

Duidelijke website, het is makkelijk om iets te bestellen. Snelle levering.
mooi op tijd geleverd.
Het was zoals omschreven en goed verpakt.
Snelle bezorging en top kwaliteiten

Goed product

goed product. Snel geleverd