skafit.nl- Logo - Beoordelingen

skafit.nl
Beoordelingen:

319 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.050 beoordelingen in totaal  

4,46
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
skafit.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

17 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helaas was mijn bestelling van 4 sets zolen niet meer leverbaar. Vervolgens een mailtje ontvangen met een alternatief. Deze is 1 set verzonden om te proberen. Het alternatief is mij goed bevallen dat ik de overige 3 sets ook heb gevraagd. Het alternatief was duurder maar heb ze voor dezelfde prijs mogen ontvangen. Voor de toekomst bestel ik meteen deze nieuwe zolen. Lopen echt super! Goede service van Skafit dat ze hierin mee denken. Dank hiervoor!

de meest kritische beoordeling

4 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor skafit.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Skafit heeft producten van zeer goed kwaliteit! Ik ben inmiddels goed klant van handschoenen (voornl. zilvergaren). Ik mis is kortingfomules voor herhaalde bestellingen
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
7 dagen geleden
Bedankt voor uw positieve feedback over de kwaliteit van onze producten! We zijn blij dat u een tevreden klant bent, vooral met onze handschoenen van zilvergaren. In onze nieuwsbrief delen wij met regelmaat leuke kortingscodes.
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Makkelijk te vinden en bestellen. Ook levering voorspoedig.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
8 dagen geleden
Heel erg bedankt voor deze beoordeling! We zijn blij dat je het makkelijk vond om onze producten te vinden en te bestellen, en dat de levering soepel verliep.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HM
Harry M.
Willemstad-N-Br.
21 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mijn vrouw heeft weer warme handen alleen de maat kan beter medium te klein, large te breed
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
23 jan. 2024
Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! We zijn blij om te horen dat je vrouw nu warme handen heeft. Vervelend dat uw vrouw dan net tussen 2 maten invalt. Wij nemen deze informatie mee voor de toekomst.
JB
J.J. B.
Overijssel
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Werkende zilverhandschoenen, worden snel verzonden en foutjes worden coulant hersteld.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
2 jan. 2024
Bedankt voor de mooie recensie! We streven er altijd naar om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop en het is fijn om te horen dat je tevreden bent met de manier waarop we de situatie hebben afgehandeld.
2 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden klant.

Ben redelijk tevreden bij het dragen van de sokken, een stuk minder koude voeten.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
9 jan. 2024
Mooi om te horen dat de sokken hebben geholpen om je voeten warmer te houden! Bedankt voor deze beoordeling.
DV
Dick v.
Helmond
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
mooie artikelen tegen een redelijke prijs
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
10 jan. 2024
Bedankt voor je beoordeling!
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima producten ,snel geleverd
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
We zijn blij dat je ervaring positief was en we hopen je snel weer terug te zien op onze website.
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
22 jan. 2024
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om Skafit te beoordelen. We stellen je feedback erg op prijs.
27 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vandaag de handschoenen voor het eerst gedragen geen last van de handen. Momenteel heb ik nog geen idee wat nog beter kan. Moent sokken en handschoenen nog wel uitproberen met een rondje golf of door de polder
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec. 2023
Bedankt voor uw review. Fijn te lezen dat uw eerste ervaring positief is! Wens u veel draagplezier.
4 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en de artikelen zijn prima. De voeten en handen blijven lekker warm. Vooral binnen. Buiten moet je nog een ander paar handschoenen erover heen anders krijg je nog koude handen.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
6 dec. 2023
Bedankt voor uw review. Fijn dat uw handen en voeten lekker warm blijven. Vanwege de goede geleiding (van warmte en kou) van zilvergaren dient bij buitengebruik goed isolerende handschoenen of wanten over de zilverhandschoenen gedragen te worden. Op deze manier creëer je een isolerende laag en is de werking optimaal.
25 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel, maar de handschoenen draag ik nog maar kort dus nog niet zoveel ervaring mee.
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov. 2023
Bedankt voor uw review! Wij hopen dat de handschoenen een positieve ervaring geven. Veel plezier van uw handschoenen!
PV
Pieter v.
Veldhoven
8 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle en correcte levering. Nu hopen dat de handschoenen ook werken!
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
11 dec. 2023
Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij dat je onze snelle en accurate bezorgservice waardeert.
28 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bestelling snel binnen
Beoordeling melden
Antwoord van skafit.nl
29 nov. 2023
Bedankt voor je feedback! Bij Skafit zijn we erg blij dat je bestelling zo snel is aangekomen!
11 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden