Snel accuraat, doen wat ze beloven. Nette service. Meedenkend. Openstaand voor ideeen. Vriendelijk en eerlijk advies en service. In overleg en om extra kosten te voorkomen klein foutje zelf herstelt. Nu product zilver handschoenen testen. Foto is van product zoals het binnen kwam, geen foto van herstelt product. Maar nogmaals in overleg meedenkend en vriendelijke nette service. Aanrader in de toekomst wederom bij Skafit aankoop
Handschoenen maat S zijn goed voor langste vingermaat 7,5. Als je jullie maat advies volgt heb je echt veel te veel ruimte over. Helpt niet tegen voorkomen dooie vingers, maar vingers worden wel sneller weer warm.
Geen opmerkingen. Het handschoenen gekocht omdat mijn moeder de ziekte van raynaud heeft aan haar vingers en dankzij de handschoenen heeft ze er vele minder last van, bedankt!
3 mrt. 2023
Snel geleverd, 1 van de 3 items was helaas niet geschikt voor mij.
Retourneren ging heel soepel en geld terug storten ook.
Op aanraden van handtherapeut zilverdraad handschoenen gekocht.
Zeer snel en netjes geleverd. Ben erg tevreden.
7 mrt. 2023
Kwaliteits artikelen. Goede communicatie.
Perfecte verpakking en verzending met track en tracé
11 mrt. 2023
Geweldige handschoenen
Mijn man heeft Raynaud en binnen10 minuten enorme verbetering!
Snelle levering makkelijk om terug te sturen en de juiste maat te krijgen.
11 mrt. 2023
Na een foute toezending is het correct en supersnel opgelost
Na gebruik veel minder als nauwelijks last van mijn hielen.
Geïmporteerde beoordelingen: