Muscle Meat

8.676 reviews in totaal

8.676 reviews since 15 mrt 2016

De kwaliteit van het vlees en de maaltijden wordt zeer vaak geprezen en onderscheidt zich duidelijk van supermarktproducten. Klanten waarderen de goede smaak, het ruime aanbod, en de regelmatige toevoeging van nieuwe producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als uitstekend ervaren. Het grote gemak van bestellen, bereiden en plannen van maaltijden dankzij de gebruiksvriendelijke porties en kant-en-klare producten wordt vaak genoemd. Ook de klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren; fouten worden snel en netjes rechtgezet. De verpakking wordt meestal als stevig en functioneel ervaren. Er zijn klachten over de bezorgdienst Trunkrs, zoals onbetrouwbaarheid, late leveringen en onzorgvuldig afleveren. Sommige klanten merken op dat de prijzen zijn gestegen. Daarnaast zijn er opmerkingen over te veel verpakkingsmateriaal of beschadigingen aan de verpakking, en missen sommige klanten af en toe producten of wensen ze meer variatie. Ook zijn er enkele opmerkingen over specifieke smaken die niet in de smaak vallen.

ReviewsMuscle Meat

Weer uitstekende verzorgde levering. Kip is lekker mals, veel beter dan die in de supermarkt. Snel en makkelijk te ontdooien in een bakje koud water of in de koelkast. Ook de bevroren eieren in liter pakken zijn fijn in gebruik en smaken prima. Het eiwit kun je net als verse ei-eiwit goed stijf kloppen. Fijn dat het via dat nu via Tunkrs wordt bezorgd deze levert standaard in de avond. Ze bellen netjes aan en wachten tot je open doet. Bij postnl werd mijn pakket voor de deur gezet en bezorger liep zonder aan te bellen weg.😒
De super vriendelijke klantenservice. Wij zouden het jammer vinden dat wij niet meer kunnen bestellen in de toekomst omdat jullie niet meer samen werken met Trunkrs. Via PostNL is het voor ons onmogelijk. Wij hopen dan ook dat jullie hiervoor snel een oplossing kunnen vinden en jullie klanten hier in België en misschien ook Nederland hiervan dan op de hoogte te brengen. Mvg Kris

Al jaren tevreden klant

Bestel nu al een aantal jaren hier mijn gegaarde kip en dit bevalt prima, de bezorging via trunks laat vaak wat te wensen over maar daar kunnen ze niks aan doen. Een keer bestelling geplaats en verkeerde producten geleverd gekregen. Dit is heel netjes opgelost door me de juiste producten gratis opnieuw toe te sturen. De verkeerde verzonden producten mocht ik houden. Ook 1 keer ging het mis met trunks die kon niet leveren op de gekozen dag en zijn vergeten mijn diepvries producten in de vriezer te bewaren over het weekend. Hier contact over gehad en fotos toegestuurd Ook dit werd heel netjes opgelost door de bestelling nog maals te verzenden
Ik bestel MM nu al een paar jaren en zeer tevreden over hun producten. Heb ze weleens gemaild met de suggestie dat er mensen zijn die de kant en klare maaltijden liever in een traditionele oven verwarmen in plaats van een magnetron, en of ze de bakjes en afdekplastic niet van hittebestendig materiaal willen gebruiken? Helaas kiezen ze daar voor bulk en dat betekend dat ik elke keer de bakjes moet overgooien in een ovenschaal. Anders was mijn review zeker 5 sterren!
Producten zijn top. Levering vond ik echt niet kunnen. leverancier wou bij wildvreemde mensen gaan aanbellen en vragen om mijn pak aan te nemen daar zijn vrachtwagen te groot was voor in mijn straat te rijden, het pak te zwaar en hij had geen duveltje bij om dit te verplaatsen.Uiteindelijk is het pakket 1huis voor mijn adres geleverd geweest... klantenservice ging hiervan een melding maken.
Hoi Muscle Meat-team, Normaal zou ik dit gewoon in een review zetten, maar ik ben zo tevreden dat ik het toch even wilde mailen! Ik haalde Muscle Meat maaltijden eerst bij de Jumbo en heb nu voor het eerst rechtstreeks bij MM besteld. Alles kwam netjes en nog goed bevroren aan, en inmiddels ligt mijn hele vriezer vol met MM maaltijden en mealprep-producten. Bedankt voor de fijne producten en goede service.
Rene V.

1 ster extra weer ivm topactie van klantenservice en betrokkenheid

De kipfrikandellen die inmiddels niet meer op de site staan waren ronduit ranzig. Aangezien ze uit de shop zijn verdwenen ben ik niet de enige die dit zo ervaart. Beetje jammer dat een dergelijk product dan niet gewoon weg wordt gegooid. Dat heb ik nu kunnen doen. Denk dat Olivier nog niet genoeg geld verdient ............. Gelukkig trekken ze het zich wel gewoon aan. Ben gebeld met uitleg over dat dit een test was die duidelijk mislukt is. Hebben excuses aangeboden en nog wat vragen gesteld ter verbetering voor het product als het terug komt. Ook netjes mijn geld terug ontvangen.

5 sterren voor muscle meat 0 sterren voor Trunkrs !

De mealprepproducten en maaltijden van muscle meat zijn van topkwaliteit! De leveringen via trunkrs laten te wensen over ze komen steeds later en later,het is al een paar keer gebeurt dat ze ruim buiten hun tijdslot aankomen en de bezorgers rijden in een gewone wagen ipv een koelwagen,je kan dus beter laten bezorgen door post nl

Top producten jammer van het bezorg bedrijf.

Alle producten die ik tot nu toe heb gehad zijn goede kwaliteit en erg handig en lekker. Vooral de voorgebakken kip is verrassend mals en goed gekruid. Super tevreden over muscle meat en hun producten. Min puntje is wel echt nog steeds het bezorg bedrijf waar ze in Nederland mee samen werken. Die zijn echt slecht en gooien het gewoon buiten voor de deur neer als je niet op let.
1 soort maaltijd die met rijst is heeft bij het eten af en toe hele rare onnatuurlijke smaak, dat was niet bij 1 maaltijd zo dat was bij twee dezelfde maaltijden zo. En een maaltijd die met zoete aardappel pure en doperwten wortel paprika en kip was erg smaakloos alleen de kip was heel lekker maar er was iets te weinig kip. Bij alle maaltijden is de kip heel goed. De rest van de maaltijden waren wel lekker. En misschien een optie om nasi te maken met aardig wat groenten en met wat ketjap saus en goed gekruid te maken, want jullie rijst is wel lekker, en de kip zo laten. Ik heb begrepen dat jullie nieuwe maaltijden hebben. Ik hoorde van iemand die ook bij jullie haalt dat hij van steeds hetzelfde maaltijd eentonig vind en voegde erbij dat er wel nieuwe soorten maaltijden zijn. En misschien een optie om een vet arme jus toe te voegen, om een extra verzadigd gevoel te krijgen. Ik weeg 150 kilo dus ik weet wel waar ik het over heb 🤣. Ik ga vandaag weer maaltijden bestellen. Als jullie mij deze vraag weer stellen dan geef ik jullie wel elke keer update. Groet. Timo Kavukcu

Het eten, en het contact, zijn altijd geweldig

Het contact is altijd geweldig. Geen AI chatbot, geen stomme systemen. Als je een probleem hebt, dan kunnen gewoon bellen en een persoon aan de lijn krijgen. Natuurlijk gaat er soms iets fout, we zijn allemaal mensen, maar als er iets is dan lost Muscle Meat het op zo best ze kunnen. Natuurlijk is het eten ook erg goed en lekker, en leveringen gaan meestal goed.

Al heel lang tevreden klant

Ik ben al heel lang klant van Musclemeat, echt nog van de tijd dat je de keuze had uit rijs, kip, runderballetjes en brocolli. Communicatie is altijd goed met Musclemeat en problemen worden snel en effectief opgelost, de keuze is inmiddels enorm. Wat ik "mis", eigenlijk niks, alleen vind ik "Trunkrs", dat de bezorging doet wat minder. Trunkrs is niet 100% betrouwbaar en dat is met bederfelijke waar wel belangrijk. De chauffeurs pleuren soms je bestelling voor de deur zonder aan te bellen, naaien er dan gelijk tussenuit en qua bezorgtijden zijn ze ook niet echt heel stipt.

Kan het iedereen aanbevelen!

Nog maar twee keer iets besteld. De eerste keer ging er iets mis wat ontzettend netjes is opgelost. De tweede keer was er iets niet op voorraad waarvoor ik netjes ben gebeld. Achteraf kwam ook daar nog een verrassende oplossing zonder communicatie. Echt heel netjes. Kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen. 10/10 voor de klantenservice

Sterke voeding!

Ik gebruik Muscle Meat sinds 2 jaar, en ik wil geen andere voeding meer. Het gemak dat alles in je diepvries ligt, je het pakt en daarna opwarmt is ideaal. Het assortiment is enorm en meerdere keren per jaar worden er producten bijgevoegd, zo blijft de keuze reuzen! Muscle meat jullie zijn toppers bedankt voor de sterke voeding!
De kip is echt ME-GA lekker! Ook diepvriesfruit en burgers zijn lekker. De kip met smaak daarentegen, is voor ons te veel op smaak, maar met name de knoflook eigenlijk. Die geur komt je in de vriezer al tegemoet. Dat mag echt minder. Wij bestellen nu enkel nog maar naturel kip, maar echt zijn geld waar. Heerlijk mals! Wij blijven hier bestellen.

Een echte aanrader

Het pakket van Muscle Meat was goed vepakt: 2 x isolatie met daarin zowel onder als boven koelelementen. De twee isolatie lagen zijn goed dicht getapt. Producten voelt aan alsof ze net uit de diepvries kwamen. De liter pakken met hele eieren en alleen ei eiwit zijn super handig in gebruik. Ei eiwit kun je goed stijf kloppen met een mixer. De smaak van beide producten zijn lekker, geen rare bijsmaak. De kip zit per 200 gram vacuüm verpakt en is makkelijk te ontdooien. De textuur van de kip is ronduit fantastisch. Heerlijk mals, wordt niet droog zoals bij supermarkt kip. Ook de klantenservice was top. Er was te weinig kip om mijn bestelling compleet te maken. Hierover is telefonisch contact met mij opgenomen om te overleggen op welke dag ik de bestelling wilde ontvangen. Ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit en de smaak van de eieren als de kip. Het is mij alleen niet duidelijk wat het and van herkomst is en het welzijn van de kippen. Een aanrader!!! Tot de volgende bestelling.
I find it very convenient and good value for money. I work a full time job so some days I don’t feel like cooking. I can just warm up some meat and rice and have a healthy meal in a few minutes. The meat is tender and good quality. And I buy the plain chicken pieces that I can mix into a curry or creamy sauce.

Top ervaring

Bestelling werd netjes ingepakt op de door mij gekozen dag bezorgd. Alles was nog goed bevroren. De maaltijden zijn verrassend lekker. Dit was mijn eerste bestelling, maar zeker niet de laatste. Ik zou willen dat ik eerder had geweten dat er zulke goede opties zijn voor de dagen dat het me niet lukt om zelf fatsoenlijk te koken.
Altijd goede kwaliteit van de producten en dat scheelt ons ontzettend veel tijd en geld sinds het zo goed als kant en klaar opgediend kan worden. Vanaf de bestelling tot de levering word je constant op de hoogte gehouden van de bezorging. Duidelijke website met alle informatie nodig om tot de juiste samenstelling te komen.
De kip is super goed en lekker. Er wordt goed gecommuniceerd met de status van je bestelling. Had met die hitte besteld en zou gebracht worden, maar omdat de vervoerders niet reden werd dat later in de week bezorgd. Maar je kreeg netjes een mail met een nieuwe datum en je kon contact opnemen als dat niet goed uitkwam. Ze lossen het netjes op.

Muscle Meat maakt het leven van sporters gemakkelijk en voordelig. Via de webshop kopen klanten slagerskwaliteit vlees onder de supermarktprijs, supplementen en een uniek aanbod van diepvries producte...