8 dec 2023
Ik had een parfum besteld die aanzienlijk goedkoper was dan waar dan ook. Ik ontving echter een bus haarlak. Klacht ingediend en daarop werd zeer snel en adequaat op gereageerd. De toon in de email daarover vanuit Lyko was echt super vriendelijk en begripvol. De parfum was er zeer snel alsnog en de bus haarlak kon ik houden.
Fouten kunnen altijd gemaakt worden, maar alleen goede bedrijven laten dan zien wat ze waard zijn. Lyko heeft voor deze actie mijn waardering!
het duurt heel erg lang voor je je bestelling in huis hebt (langer dan een week!) en de klantenservice is slecht. Eerste bestelling hebben ze gecanceld en een paar dagen later geld terug gestort, nooit eerder meegemaakt! Ze zouden een voucher geven, maar dat was gewoon dezelfde korting die je krijgt als je voor het eerste daar besteld, dus echt... zwaar waardeloos. Ik vond het heel stressvol omdat het totaal geen vertrouwen gaf of je wel wat binnen zou gaan krijgen. Ik bestel hier dus nooit weer.
Relatief snelle levering, echter niet goed verpakt/beschermd. De aluminium tubes shampoo die ik had besteld waren volledig ingedeukt door de grote pot bodylotion. Nog te gebruiken, maar niet meer echt weg te geven.
8 okt 2024
Bedankt voor je beoordeling! We waarderen je feedback. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@lyko.com als je vragen hebt of als we je ergens mee kunnen helpen. 💗
16 okt 2024
service goed!
Goede service.
Site is duidelijk ook de mail over de verzending.
De vervoerder had helaas niet laten weten dat pakketje op te halen was. Na een mail naar jullie wist jk na 5 dagen dat het er al was.
18 okt 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Hopelijk tot snel! 🤩
Liefs, Mara / Customer Relations 🌼
Ik heb de Fudge Matte hed gekocht . Gebruik ik al jaren en kijk iedere keer via internet wie de goedkoopste is en betrouwbaar en dat waren jullie . Vandaar deze aankoop . Erg blij mee thanks
8 okt 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! Dat waarderen we enorm. Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Hopelijk tot snel! 🤩
5 okt 2024
Makkelijk te bestellen, overzichtelijke website. Maar een minpunt dat je bestelling lang duurt voordat het aankomt.
8 okt 2024
Bedankt voor je positieve beoordeling! We waarderen je feedback. Neem gerust contact met ons op via klantenservice@lyko.com als je vragen hebt. 💗
2 okt 2024
Producten waren goed zoals beschreven en verwacht. De verzending zou iets sneller kunnen.
3 okt 2024
3 okt 2024
Retourneren en terugbetaling
Defect artikel ontvangen maar retourneren en terugbetaling ging zonder problemen.
4 okt 2024
Snelle levering via Bol.com
Liefs, Bente / Customer Relations 🌼
16 okt 2024
Snel geleverd en de prijs
Netjes op tijd bezorgd
Antwoord van lyko.com/nl
Super om te horen dat je pakketje op tijd bezorgd is. ✨
Fijne avond!
Liefs, Team Customer Relations 🌸