ProBrace.nl
Beoordelingen:

429 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.387 beoordelingen in totaal  

4,40
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op een paar zaken na bevalt de brace prima. Het draagcomfort is goed en de brace ondersteund mijn gewricht prima. Ook zijn er in mijn optiek wat verbeterpunten. Ik heb redelijk grote handen en heb dan ook de L- versie besteld. Maar ik vind het duimgat wat aan de kleine kant. Ik had in het begin het idee dat mijn duim werd afgebonden en het aan- en afdoen van de brace is daardoor erg pijnlijk. Ook een minpuntje is dat nu, na een paar weken de brace te hebben gedragen, de balein naast de duim is gebroken! Ik zou het prettig vinden om hier iets over terug te horen.

de meest kritische beoordeling

19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon helaas de brace pas na twee weken ophalen bij het ophaalpunt, omdat ik net op reis was toen hij binnenkwam, dat was gewoon pech, daar konden jullie ook niets aan doen. Na die twee weken heb ik hem aangehad, maar hij zat slecht en hielp totaal niet. Ik heb hem meerdere malen aan en uit gedaan en via google opgezocht hoe hij moest zitten, maar het bleef een ramp en dus een mega miskoop. Helaas waren de twee weken al voorbij en kon ik hem niet terugsturen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Het was er binnen tweedagen en het product is degelijk dus top.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 dagen geleden
Super fijn om te horen. Dank u wel voor uw review.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Niks mis mee. Duim iets ruimer knippen. Gaat niet rafelen daar.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
8 dagen geleden
Fijn om te horen en dank u wel voor uw review!
1 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
De probrace doet waarvoor hij bedoeld is, prima product.
Beoordeling melden
4 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 feb. 2024
Dank u wel voor uw review.
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
10 dagen geleden
Dank u wel voor uw review!
8 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw review.
29 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ondankkd dat bestelde en geleverde product niet was wat ik ervan verwachtte , toch snel teruggestuurd en afgewerkt
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat ondanks het product niet de juiste voor u was wij uw retour snel voor u konden afhandelen.
17 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer snel geleverd en geen moeilijk gedoe bij retourzending en terugbetaling. Dat zie je nog zelden.
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service en snelle levering Goed passende brace
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en professionele afwikkeling van de bestelling.
Beoordeling melden
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
na paar keer gebruikt te hebben nu minder last.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
8 jan. 2024
Hartelijk dank voor uw review.
31 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Hard op de hak

Het stuk van de enkelbrace op de hak is erg hard en doet na een tijdje wel pijn
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
13 dec. 2023
Goedemiddag, hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te horen dat het product bij u hak niet prettig zit. Als u zou willen kunnen wij samen met u kijken of er een oplossing voor is. Nog een fijne avond gewenst!
19 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
helpt echt en zit prettig
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
19 dec. 2023
Goedemiddag! Hartelijk dank voor uw review.
20 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
20 dec. 2023
Hartelijk dank voor uw review!
15 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ze werken wel goed tegen reuma pijn in vingers alleen jammer dat ze niet vocht bestendig zijn
Beoordeling melden