ProBrace.nl
Beoordelingen:

433 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.394 beoordelingen in totaal  

4,41
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 14 dec. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
ProBrace.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Op een paar zaken na bevalt de brace prima. Het draagcomfort is goed en de brace ondersteund mijn gewricht prima. Ook zijn er in mijn optiek wat verbeterpunten. Ik heb redelijk grote handen en heb dan ook de L- versie besteld. Maar ik vind het duimgat wat aan de kleine kant. Ik had in het begin het idee dat mijn duim werd afgebonden en het aan- en afdoen van de brace is daardoor erg pijnlijk. Ook een minpuntje is dat nu, na een paar weken de brace te hebben gedragen, de balein naast de duim is gebroken! Ik zou het prettig vinden om hier iets over terug te horen.

de meest kritische beoordeling

19 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon helaas de brace pas na twee weken ophalen bij het ophaalpunt, omdat ik net op reis was toen hij binnenkwam, dat was gewoon pech, daar konden jullie ook niets aan doen. Na die twee weken heb ik hem aangehad, maar hij zat slecht en hielp totaal niet. Ik heb hem meerdere malen aan en uit gedaan en via google opgezocht hoe hij moest zitten, maar het bleef een ramp en dus een mega miskoop. Helaas waren de twee weken al voorbij en kon ik hem niet terugsturen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor ProBrace.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
EG
Ella G.
Amsterdam
9 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duimbrace doet zijn werk. Het is alleen super vervelend als je naar het toilet moet, elke keer de brace afdoen. Mijn moeder is er dus niet blij mee, ook al werkt het product zeker wel.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
9 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw review. Uiteraard begrijpelijk dat een brace nog al onhandig is voor naar het toilet. Wel fijn om te horen dat de brace zijn werk doet.
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Het soepeltjes omruilen van een door mij verkeerde maat bestelde brace. Was dezelfde prijs, dus even omruilen ,...klaar. Perfect !

Het soepeltjes omruilen van een door mij verkeerde maat bestelde brace. Was dezelfde prijs, dus even omruilen ,...klaar. Perfect !
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 dagen geleden
Dankjewel voor uw review! Fijn dat we u zo goed hebben kunnen helpen.
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Rechtop

Na gebruik, gedurende 1 week, stond ik weer veel rechter en liep bewuster automatisch met de schouders naar achter.
Beoordeling melden
21 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beginnende triggerfinger. Met deze brace krijgt mijn vinger rust.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Voor mijn probleem is de even-up zool ophoging de beste oplossing
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
De brace bevalt heel goed en helpt mij ook heel goed in mijn werk
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
het zit heerlijk stevig maar toch kun je er dingen mee doen
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 feb. 2024
Dank u wel voor uw review!
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle accurate levering. Product past zoals omschreven.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 feb. 2024
Fijn om te horen dat het product goed zit en snel bij u geleverd is. Dank u wel voor uw review.
3 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Stevige uitvoering. De Brace zit precies goed.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 feb. 2024
Super fijn om te horen dat de brace goed aansluit. Bedankt voor uw review.
RV
RiAnne v.
Helmond
27 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uitstekend; goed artikel en snelle bezorging.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
29 jan. 2024
Goedemorgen, fijn om te horen dank u wel voor uw review!
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en duidelijk aanbod. Goed geïnformeerd
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
7 feb. 2024
Hartelijk dank voor uw review!
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Geeft prima ondersteuning. Blij mee.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
5 dagen geleden
Fijn om te horen. Dank u wel voor uw review.
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en een goed product.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw review.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Direct minder pijn, zit comfortabel
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
7 dagen geleden
Super fijn om te horen. Dankjewel voor uw review.
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, doen wat ze beloven
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
7 feb. 2024
Dank u wel voor de review.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Alles in orde
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw review.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel service, Vriendelijk.
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
3 dagen geleden
Super fijn om te horen. Dank u wel voor uw review.
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede ondersteuning
Beoordeling melden
Antwoord van ProBrace.nl
10 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw review!
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Prima
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden