23 feb 2024
Ik had deze producten al eerder besteld voor het eerst en de laatste jaren heb ik erg veel last gehad van een opgeblazen buik maar ik kan niet anders zeggen dat tot mijn verbazing mijn opgeblazen gevoel na 1 dag de detox en de liver cleanser gebruikt te hebben meteen effect had en ik geen last meer heb van een opgeblazen buik.Echt ongelofelijk want ik heel veel geprobeerd maar niets werkte dus ben ik heel blij met deze producten en zal ze zeker blijven bestellen.Dank jullie wel hiervoor.
Reageren niet altijd op mails. Al die poeders helpen mij niet. Hebben het alleen over 14 dagen proberen anders geld terug. Maar zie ook advertentie na 90 dagen geld terug.
Het zal sommigemensen helpen afvallen. Maar ik geen gram! Ook niet in combi met het dat dieet van 10 dagen van nature'finest. Weggegooid geld in mijn geval
Is vorige week donderdag besteld maar nog niet ontvangen ben benieuwd
13 aug 2024
Beste Kelly,
Bedankt voor uw bericht.
We hebben uw bestelling nagekeken, en het pakket is onderweg. Het wordt naar verwachting deze week bij u geleverd. De levertijd bedraagt 4-7 werkdagen.
U zou ook een trackingsnummer van GLS per e-mail moeten hebben ontvangen. Als u dit nummer niet kunt vinden of verdere vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen u graag verder.
Bedankt voor uw geduld!
26 aug 2024
Geen duidelijke gebruiksaanwijzing !
Producten werken bij mij niet.
28 aug 2024
Beste klant,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u geen duidelijke gebruiksaanwijzing heeft ontvangen en dat de producten niet naar wens werken. We begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijke instructies te hebben en willen u graag verder helpen.
De gebruiksaanwijzing wordt standaard per e-mail naar u verzonden, is te vinden op onze website en kan ook eenvoudig worden geraadpleegd door de QR-code op de verpakking te scannen. Voor optimale resultaten adviseren we om de afslanksupplementen minimaal 3 maanden te gebruiken. Daarnaast raden we aan om regelmatig te bewegen, het bijgeleverde dieet te volgen, voldoende te slapen en genoeg water te drinken. Deze factoren zijn allemaal essentieel voor het behalen van de beste resultaten.
Als u nog vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We helpen u graag verder.
24 aug 2024
Nederlandse gebruiksaanwijzing,bij mij totaal geen resultaat.
28 aug 2024
Beste Natasja,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons product. We vinden het jammer om te horen dat u tot nu toe geen resultaten hebt waargenomen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we willen u graag enkele tips geven om het maximale uit ons afslanksupplement te halen.
Om de beste resultaten te behalen, adviseren we om het supplement consistent gedurende minimaal 3 maanden te gebruiken. Dit proces kost tijd, omdat uw lichaam moet wennen aan de veranderingen. Daarnaast is het van groot belang om het gebruik van het supplement te combineren met regelmatige fysieke activiteit, een gezond en uitgebalanceerd dieet zoals aangegeven in de meegeleverde instructies, voldoende slaap, en voldoende waterinname. Al deze factoren spelen een cruciale rol bij het ondersteunen van uw afslankdoelen.
De gebruiksaanwijzing wordt standaard naar uw e-mail gestuurd, is te vinden op onze website en kan ook gemakkelijk worden geraadpleegd door de QR-code op de verpakking te scannen. We willen er zeker van zijn dat u over alle benodigde informatie beschikt om ons product optimaal te kunnen gebruiken.
Als u nog verdere vragen heeft of extra ondersteuning nodig heeft, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en te begeleiden om samen de gewenste resultaten te bereiken.
Beste Conny,
Bedankt voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u na vier weken gebruik van ons product geen effect heeft ervaren. We begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn en willen ons verontschuldigen voor het feit dat ons product niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
De werking van onze producten kan variëren afhankelijk van persoonlijke omstandigheden, zoals uw individuele metabolisme, voeding en levensstijl. Hoewel veel van onze klanten positieve resultaten ervaren, is het mogelijk dat een product niet voor iedereen hetzelfde effect heeft.
We zouden graag willen weten of er misschien andere factoren zijn die de effectiviteit van het product kunnen beïnvloeden. Daarnaast kan het soms helpen om producten in combinatie met een gezonde levensstijl te gebruiken voor betere resultaten.
Als u verdere vragen heeft over het gebruik van het product of als u advies nodig heeft, neem dan gerust contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om u te helpen en om te kijken of we een oplossing voor u kunnen vinden.
We waarderen uw feedback en hopen dat we u in de toekomst beter van dienst kunnen zijn.
Beste Lidy,
Dank je wel voor je feedback. Het spijt ons te horen dat het product niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Voor optimale resultaten raden we aan om onze detoxproducten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken en daarnaast het bijgevoegde detoxificatiemenu te volgen.
Detoxificatie is een proces dat tijd nodig heeft, en consistentie is hierbij belangrijk. Het menu is speciaal samengesteld om het effect van de producten te versterken en je lichaam te ondersteunen bij het reinigingsproces. Mocht je verdere begeleiding of advies nodig hebben om de beste resultaten te behalen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om je te helpen!
We hopen dat je met deze aanvullende richtlijnen toch de gewenste resultaten zult bereiken.
Het Nature’s Finest Foods Team
14 jul 2024
Ik wacht al ruim een week op mijn bestelling. Ondertussen hebben ze 2 keer m’n adresgegevens gecheckt. Het kan natuurlijk dat een bestelling vertraagd is. Communiceer dat dan, zo simpel. Dit was de eerste en direct laatste keer!
17 jul 2024
Geachte Danielle,
Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren met de levering van uw bestelling. Wij begrijpen dat het frustrerend is om langer te moeten wachten en om herhaaldelijk uw adresgegevens te moeten bevestigen. Dit is zeker niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
Wij hebben uw bestelling zorgvuldig nagekeken en kunnen bevestigen dat uw pakket gisteren is afgeleverd. We betreuren het ten zeerste dat de communicatie rondom de vertraging niet naar wens is verlopen en dat dit tot ongenoegen heeft geleid.
Wij waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze communicatie en service te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.
16 jul 2024
Klarna
Als je via Klarna betaald krijg je een email dat je niet betaald hebt, terwijl op de factuur stast dat je betaald hebt, maar op de website staat Klarna niet genoemd.
17 jul 2024
Geachte Ezechiël,
Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met uw betaling via Klarna. Wij begrijpen dat dit verwarrend en frustrerend kan zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u hierdoor heeft ervaren.
Wij waarderen uw geduld en willen u graag helpen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Het lijkt erop dat er een miscommunicatie is tussen onze systemen en Klarna. Om dit te onderzoeken en op te lossen, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via e-mail op support@naturesfinestfoods.nl. Vermeld hierbij alstublieft uw bestelnummer en voeg indien mogelijk een screenshot van de factuur en de e-mail van Klarna toe.
Wij zullen er alles aan doen om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen en ervoor te zorgen dat uw betaling correct wordt verwerkt.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank voor uw begrip.
7 jul 2024
Tegenvaller
Nu dik 2 maanden bezig met de Night burner nog geen gram afgevallen.
11 jul 2024
Beste Ilona,
Dank je wel voor het delen van je ervaring met ons product. Het spijt ons ten zeerste dat je teleurgesteld bent en het als "troep" hebt ervaren.
We begrijpen hoe belangrijk het is om een product te vinden dat voldoet aan je verwachtingen en dat effectief is voor jouw persoonlijke doelen. Het is vervelend om te horen dat ons product niet aan jouw verwachtingen heeft voldaan en niet de gewenste resultaten heeft opgeleverd.
Onze producten zijn zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten, en hoewel ze effectief zijn voor veel van onze klanten, begrijpen we dat de reactie op voedingssupplementen kan variëren van persoon tot persoon. Factoren zoals dieet, lichaamsbeweging en individuele stofwisseling kunnen allemaal van invloed zijn op de ervaring met het product.
We willen graag meer details ontvangen over je specifieke ervaring en hoelang je het product hebt gebruikt voordat je deze conclusie trok. Hierdoor kunnen we een beter inzicht krijgen in wat er mogelijk mis is gegaan en hoe we dit kunnen verbeteren.
Als je bereid bent, stuur ons dan alsjeblieft een e-mail naar support@naturesfinestfoods.nl. Ons toegewijde klantenserviceteam staat klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en samen met jou een passende oplossing te vinden.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt. We stellen je eerlijke feedback zeer op prijs en hopen dat we de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.
7 jul 2024
Ik drink de vitamine voor haar nu 1 maand.
Merk ik geen verschil
12 jul 2024
Beste Timea,
Nature's Finest
Duidelijk vermelden op website dat bestelling uitbuitenland komt
25 jul 2024
Beste Petra,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet volledig tevreden bent met uw ervaring. We begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijk te zijn over de herkomst van producten en het is jammer dat dit niet aan uw verwachtingen voldeed.
We willen u graag informeren dat de informatie over waar ons bedrijf is gevestigd duidelijk te vinden is op onze website. We zullen er echter voor zorgen dat deze informatie nog beter zichtbaar en transparant gepresenteerd wordt, zodat er geen onduidelijkheden meer ontstaan.
Als u verdere vragen heeft of als er iets is waar wij u mee kunnen helpen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om u te ondersteunen en eventuele problemen op te lossen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback en uw geduld. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen in onze service te herstellen.
1 aug 2024
Bezorging erg traag
1 aug 2024
Hallo Frank,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat de bezorging van uw bestelling erg traag was. We begrijpen hoe belangrijk snelle en betrouwbare levering is en we betreuren het dat we in dit geval niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Bij Nature's Finest streven we ernaar om onze producten zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze bezorgdiensten te verbeteren. We zullen uw opmerkingen met ons logistieke team bespreken om te kijken hoe we vertragingen in de toekomst kunnen voorkomen.
Om de situatie verder te onderzoeken en een passende oplossing te vinden, zouden we het zeer op prijs stellen als u contact met ons opneemt via support@naturesfinestfoods.nl. We willen ervoor zorgen dat u alsnog een positieve ervaring met ons hebt.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. We hopen dat we de kans krijgen om uw vertrouwen terug te winnen en u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.
30 jul 2024
Was niet te drinken
31 jul 2024
Beste Tiny,
Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met het product en dat u het niet goed kon drinken. We begrijpen hoe teleurstellend dit kan zijn en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.
Wij willen graag helpen om uw ervaring met ons product te verbeteren. Soms kan de smaak of textuur van een product inderdaad niet naar ieders voorkeur zijn. Een veelvoorkomende manier om de smaak te verbeteren, is door het product te mengen met andere ingrediënten. U kunt proberen het poeder te mengen met een glas limonade of een smoothie. Deze toevoegingen kunnen de smaak verzachten en het product aangenamer maken om te drinken.
Als u verdere vragen heeft over het gebruik van ons product of als u andere suggesties nodig heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren. U kunt ons bereiken via support@naturesfinestfoods.nl, en ons klantenserviceteam staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of om u advies te geven over andere producten die mogelijk beter bij uw voorkeuren passen.
Wij waarderen uw feedback zeer en zullen deze gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw begrip.
27 jul 2024
Drama met bestellen
30 jul 2024
Beste Petra,
Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad en dat we niet aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. We begrijpen dat het erg frustrerend kan zijn wanneer iets niet naar wens verloopt, en we willen onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ondervonden.
Om uw situatie beter te begrijpen en een passende oplossing te vinden, zouden we graag meer details ontvangen over wat er precies mis is gegaan. Het is voor ons belangrijk om te weten wat er niet goed is gegaan, zodat we de nodige stappen kunnen ondernemen om het probleem op te lossen en te voorkomen dat het zich in de toekomst herhaalt.
Wij waarderen uw feedback enorm, omdat het ons helpt om onze producten en service continu te verbeteren. U kunt ons eenvoudig bereiken via support@naturesfinestfoods.nl. Ons team staat klaar om uw zorgen te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u te helpen met een oplossing die aan uw verwachtingen voldoet.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en bedankt voor uw feedback. We hopen dat u ons de kans geeft om het probleem op te lossen en uw vertrouwen in ons te herstellen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een positieve ervaring heeft met onze producten en service.
18 jul 2024
19 jul 2024
Hallo Jeroen,
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een beoordeling te geven. We waarderen alle feedback, zowel positief als negatief, omdat het ons helpt onze producten en diensten te verbeteren.
Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen graag beter begrijpen wat er mis is gegaan en wat we kunnen doen om het goed te maken. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk, en we streven ernaar om altijd de best mogelijke service te bieden.
Kunt u ons alstublieft meer details geven over de problemen die u heeft ondervonden? Was er iets specifieks met de producten of de levering dat niet naar wens was? Uw feedback helpt ons om te leren en te groeien, zodat we dergelijke situaties in de toekomst kunnen voorkomen.
U kunt contact met ons opnemen via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we uw situatie verder kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen vinden. Vermeld in uw e-mail alstublieft uw bestelnummer en eventuele relevante informatie, zodat we u sneller en efficiënter kunnen helpen.
We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn wanneer iets niet aan uw verwachtingen voldoet, en we willen er alles aan doen om dit recht te zetten. Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om uw ervaring te verbeteren en uw vertrouwen in Nature's Finest te herstellen.
Nogmaals bedankt voor uw feedback. We waarderen uw geduld en kijken ernaar uit om van u te horen.
2 apr 2024
Het product gebruik ik nu 3 maanden en zie geen resultaat . Ik gebruik de. Detox belly burn. Jammer ik had gehoopt dat het iets zou doen
4 apr 2024
Beste Ylva,
Bedankt voor je bericht en je interesse in onze producten. We begrijpen dat je nog geen resultaten hebt gezien en willen graag wat advies geven om ervoor te zorgen dat je de maximale voordelen behaalt.
Voor optimale resultaten adviseren we om onze producten gedurende minstens 3 maanden te gebruiken, zoals aanbevolen in ons dieetplan. Daarnaast raden we aan om regelmatig lichamelijk actief te zijn. Een gezonde levensstijl, inclusief evenwichtige voeding en voldoende lichaamsbeweging, kan het effect van onze producten versterken.
We willen benadrukken dat individuele resultaten kunnen variëren en afhankelijk zijn van verschillende factoren, zoals levensstijl, dieet en genetica. Het is belangrijk om consistent te blijven en geduldig te zijn tijdens je reis naar een gezonder en evenwichtiger leven.
Als je nog vragen hebt of meer ondersteuning nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan altijd klaar om je te helpen en te ondersteunen op je gezondheidsreis.
Bedankt voor je vertrouwen in onze producten en voor het kiezen van Nature's Finest Foods.
11 feb 2024
Adverteren met een "snelle" bestelling, ondertussen al een week niets in huis. Ik zie deze klacht ook veel bij trustpilot, dan wordt er excuses aangeboden, wegens drukte bla bla bla maar wel blijven Adverteren met "snelle" levering zonder het product in handen te hebben wel al de dag na de bestelling om feedback vragen. Nu al 12! Mailtjes ontvangen, hierdoor gaan mensen deze mail blokkeren.
14 feb 2024
Beste Jef,
We begrijpen uw bezorgdheid over de status van uw bestelling en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat u heeft ervaren. Na controle van onze gegevens hebben we vastgesteld dat uw bestelling onderweg is.
Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. Het kan echter voorkomen dat er vertragingen optreden vanwege externe factoren zoals transportproblemen of een hoog aantal bestellingen.
We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u aankomt. Als u verdere vragen heeft over uw bestelling of als u meer informatie nodig heeft, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele zorgen op te lossen.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.
25 jun 2024
Teveel problemen bij het invullen en betalen via iDeal.
Bij iets foutief invullen is het onmogelijk om het te wijzigen of het veld leeg te maken. Hierdoor was ik ruim een kwartier bezig voordat eea hersteld was. Mbt iDeal was de optie App niet beschikbaar en moest ik op zoek gaan naar iemand met een e.dentifier van Abn Amro
27 jun 2024
Beste Zef,
Hartelijk dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring met ons bestelproces. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden met het invullen en betalen via iDeal. Wij begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest.
Wij vinden het belangrijk dat het bestelproces voor al onze klanten soepel verloopt en wij willen ons dan ook oprecht verontschuldigen voor de problemen die u heeft ondervonden. We nemen uw opmerkingen serieus en zullen dit probleem zorgvuldig beoordelen om verbeteringen aan te brengen.
Wat betreft gegevensinvoer begrijpen we dat het van cruciaal belang is om fouten te kunnen corrigeren of velden te kunnen wissen wanneer dat nodig is. Wij gaan ons best doen om te onderzoeken hoe we dit proces gebruiksvriendelijker kunnen maken.
Met betrekking tot de iDeal optie en de beperkingen die u heeft ondervonden, begrijpen wij dat dit voor extra ongemak zorgt. We gaan kijken hoe we de beschikbaarheid van betaalmogelijkheden kunnen verbeteren, zodat al onze klanten makkelijker bij ons kunnen bestellen.
Als er nog meer problemen zijn waarmee we u kunnen helpen of als u meer details over uw ervaringen wilt delen, neem dan contact met ons op via support@naturesfinestfoods.nl. We zijn hier om u te ondersteunen en ervoor te zorgen dat u een betere ervaring heeft met uw volgende bestelling.
Nogmaals bedankt voor uw eerlijke feedback. Wij waarderen u als klant en streven ernaar u in de toekomst nog beter van dienst te zijn.
Hoogachtend,
13 apr 2024
De 1e keer dat ik bestelde, zag ik enkel de advertentie met ‘ Bio liver cleanse’ en ‘ Bio detox’ ( als combi). Ik heb de Bio Detox nog ongeopend ( 2 blikken) en gebruik hem niet. Wel de Bio liver cleanse. Ik kan hem echter niet terugsturen, waardoor ik deze 2 blikken dus weg moet gooien. Waardeloos!!!!
16 apr 2024
Beste Liselotte,
Hartelijk dank voor uw bericht en onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We vinden het erg spijtig om te horen dat uw eerste ervaring met onze producten niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.
We begrijpen dat het frustrerend is om een product te ontvangen dat niet aan uw behoeften voldoet. Het is onze bedoeling om onze klanten tevreden te stellen en we betreuren het ten zeerste dat dit niet het geval was bij uw recente aankoop.
Hoewel we begrijpen dat u de Bio Detox niet wilt gebruiken, willen we u toch vriendelijk verzoeken om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop en we staan klaar om u te helpen met eventuele problemen die zich voordoen.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en kijken ernaar uit om uw zorgen op te lossen en uw vertrouwen in onze producten te herstellen.
6 mei 2024
ik zou willen dat ze luisteren naar hun klanten
als je ziek ben en je kunt het pakketje niet ophalen en het wordt terug gestuurd
je geef dit door dan zouden echt niet het afhandelen en ook de bezorger niet je hoort niks meer van je pakketje of het retour gestuurd of niet
14 mei 2024
Beste Jolanda,
We willen ons oprecht verontschuldigen voor het ongemak dat u heeft ervaren met uw bestelling. Het spijt ons zeer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We begrijpen hoe belangrijk het voor u is om uw bestelling tijdig en probleemloos te ontvangen.
We hebben uw bezorgdheid over de vertraagde levering genoteerd en we willen u verzekeren dat we uw zaak serieus nemen. We hebben de status van uw bestelling gecontroleerd en het lijkt erop dat deze enige vertraging heeft opgelopen tijdens het verzendproces. Onze oprechte excuses hiervoor.
We willen graag benadrukken dat uw tevredenheid onze topprioriteit is en we zullen er alles aan doen om deze kwestie voor u op te lossen. Als u nog vragen heeft of verdere hulp nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u wordt afgeleverd.
Met vriendelijke groeten,
20 feb 2024
Na een bestelling gedaan te hebben volgt het ene na het andere mailtje met aanbiedingen en of je ervaring kan achter laten.
Voorlopig ben ik 5 dagen verder en is er nog niets geleverd.
Wel 2 uitnodigen ontvangen om een review achter te laten en al 4 aanbiedingen ontvangen.
22 feb 2024
Beste Dennis,
Hartelijk dank voor uw bericht en onze excuses voor de vertraging bij het leveren van uw bestelling. We begrijpen hoe belangrijk het is om duidelijkheid te hebben over de verwachte leverdatum, en we betreuren het dat we hierin niet aan uw verwachtingen hebben voldaan.
We hebben uw bestelling nagekeken en kunnen bevestigen dat deze onderweg is en binnenkort wordt afgeleverd. Normaal gesproken duurt de levering 4-7 werkdagen. We begrijpen dat dit langer is dan u had gehoopt en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt.
We willen u verzekeren dat we er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te krijgen. We hebben ons team gevraagd de levering nauwlettend te volgen en ervoor te zorgen dat deze soepel verloopt.
Mocht u nog verdere vragen hebben of als we u op enige manier van dienst kunnen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@naturesfinestfoods.nl. We staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat uw bestelling naar tevredenheid wordt afgehandeld.
Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak. We waarderen uw geduld en uw voortdurende steun aan Nature's Finest Foods.