blokzeep.com- Logo - Beoordelingen

blokzeep.com
Beoordelingen:

229 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.044 beoordelingen in totaal  

4,52
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 13 apr. 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
blokzeep.com voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

11 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik was aardig sceptisch... 3x wrijven over je haar moet voldoende zijn, ook voor lang haar... Ja hoor, echt niet! Dacht ik nog voor ik onder de douche stapte! Normaal was ik mijn (heup) lange haar 2x met shampoo om een schoon en kambaar gevoel te hebben... 3x met de zeep over het haar is inderdaad voldoende! Ruikt subtiel en na 1x ingestopt te hebben voelde het al zacht, schoon en doorkambaar! Oude gewoontes leer je niet in 1 dag af, dus ook een 2e keer in gesopt, maar dan door de zeep in m'n handen te wrijven. En ook deze hoeveelheid sop was voldoende om mijn haar in te soppen! Ik ben enthousiast!

de meest kritische beoordeling

11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik weet nog niet hoe ik me nou voel over de zonneblok. Hij ruikt lekker en mijn huid is er minder glibberig mee dan met zonnebrandcreme. Ook is het handig meenemen in zo'n klein reisblikje. De verpakking is super, alleen een kartonnetje en papiertje. Maar er zijn zeker ook nadelen: - ik heb géén idee hoe veel ik op moet doen: het smelt moeilijk in mijn handen waardoor opsmeren veel werk is en het lijkt alsof ik bijna niets opdoe - Het is lastig te zien waar en hoe veel ik op heb gedaan op mijn lichte huid. Misschien dat het op bruinere huidjes beter zichtbaar is, maar dat zal dan vooral komen door de - witte waas zijn die achterblijft. Dat hoort natuurlijk bij een minerale zonnebrand maar ik kreeg wel opmerkingen dat ik er slecht uit zag. - Ook krijg ik hele rare druppeltjes (zweet?) die op mijn poriën blijven zitten als ik deze zonnebrand op heb. Mijn hele neus en bovenlip zijn nat! - Na een weekje is er al een flink stuk van het blok af, dus ik ben benieuwd hoe lang hij echt mee gaat.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor blokzeep.com

Filter
Sorteren  
Meest recente eerst
EL
E L.
Castricum
17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Verkeerde maat op de website, toch mee betalen aan retourzending, niet eerlijk.

Het is niet eerlijk dat ik voor een deel de retourzending moet betalen, omdat er op de website een verkeerde maat staat. Was wel snel geleverd.
Beoordeling melden
EZ
e z.
rossum ov
11 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
3 juli wat besteld en normaal 1 of 2 dagen wordt het geleverd. Nu nog niks gekregen en ook geen reactie op mijn email. En gebeld en zij de eigenaresse zei dat ze niks met blokzeep van doen had. Heeeelllll erg vreemd dit allemaal
Beoordeling melden
5 jun. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering duurt erg lang. Nog steeds niet gekregen
Beoordeling melden
18 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het smeert zo slecht uit. Echt jammer, ik had hoge verwachtingen.
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Klacht wordt niets aangedaan. 2artikelen tekort
Beoordeling melden