Solza.nl- Logo - Beoordelingen

Solza.nl
Beoordelingen:

102 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden162 beoordelingen in totaal  

4,77
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Fantastische service! Bestelling online geplaatst en binnen enkele minuten kreeg ik een telefoontje van een medewerker wanneer het schikte om de bestelling te komen leveren. Dat werd dus de volgende dag al. En de chauffeur belde keurig een uur voor de levering. Dit noem ik nog eens een goede service. Zeer tevreden over Solza!

Meest relevante negatieve beoordeling

7 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Jammer genoeg werd tot onze verrassing alleen tot voor de deur geleverd en niet tot over de eerste drempel. Dit was niet terug te lezen in de offerte of opdracht. Bij levering even gebeld met Solza. Staat op de site was de reactie. Dat is inderdaad het geval, dom, zelf niet naar gezocht. Al met al toch een beetje nare bijsmaak. Verder altijd netjes te woord gestaan door diverse medewerkers.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Solza.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(85)
(14)
Resetten
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Klantenservice is top!

Solza is altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als per mail. Ze reageren super snel. De nieuwe vloer kon op een afgesproken datum op mijn nieuwe adres worden geleverd. Het was ook heel makkelijk om nog wat dingen toe te voegen aan de bestelling, en ook het annuleren van een artikel was snel geregeld. Bij de levering ontbraken 2 rollen tape, even gemaild, en de volgende dag al geleverd. Bovendien zijn de producten lager geprijsd dan de adviesprijs van de leverancier. Enige tip: ga voor de levering van een vloer samenwerken met PostNL (net zoals de bouwmarkt doet), PostNL levert een vloer wel tot in de woning en ze leggen de pakken pvc neer waar je ze wilt hebben. Nu wordt er een pallet geleverd en buiten gedropt (zoals ook aangegeven op de site van Solza).
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel prettig geholpen.

Eerst online een afspraak gemaakt voor bezoek aan de showroom, daardoor was er direct iemand beschikbaar om ons te woord te staan. Dat verliep ook heel prettig. Geen drammerige verkoper die ons in een bepaalde richting probeerde te duwen, maar iemand die luisterde en meedacht. We gingen na afloop dus met een fijn gevoel weer naar huis.
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fantastisch! Heel erg fijn en snel geholpen door Solza. Ik kreeg na de bestelling meteen het nummer van de vloerlegger waardoor ik al m’n vragen kon stellen. Vakkundige mensen die de vloer prachtig hebben gelegd en paraat stonden voor al de vragen die ik had (dank Jurrian & Mick!). Ik kan Solza aan iedereen aanbevelen!
Beoordeling melden
29 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooi product, vlot geholpen en goed gelegd

Enige minpunt:Het is niet ok dar de klant 1000 kg zelf naar boven moet sjouwen. Had graag betaald voor in de woning bezorgen. Verder dik tevreden.
Beoordeling melden
HN
Hanneke N.
Prinsenbeek
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en goede (af)levering!
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
YN
Yvon n.
leiden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Bij de winkel geweest, ben wat ouder, wat achteraf niet perse had gehoeven omdat ik alles online had kunnen doen. Ik had zelfs niet op mijn knieën te hoeven gaan om de ruimtes op te meten dit doen ze een plattegrond van de woning. Geloof me ze kwamen op de zelfde getallen als die ik op papier had staan. Contact gehad over de verdere gang van zaken na de betaling. Ik werd snel daarna weer gebeld om een datum vast te leggen. Alles tot nu toe helemaal top nu de levering nog over ruim een maand.
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Fijn contact gehad met team Solza en ze hebben het voor elkaar gekregen 80m2 laminaat inc. ondervloer binnen 24 uur af te leveren bij ons. Niets dan lof!
Beoordeling melden
27 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle service, en een fout geleverd artikel direct komen omruilen. Mooi product, goede kwaliteit.
Beoordeling melden
11 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering

Makkelijke site om te bestellen Super snelle levering. Perfect
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer prettige winkel en goede uitleg over de mogelijkheden.
Beoordeling melden
6 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Geweldig product fantastische service dn advies
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke website met zeer scherpe prijzen.
Beoordeling melden
12 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Prima plinten!
Beoordeling melden
17 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden