Solza.nl

471 reviews in totaal   127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en nette levering, evenals het eenvoudig kunnen bestellen en snel ontvangen van stalen, wat het keuzeproces vergemakkelijkt. De klantvriendelijkheid, oplossingsgerichtheid en bereikbaarheid van de service worden gewaardeerd. Ook het professionele en behulpzame advies draagt bij aan een prettig aankoopproces. De prijsstelling wordt vaak als aantrekkelijk ervaren en de kwaliteit van producten en vloerlegging krijgt veel lof, net als de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Sommige klanten ervaren echter onduidelijkheid over tijdvakken of afwijkingen van leveringsafspraken. Daarnaast zijn er klachten over onverwachte kosten of financiële verrassingen en soms wordt het contact als onpersoonlijk ervaren.

ReviewsSolza.nl

Profesional company that meets expectations

The follow up process was very professional. The preparation, agreements and check list were useful to avoid surprises. Clear agreements were respected. The floor inspection service it's definitely and add on that avoid surprises during execution and makes sure you recieved what you expect. Additionally the fast customer service was very important, they fixed the necessary things last minute to ensure a good progress. An additional thing that makes the difference: a trusted partner to install the floor nicely, and avoid misunderstandings and mistakes in the execution.

Antwoord van Solza.nl

Thank you for this fantastic review! We truly appreciate your trust in us and are happy that our team could help ensure a smooth and successful installation. Enjoy your new floor!
Om te beginnen heeft Solza leuke kleuren in het PVC parket. Het duurde even voor we de oplevering hadden en dat was geen probleem. Wel op tijd verlengen want anders zit er een boete op maar die hebben ze bij ons niet helemaal berekend. Het egaliseren en leggen van de vloer verliep prima en supersnel. We zijn zeer tevreden.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de keuze, de flexibiliteit rondom de oplevering en de snelle plaatsing van de vloer. Wat betreft de verlenging: wij proberen hierin altijd met onze klanten mee te denken en zoeken waar mogelijk naar een passende oplossing. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe PVC-vloer!
G K
Ger K.
Alphen aan den Rijn

we zijn heel blij met alles

we zijn met alles heel goed geholpen bij het vinden van een nieuwe vloer werd er veel tijd aan besteed en we kregen een voorlopige offerte en na het inmeten kregen we de echte offerte en de datums voor levering van het laminaat en toebehoren en wanneer de laminaat werd gelegd het was een echte vakman die het kwam leggen we zijn heel tevreden en blij met alles

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat u het hele traject als positief heeft ervaren. Van het eerste adviesgesprek en de offerte tot het inmeten, de planning en uiteindelijk het leggen van de vloer: we vinden het belangrijk dat alles duidelijk en zorgvuldig verloopt. Geweldig om te lezen dat u tevreden bent over onze service en over het vakmanschap van de stoffeerder. Daar zijn we trots op! Wij wensen u veel woonplezier met uw nieuwe vloer en bedanken u hartelijk voor het vertrouwen in Solza.

Mooie website, goed aangekomen

Mooie website, makkelijk besteld. Bestelling was goed aangekomen ondanks dat ik specifieke bezorg dagen/ wensen had ingevult. 1 Ster er af voor missende verificatie omtrend ingevulde bezorg wens en bezorger die de daadwerkelijke bezorgdag nooit in track and trace heeft gezet. Orgineel 2 sterren minder, maar Solza laat wel zien dat ze iets doen met de bezorg wens.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor het aanpassen van uw review en voor uw eerlijke feedback. Fijn om te horen dat het bestellen via onze website prettig is verlopen en dat de bestelling goed is aangekomen. We begrijpen uw punt over het ontbreken van een duidelijke bevestiging van de gewenste bezorgdag. Hoewel er rekening is gehouden met uw bezorgwens, had de communicatie hierover vanuit onze kant duidelijker gekund. Ook de informatie in de track & trace had hierin meer duidelijkheid moeten geven. Bedankt dat u dit bij ons heeft aangegeven. We nemen uw feedback mee om onze communicatie rondom leveringen verder te verbeteren. We wensen u veel plezier met uw aankoop!

Zeer tevreden vanaf bestelling, levering en ontvangst!

Na online bestelling, werd kort erna direct telefonisch contact opgenomen om de levering af te stemmen, die iets later gewenst was. Eén dag voordat de levering plaats vond netjes mail en de track & trace link ontvangen. Omdat de locatie voor levering in druk centrum gebied ligt, heeft de chauffeur meegedacht en gezamenlijk oplossing gezocht voor levering tot aan de deur, maar ook heel vriendelijk is geweest. Uiteindelijk product ontvangen en ook gelijk geopend en ziet er perfect uit als op de website en in goede kwaliteit!

Tevreden over alles

Super klantenservice die goed meedenkt, goed bereikbaar is en snel reageert. De externe vloerlegger die Solza geregeld had, heeft super mooi werk geleverd. En met de keuze van mijn matte pvc vloer van Floer gelegd in walvisgraat ben ik ook heel blij mee. 7 jaar geleden ook pvc vloer laten leggen in mijn andere huis. Dat was ook mooi maar glom meer. Doordat de vloeren van Floer zo mat zijn, heeft het echt de uitstraling van echt hout. Wel trekt de vloer daardoor iets makkelijker vuil aan. Maar al met al super tevreden over alles. Ook de prijs die bij Solza beduidend lager ligt dan gemiddeld.
Goed advies, prima bereikbaar, goede legservice. Al met al heeft het een prachtige PVC plakvloer opgeleverd, zowel beneden (betonvloer) als boven (houten ondervloer).
Duidelijke website en handig om tot 4 gratis monsters te kunnen bestellen ipv naar de toonzaal te moeten.
3 samples besteld van pvc vloertegels. Snelle levering van brievenbus pakketje. Fijn om thuis kleuren te beoordelen

Fantastische service!

Er was iets mis met mijn bestelling maar na één mailtje werd alles opgelost! Kortom, fantastische service!
Heel goed geregeld en super blij met de nieuwe vloer! Snel geleverd maar ook goed geleverd. Dikke 5 sterren verdiend!

Prima

3x de vraag gehad om te beoordelen voordat ik het staaltje überhaupt binnen was. Maar verder heel fijn dat het zo kan.

Antwoord van Solza.nl

Dank je wel voor je review! Goed dat je dit aangeeft. We waarderen je feedback en zijn blij dat je verder tevreden bent.
Snelle levering, en een prachtig laminaat.
Heel fijn dat je stalen ontvangt thuis en dat ze alles in één prijs hebben

Antwoord van Solza.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze stalenservice aan huis en de transparante all-in prijzen. We vinden het belangrijk dat u vooraf een goede keuze kunt maken, zonder verrassingen achteraf. Bedankt voor uw vertrouwen in Solza en veel plezier met uw nieuwe vloer!
Samples vlot kunnen bestellen en een paar dagen later in huis via de leverancier
Mooie vloeren en mooi gelegd.

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw vloer en de plaatsing. Hartelijk dank ook voor het delen van de prachtige foto's. We wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!
Netjes geleverd, en op tijd!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles netjes en op tijd is geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer!

Ruime keuze, snelle bezorging.

Ruime keuze, snel bezorgd. Top

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons ruime assortiment en de snelle levering. Graag tot een volgende keer!
Fijne website en goede levering en nog de goedkoopste ook!

Antwoord van Solza.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze website, de levering én onze prijzen. We doen ons best om kwaliteit, service en een scherpe prijs te combineren, dus het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Veel plezier met uw aankoop en bedankt voor het vertrouwen in Solza!
Vloer is prachtig, mooie dikte en zeer goed te leggen.

Antwoord van Solza.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de vloer. Fijn dat u de kwaliteit, de dikte en het leggemak als positief heeft ervaren. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe vloer en bedanken u voor uw vertrouwen in Solza!