Petrol Industries- Logo - Beoordelingen

Petrol Industries
Beoordelingen:

1.010 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.457 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Petrol Industries voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze leveren prompt, en altijd het juiste. En als je iets terug stuurt krijg je snel je geld terug. Wat wel jammer is is dat je veel mails krijgt met aanbiedingen waarvan veel maten niet of niet meer beschikbaar zijn. En dat terwijl ze mijn maat weten en dat zelfs in de aanbieding zetten. Maar de informatie klopt: wat wel beschikbaar is, dat is er ook echt.

de meest kritische beoordeling

11 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Petrol Industries

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
de maat die ik kreeg was ruimer dan een andere broek van Petrol
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Steeds wisselende prijzen…

Ik kreeg steeds verschillende prijzen te zien. Zowel kortingsprijzen en vervolgens volledige bedrag, ook in mijn winkelwagentje bij afrekenen. Moest paar keer opnieuw starten om af te kunnen rekenen met de uitverkoopprijzen.
Beoordeling melden
28 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
De kleding nakijken op gebreken voor verzending, hier gaat regelmatig iets mis. Retourlabel weer geprint toevoegen, nu heb je opeens een printer nodig in geval van retour.
Beoordeling melden
7 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Beoordeling melden
26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend fijne kleding. De kwaliteit is echt top. Maar dat retourneren is me toch een sleur. Omslachtig hoe je het retourlabel moet aanvragen. Ik betaalde met klarna. Nadat ik kleding had geretourneerd had petrol de klarna betaling geüpdatet. Ik had 3 items geretourneerd en er was er maar 1 van klarna afgeschreven. Mailverkeer is heen en weer gegaan. Petrol zegt dat er 3 items zijn verrekend, en ik zie er maar 1 verwerkt staan in klarna. Is nog niet opgelost. Word vervolgd.
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
5 okt 2023
Heel vervelend, volgens ons systeem is alles in orde. Mocht dat niet het geval zijn, zou u ons dan een mail willen sturen? Dan lossen we het uiteraard meteen op. Bij voorbaat dank.
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Een fabrieksfout in het bestelde product, toch kon het product niet gewoon omgeruild worden. Terug zenden en opnieuw bestellen was de optie nadat ze eerst hadden voorgesteld om het zelf te laten repareren en die factuur naar hun op te sturen. Ik vond het een vreemde gang van zaken bij een fabrieksfout. Wel kreeg ik een actie code zodat ik niet weer opnieuw verzendkosten hoefde te betalen.
Beoordeling melden
4 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ontevreden over de bezorger

Ik ben zeer tevreden over de communicatie gedurende de bestelling maar ik ben zeer ontevreden over de bezorger dat die jas in de brievenbus heeft gepropt waardoor zeer redelijk kans aanwezig was dat de jas schade zou oplopen en ik was gewoon thuis en er is absoluut niet aangebeld. Hier ben ik helaas teleurgesteld over.
Beoordeling melden
21 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Spammers!

Als ik aangeef mijzelf niet te abonneren op een nieuwsbrief(reclamefolder) waarom wordt dat dan toch gedaan en krijg ik dagelijks meerdere e-mails. Ik ben het zo zat dat ik niets meer ga bestellen.
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
22 aug 2023
Wat vervelend, dat is uiteraard niet de bedoeling. U kunt via één van de nieuwsbrieven het email adres uitschrijven. Lukt dat niet, zou u ons dan aub een mailtje willen sturen (webshop@petrolindustries.com) en dan lossen we het op voor u. Bij voorbaat dank.
17 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Te groot verschil in de maten de eene xxl goed en andere xxl te klein, dan naar xxxl en daar van hetzelfde de eene goed de andere te nipt, ik vind dat ze daar dringend wat moeten aan doen
Beoordeling melden
15 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Bij retour duurt het lang vooraleer ik antwoord krijg. Beter op de hoogte houden zou klantvriendelijker zijn.
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
15 aug 2023
Goedemiddag, Wat vervelend te horen dat u niet naar wens op de hoogte bent gehouden van de retour. Onze excuses hiervoor. Zojuist heb ik u en mail gestuurd betreft uw retour. Fijne dag.
20 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd, maar helaas niet de maat die ik bestelde. 31/32 besteld, 31/36 ontvangen. Dus geretourneerd.
Beoordeling melden
18 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Mooie riem, echter 3,5 cm ipv 4.

Bestelling, bezorging en retour gingen prima. Helaas, riem was 3,5 cm ipv de geadverteerde 4 cm.
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
22 aug 2023
Wat jammer, dat is uiteraard niet de bedoeling. We zullen u een mailtje sturen en dit uiteraard oplossen indien nodig.
31 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Product matig tot prima

Logo achterop polo zat uit het midden, t-shirts zijn prima
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
4 sep 2023
Jammer, u kunt altijd een mailtje sturen naar webshop@petrolindustries.com, we reageren binnen 24 uur, hartelijk dank.
13 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Wederom prima bestelling
Beoordeling melden
Antwoord van Petrol Industries
20 jul 2023
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
22 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 mrt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden