petrolindustries.com/nl- Logo - Beoordelingen

petrolindustries.com/nl
Beoordelingen:

1.045 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.695 beoordelingen in totaal  

4,67
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
petrolindustries.com/nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie club. Goei spulletjes. Ff de maatvoering in de gaten houden. Valt veelal net iets anders. Verwerking bestelling top. Levering top. Iets duurder maar zeer zeker de moeite waard.
GK

de meest kritische beoordeling

26 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ontzettend fijne kleding. De kwaliteit is echt top. Maar dat retourneren is me toch een sleur. Omslachtig hoe je het retourlabel moet aanvragen. Ik betaalde met klarna. Nadat ik kleding had geretourneerd had petrol de klarna betaling geüpdatet. Ik had 3 items geretourneerd en er was er maar 1 van klarna afgeschreven. Mailverkeer is heen en weer gegaan. Petrol zegt dat er 3 items zijn verrekend, en ik zie er maar 1 verwerkt staan in klarna. Is nog niet opgelost. Word vervolgd.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
GK
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie club. Goei spulletjes. Ff de maatvoering in de gaten houden. Valt veelal net iets anders. Verwerking bestelling top. Levering top. Iets duurder maar zeer zeker de moeite waard.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Hartelijk dank voor de feedback, gaan we zeker doen.
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles geleverd volgens afspraak, echter niet zo tevreden over post.nl, die hebben de dag en uur dat ze zelf voorstelden veranderd en hebben het tenslotte in afhaalpunt geleverd, ik zou graag die keuze van bij het begin hebben, afhaalpunt
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Dat is jammer inderdaad, helaas komt dat wel eens voor met vervoerders, dank voor de feedback.
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Eerste bestelling maar vertrouwen druipt van alles af. Goede communicatie en kwaliteitsproducten.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Wat fijn om te horen, hartelijk dank.
BM
Bob M.
Kontich
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Wat wil je meer?

Vrij duidelijk webwinkeltje. Klik-klik-klik. Vlotte aankoop. Vlotte levering. Wat wil je meer?
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending Kleding is mooi en past goed. Volgens hun maatcalculator
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Tevreden

Degelijke, mooie en betaalbare kleding. Correcte levering, ook in België.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader!

Goed verpakt, snelle verzending, prima prijs. Meer kun je niet wensen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
fijne shorts goede pasvorm en prettig materiaal, snel geleverd.
Beoordeling melden
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, leuke aanbiedingen. Prima kwaliteit kleding.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Heerlijke short om te dragen. Pijpen kunnen iets korter.
Beoordeling melden
TV
T V.
Buitenpost
6 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering,en prima kwaliteit.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Daar streven we naar, hartelijk dank.
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Goede prijs en kwaliteit, snelle levering
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes op tijd en goed verzorgd geleverd
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, duidelijke communicatie
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Fijn dat u zo tevreden bent, hartelijk dank.
13 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle bezorging. De broek zit prima.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Dat is goed om te horen, hartelijk dank.
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijke site, zeer snelle levering
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mijn fashion store

Snel, betrouwbaar en kwalitatief goed
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Daar streven we naar, hartelijk dank.
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit, snelle levering.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Fijn dat alles naar tevredenheid is.
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Perfect geregeld en snel petje af
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
14 mei 2024
Fijn dat u tevreden bent, daar doen we het voor, dank.
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
alles liep zoals het moet lopen.
Beoordeling melden