petrolindustries.com/nl-nl- Logo - Beoordelingen

petrolindustries.com/nl-nlReviews

: 3.695Uitstekend

4,56

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
petrolindustries.com/nl-nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij petrolindustries.com/nl-nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 27 sep. 2022
petrolindustries.com/nl-nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij petrolindustries.com/nl-nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl-nl

864 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

3.695 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 mrt. 2022
Ik had in November een broek besteld. Na een tijdje begon hij bij 1 pijp wat ruimer op mijn bovenbeen te gaan zitten. Eind Februari foto's gestuurd en gevraagd wat het kan zijn of het nog garantie is en of we er iets aan kunnen doen. Snel reactie en daar wat ik onder de indruk van. We sturen een nieuwe op dit is niet de kwaliteit waar we voor staan. De andere die hoeft niet terug. Maar als die nog goed is zouden ze het erg waarderen dat hij naar een goed doel zou gaan. Echt een super service op vertrouwen.
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


16 jan. 2022
Zeer bewust bestelde ik 2 hoodies tegelijk, met de gedachte dat die in 1 zending bij mij zouden worden bezorgd. Wat blijkt echter: elk is separaat verzonden!! (de eerste ontving ik zaterdag, de tweede dinsdag) Dit was nou precies, wat ik zelf niet wenste ivm logistiek efficiënt denken! (en als het aan mij ligt daar ook naar handelen met z'n allen!!!)
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl-nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
18 uur geleden
Fijne en duidelijke website met leuke en betaalbare kleding. Van eenvoudig tot goed en van klasse tot exclusief. Het proces van bestellen tot levering was simpel, eenvoudig en efficiënt. Ik heb nog niets terug hoeven sturen maar ook daar is netjes in voorzien. Ik ben dik tevreden met de service en raad deze website zeker aan.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 sep. 2022 
Had al jaren een t-shirt wat super lekker zit en niet versleet. (Ik denk zeker al 10 jaar!). Ik gebruik dit voor mijn werk in de bouw. Toen eens gezocht op type en maat waren nog te bestellen. Gelijk 4 stuks gekocht. Exact dezelfde fit en kwaliteit. Dus heel blij mee😃
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Is beetje verwarrend omdat ze zeggen dat het bezorgt wordt door DHL , en uiteindelijk is het Bpost maar geen probleem alles vlot verlopen ,is niet eerste keer , dus ik wist dat
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Ondanks dat 1 broek niet geheel aan de verwachting voldeed, telefonisch keurig netjes en goed geholpen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 aug. 2022
Website is overzichtelijk en duidelijk. Verzending goed. En de broek is perfect
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Difficile d'accéder à mon compte personnel. Je dois ouvrir plusieurs sessions
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Conform verwachting geleverd. Op tijd en in een bewust beperkte verpakking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 sep. 2022
Snelheid leveringen en prijs kwaliteitverhouding
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
31 aug. 2022
Wordt snel geleverd, eenvoudig retour zenden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Top kwaliteit en snelle verzending. Dank
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022 
Altijd goede service en snelle reacties
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 aug. 2022
Degelijk kwaliteit, snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 dagen geleden
Goede producten en snelle levering!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Bestelling ging snel en netjes
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
van Jan K.
Op tijd geleverd maten kloppen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 dagen geleden
Voor de prijs. Prima shirts.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Alles zoals je het graag wil
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goed en snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 sep. 2022
Ik ben zeer tevreden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
de keuze is reuze
Beoordeling melden