petrolindustries.com/nl- Logo - Beoordelingen

petrolindustries.com/nlReviews

: 4.657Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
petrolindustries.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij petrolindustries.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 12 dec. 2017
Laatst gewijzigd op: 1 jun. 2023
petrolindustries.com/nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij petrolindustries.com/nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl

1.307 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.657 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


26 sep. 2022
Fijne en duidelijke website met leuke en betaalbare kleding. Van eenvoudig tot goed en van klasse tot exclusief. Het proces van bestellen tot levering was simpel, eenvoudig en efficiënt. Ik heb nog niets terug hoeven sturen maar ook daar is netjes in voorzien. Ik ben dik tevreden met de service en raad deze website zeker aan.

de meest kritische beoordeling


11 apr. 2023
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.

Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl

Filter
 Sorteren 
Relevantie
 Geverifieerde beoordeling
19 mei 2023
Prima website met duidelijke informatie om te bestellen. Als je dat een paar maal gedaan hebt, krijg je mooie aanbiedingen per mail Zelf al een paar keer gebruik van gemaakt. Artikelen zijn van prima kwaliteit met een concurrerende prijs!
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wat fijn om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
14 mei 2023
 
Het ging mis met verzenden via DHL , die mijn pakketje terug hadden gestuurd, zonder het elders af te leveren . Petrol was extra scherp om dat te onderscheppen en opnieuw te sturen, wat toen gelukkig wel goed ging
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
15 mei 2023
Heel fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, hartelijk dank.
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snelle levering, leuke kleding. Wel jammer dat er niet meer fysieke winkels met dit kledingmerk zijn, heb zelf m,n ideeën bij de Petrol Shop in BataviaStad Outlet op kunnen doen.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling en feedback, dat stellen wij zeer op prijs.
 Geverifieerde beoordeling
15 mei 2023
adres gegevens waren niet volledig; hierop werd keurig een mail verstuurd en vervolgens vlot op gereageerd en alsnog de bestelling verstuurd. prettig contact via de mail
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
15 mei 2023
Fijn dat u tevreden bent over onze service, dat is goed om te horen. Hartelijk dank.
 Geverifieerde beoordeling
7 dagen geleden
Jaren geleden vest gekocht, pasform blijft perfect. Enkele jaren later weer een vest gekocht: Prima. Recent 4jeans broeken gekocht. Dik tevreden
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
7 dagen geleden
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent!
 Geverifieerde beoordeling
6 mei 2023
Fijne webshop, makkelijk bestellen, makkelijk retourneren en vlotte afhandeling. En last but not least: fijne jeans!
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, we zijn blij om te horen dat u tevreden bent!
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
snelle bezorging, mooie kwaliteit, makkelijke begeleiding als je wilt retourneren.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
2 dagen geleden
Wat een fijne beoordeling, hartelijk dank! Ontzettend goed om te horen dat u blij bent met onze service!
 Geverifieerde beoordeling
8 mei 2023
Goede kwaliteit kleding en uitstekende afhandeling als er kleding retour moet
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Wat fijn dat u tevreden bent met onze kleding en service, hartelijk dank!
 Geverifieerde beoordeling
2 mei 2023
 
van Wil S.
De duidelijke uitleg over bestelling en bezorging en eventueel retourneren.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Hartelijk dank, wat fijn om te horen dat blij bent met onze website!
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
 
Zowel bestelling als levering ging heel vlotjes. Tevreden met mijn sweater.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Wat fijn dat u tevreden bent, hartelijk dank!
 Geverifieerde beoordeling
18 mei 2023
Makkelijk online te bestellen. Goede klantenservice. Tijdig geleverd!
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
8 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw beoordeling, dat vinden we erg fijn om te horen!
 Geverifieerde beoordeling
16 mei 2023
Het is een goed bedrijf,met een topservice en vriendelijke personeel
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, erg fijn om te horen.
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
goede prijs, snelle levering en mogelijkheid tot betalen achteraf.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Wat fijn dat u tevreden bent, hartelijk dank!
 Geverifieerde beoordeling
12 mei 2023
Beschadigd product werd snel vervangen voor nieuw product
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Fijn dat u tevreden bent over de afhandeling, hartelijk dank.
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
 
van H V.
Prima kwaliteit snelle levering goede prijs kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
2 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, we vinden het erg fijn om te horen dat u er blij mee bent!
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
 
Dat is nog steeds veilig en beschermd. Zo bijven doen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Communicatie is prima, elke stap ontvang je een mail.
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
9 dagen geleden
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, wat fijn om te horen.
 Geverifieerde beoordeling
9 mei 2023
Broeken zitten perfect maar gaat snel stuk
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
17 mei 2023
Hartelijk dank voor uw feedback, wat jammer om te horen dat de broek zo snel stuk is, dat is uiteraard niet de bedoeling. Indien een artikel binnen 6 maanden een gebrek vertoont kunt aanspraak maken op onze garantie. Neem gerust contact op met onze klantenservice.
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Netjes geleverd en goede prijs kwaliteit
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
2 dagen geleden
Wat fijn dat u tevreden bent, daar doen wij het voor. Hartelijk dank voor de beoordeling.
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden
Leuke aanbiedingen en snelle levering
Beoordeling melden
Antwoord van petrolindustries.com/nl
2 dagen geleden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling, wat fijn dat u er blij mee bent!