5 aug. 2023
Hele fijne kleding! Vooral om te dragen.
Kleding van Petrol Industries is super, en geeft je altijd iets extra’s.
Valt perfect, pasvorm is altijd geweldig, lijn daarbij is super. Niets aan veranderen.
Vaak hele mooie aanbiedingen. Prijs kwaliteit verhouding is goed.
Jammer dat niet alles altijd te krijgen is.
Bezorgen zou evt iets sneller mogen.
Helpdesk
Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Beoordelingen voor petrolindustries.com/nl
11 nov. 2023
Dit was mijn eerste bestelling en ik ben er 100% content mee. Alles in het geheel was perfect. Van het zoeken op de site(overzichtelijk), bestellen, bezorgen, het produkt en kwaliteit van het produkt. Binnen 2 werkdagen had ik het bestelde product al in huis. TOP👍🏽
Het artikel, een trui, kwam goed verpakt aan. Wel een dag later dan ik aangegeven had, maar dat was niet erg...hij was er!!
Bij de artikelen, truien in de Webshop, kon ik geen materiaal info vinden ( bv. : wol , katoen , of i.d. ) . Dat mis ik wel!
Het snelle uitvoeren van de bestelling. Alleen jammer dat DHL de broeken aan de buitendeur heeft gehangen. Gelukkig hingen ze er nog toen ik thuis kwam. Typisch DHL want met PostNl heb ik zulke ervaringen niet.
De jas die ik besteld heb is mooi en zeer goed gemaakt. De kleur is ook super en de prijs was ook heel goed. De volgende dag ook op tijd geleverd en netjes verpakt. Gewoon goed dus!!! bedankt Frank
De juiste broeken én maat gevonden voor mijn tieners van 18 en 14! inmiddels de zelfde maat, hoeven ze niet naar de winkel en deze broeken passen perfect. Snelle bezorging. Top.
8 uur geleden
Prima prijs/kwaliteit-verhouding
Snel geleverd en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Sweater: goed materiaal en goed model. T-shirts: goed model en gemiddeld materiaal (maar wel 100% katoen).
9 uur geleden
nette coltrui
snelle levering.
2x coltrui gekocht, (zwart en donker grijs) de truien waren netjes verpakt en hadden een goede pasvorm
Kleuren waren zoals aangegeven op de site .
Prijs/kwaliteit is top 👍
Makkelijk bestellen , correcte en snelle levering. Goederen zijn van een zeer goede kwaliteit , samenstelling en kleur . Prijs /kwaliteit 👍 Zeer tevreden !
Geïmporteerde beoordelingen