petrolindustries.com/nl

8.665 reviews in totaal   1.211 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en stipte bezorging van hun bestellingen. De kwaliteit van de kleding wordt als hoog en betrouwbaar ervaren. Veel klanten waarderen de goede pasvorm en vinden de prijs-kwaliteitverhouding eerlijk en positief. Het retourproces wordt meestal als makkelijk en snel ervaren. De klantenservice wordt doorgaans als behulpzaam en vriendelijk beoordeeld. Ook wordt de website vaak als overzichtelijk en duidelijk ervaren. Er zijn echter enkele klachten over inconsistentie in maten en verwarring door prijsveranderingen. Soms ervaren klanten technische problemen bij het retourproces en op de website. Daarnaast zijn er opmerkingen over de communicatie en bereikbaarheid van de klantenservice, evenals over het gebruiksgemak van de website.

Reviewspetrolindustries.com/nl

Prima producten en prima bezorging

Ik heb leuke basis t-shirts besteld. Zijn van goede kwaiteit en niet duur. Ben er blij mee. Was netjes verpakt en bezorgd. Is niet binnen 2 dagen bezorgd maar ik vind een paar dagen extra geen probleem. We moeten elkaar niet gek willen maken en dankbaar zijn voor wat kan, tenminste dat vind ik😁.

Bezorging is top

In de avond besteld, volgende dag al in huis. Top. XL is mijn maat. Bestel deze maat altijd voor mijn polo's. Nu ook een overhemd XL besteld en deze is zeker 2 maten te groot. XL is toch XL? Stem dat toch op elkaar af zou ik zeggen. Scheelt een hoop retourtjes en irritatie.

Mijn kledingkast bevat alleen Petrol Jeans

Mijn kledingkast bevat meer dan tien Petrol Jeans, die ik steeds bestelde omdat ze lekker zitten en goed staan. Daarbij is de bezorging buitengewoon snel en dat is ook fijn. Minder aangenaam was het feit dat ik twee 32/32 jeans bestelde die opeens zeker twee centimeter langer waren dan de andere 32/32 jeans die ik had. Heel raar! (en ook wel jammer, want nu moet ik ze door iemand korter laten maken. Dat wilde ik even kwijt...

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Hans! Heel tof dat je al zoveel jeans hebt en zo tevreden bent over de pasvorm en snelle bezorging. Jammer dat twee 32/32’s ineens langer uitvielen dan je gewend bent—dat hoort natuurlijk niet; stuur ons gerust je ordernummer en de artikelnummers, dan kijken we meteen mee.
Al een tijdje gezocht naar een overshirt wat anders is dan de meeste ( met die grote vierkante vlakken in de print). Dat vond ik nu bij jullie, meteen het Geruit Overshirt Menominee besteld en de volgende dag al in huis. Dit is een heerlijk shirt en lekker warm voor de winter. Enkele weken geleden ook een warm vest van Petrol besteld bij een andere winkel, ook dat bevalt uitstekend. Mijn favoriete merken zijn Petrol en PME, dan weet je wel dat je kwaliteit hebt.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Super dat je dit deelt, Jan! Fijn om te horen dat je bij ons precies het overshirt vond dat je zocht en dat alles snel geleverd werd. Dank voor je vertrouwen en veel draagplezier deze winter!
Wat nog verbeterd kan worden is de website. Als ik op mijn telefoon IOS kleding wil bekijken dan wil ik vaak even met mijn vingers het beeld groter maken, maar dan geeft ie altijd een foutmelding. Het loupje om meer focus helpt niet echt en dat gaat ten koste van de gebruiksvriendelijkheid.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review! Goed dat je dit aangeeft: vervelend dat inzoomen op iOS een foutmelding geeft en het loepje niet helpt. Stuur ons even welk toestel/iOS-versie je gebruikt (en liefst een screenshot), dan geven we het direct door zodat de website gebruiksvriendelijker wordt.

Petrol niet op haar best deze keer...

Ik bestellen vaker bij Petrol en vrijwel altijd wel tevreden, alleen nu 3 punten van feedback op de laatste bestelling: 1. Ik heb 3 shirts in 1 maat besteld; 1 zat prima, 1 was een stuk kleiner en 1 was veel te groot. Heel vreemd bij zelfde productie/merk shirts. Nu moeten er helaas 2 terug. 2. Bij de overshirts/vests kan je niet zien op de foto's wat voor binnenkant deze hebben, daardoor nu een stuk besteld is, welke niet naar wens is (en retour zal gaan) 3. Ik wil gaan retourneren, maar ik krijg de melding dat mijn bestelling "niet bestaat". Reeds vermeld bij Petrol en oplossing volgt (hoop ik) nog, maar wel zeer vervelend.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Jammer om te horen, Vincent… sorry voor het gedoe met de maten, de productfoto’s en de retourmelding. Onze klantenservice pakt dit op en helpt je met het uitvoeren van de retouren. Bedankt dat je dit met ons deelt!
L D
Leo d.

Prachtige producten en snelle aflevering!

Beste medewerker van Petrol, Voor het eerst keek ik op de site van Petrol en zag ik meteen een mooi blauw overhemd met de naam: Checked Shirt Casper voor prijs € 34,99. Ik was zo tevreden en enthousiast dat ik na een paar dagen besloot hetzelfde overhemd in de kleur bruin te kopen. Maar helaas bleek de prijs nu € 69,99 te zijn, wat jammer. Met vriendelijke groet, Leo de Kort, Kaatsheuvel.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je uitgebreide review, Leo! Wat goed om te horen dat je zo enthousiast was over het overhemd en onze snelle levering. Dank voor je vertrouwen!
Had 3 artikelen besteld. 2 nog niet gepast. 1 overhemd lange mouw retour gestuurd. Reden: Knoopsgat(en) 3e of 4e van boven correspondeerde niet met de knopen. Is duidelijk ook te zien als je het naast elkaar legt. Verder best tevreden maar zou dit overhemd wel willen hebben voor dezelfde prijs als nu of goedkoper. Krijg nl voor het tel.gesprek met klantenservice iets duurdere rekening vd provider.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je uitgebreide review, Richard. Fijn om te horen dat je verder tevreden bent, al is het natuurlijk jammer dat het overhemd niet goed in elkaar zat en retour moest. Goed dat je dit aangeeft, we nemen dit soort feedback serieus en doen ons best om je volgende ervaring nog beter te maken.
Gewoon gemiddeld een stijl kleding die mij aanspreekt, redelijke prijs, regelmatig aanbiedingen, vlotte levering, ruime keus en makkelijk retour. Wat wil een mens nog meer.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Theo. Mooi om te horen dat onze stijl, prijzen en service zo goed aansluiten bij wat je zoekt. Dit is precies waar we graag voor staan.

Perfect.

Als internationaal chauffeur heb ik graag iets meer bewegingsvrijheid dus heb ik drie "loose fit jeans " besteld die supersnel geleverd werden. Hoefde niets te retourneren omdat de broeken voor mij de perfecte pasvorm hebben. Volgende keer voor mij weer Petrol Jeans.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Gerard! Top dat de loose fit jeans supersnel binnen waren en meteen perfect pasten zonder retour. Veel rijcomfort en graag tot de volgende keer!
De webshop is overzichtelijk en de producten zijn van mooi materiaal. Alles gaat goed en snel bij de Checkout en de andere worden snel geleverd.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Dirk. Fijn om te horen dat de webshop overzichtelijk is en dat de kwaliteit van de producten goed bevalt. Geweldig dat ook het bestelproces en de levering zo soepel verlopen!
Hoewel de broek niet aan mijn verwachtingen voldeed (pasvorm etc.) was het versturen en retourneren uitstekend geregeld. Ik wacht nog op een terug storting van mijn aankoop.
Fijne snelle bezorging..goede kwaliteit.. Nadeel,de vele mails die je op een dag krijgt. Deze beoordeling ook al twee keer gehad🤮

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Kitty. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle bezorging en de kwaliteit. We begrijpen dat de hoeveelheid mails als teveel kan voelen en waarderen het dat je dit aangeeft.
Gewoon goed zoals ik zou verwachten van een online zaak. En makkelijk retour, keus uit verschillende mogelijkheden.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Theo. Fijn om te horen dat alles verliep zoals je van een online winkel mag verwachten en dat het retourneren zo makkelijk ging. Mooi dat ook de verschillende retourmogelijkheden goed bevallen!
Zeer tevreden over geleverde vest. Goede kwaliteit en dito prijs. Prima maatvoering. Happy mee :-)

Alles top!

Zowel de kwaliteit van de broeken als de snelle afwikkeling en verzending zijn helemaal toppie!
Allereerst, Petrol ind. kleding zit mij als gegoten en draagt heerlijk. Ben 60 jr. en koop al jaren dit merk in de winkel zeg maar en nu soms on-line. Ben gewoon erg tevreden, kan er niets anders van maken.Ook wat betreft de vlotte reacties, verzending, service etc. Chapeau !!!

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Alex! Geweldig om te horen dat Petrol je al jaren als gegoten zit en dat je zo tevreden bent over service en verzending. Laat gerust weten wat we kunnen doen om er 5 sterren van te maken!
Al een paar keer wat besteld bij Petrol xxxl en ben blij dat ze ook grote maten hebben. Mooie spullen voor een goede prijs, kwalitatief ook erg goed. Blij mee.

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Ben! Fijn om te horen dat je al vaker met tevredenheid bestelt en blij bent met de grote maten, de prijs en de kwaliteit. Dat is precies waar we voor staan. Dank voor je vertrouwen.
site overzichtelijk en bestelde product werd direct verzonden. Jammer dat het verzenden via Budbee 2 dagen langer duurde dan op de site van Petrol Industries werd gemeld,

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Geert! Top dat de site overzichtelijk is en je bestelling direct verzonden werd. Jammer dat Budbee er langer over deed dan verwacht dat nemen we mee om de verwachtingen duidelijker te maken.
2 polo's en een trui besteld. Kleuren zoals verwacht, en ook de maatvoering klopt

Antwoord van petrolindustries.com/nl

Bedankt voor je review, Jos. Fijn om te horen dat de kleuren en maten precies waren zoals verwacht. Veel plezier met je nieuwe polo’s en trui!