Petrol Industries- Logo - Beoordelingen

Petrol Industries
Beoordelingen:

1.010 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden5.458 beoordelingen in totaal  

4,64
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 dec 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Petrol Industries voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
ze leveren prompt, en altijd het juiste. En als je iets terug stuurt krijg je snel je geld terug. Wat wel jammer is is dat je veel mails krijgt met aanbiedingen waarvan veel maten niet of niet meer beschikbaar zijn. En dat terwijl ze mijn maat weten en dat zelfs in de aanbieding zetten. Maar de informatie klopt: wat wel beschikbaar is, dat is er ook echt.

de meest kritische beoordeling

11 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
Helpdesk Ja contact met de helpdesk verloopt niet lekker. Mijn vragen worden niet goed gelezen waardoor ik er al meer als week mee bezig ben. Zelfde vest een dag later nog een keer bestellen kan niet. Niet meer terug te vinden. Krijg ik ook geen antwoord op. Inloggen gaat niet meer. Website herkent mijn e-mail niet meer. Dus kleding prima levering prima. De rest vooralsnog on opgelost en erg matig.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Petrol Industries

Filter
 Sorteren  
Relevantie
11 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering, goede communicatie en netjes verpakt!

Snelle levering. Netjes verpakt. Goede communicatie m.b.t. verzending en aflevering. Goede kwaliteit shirts.
Beoordeling melden
LK
Leo K.
Bergen
8 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie polo's en snel geleverd Jammer dat je het retourticket zelf moet printen
Beoordeling melden
4 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie, goede spullen tegen een redelijke prijs.
Beoordeling melden
SV
Stefaan V.
Belgium, Antwerp
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering en gemakkelijk retourneren.
Beoordeling melden
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Mooie truien
Beoordeling melden
14 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Simpel en snelle levering
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
16 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
TB
7 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
WS
Wim S.
Almere
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Kwaliteit oké. Levering snel. Deze keer helaas niet de bestelde kleur ontvangen, ondanks dat deze wel op verpakking, pakbon en factuur vermeld stond. Wilde het product wel houden maar had een geste voor het alsnog toesturen van de goede kleur. Een gebaar bleef uit. Btj jammer.
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede maatvoering en kleur . Goede service . Minpunt ( in dit geval broeken ) is altijd dat pocketing ondermaats is en als eerste versleten . Kan niet dragen met gat in broekzak.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Leuke aanbieding en acceptabele prijzen voor merkkleding Petrol. Snelle levering.
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon goed Snelle levering, prijs/kwaliteit is goed
Beoordeling melden
HE
Hans E.
Oosterhout
25 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie en goed zittende kleding voor een prima prijs.
Beoordeling melden