lijstenornament.nl
Beoordelingen:

168 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.283 beoordelingen in totaal  

4,83
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 12 sep. 2018
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
lijstenornament.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het selecteren van een profiel en bepalen van de hoeveelheid is net als bij elke andere shop. Het grote voordeel van deze shop is dat het heel makkelijk is om op praktisch elk gewenst moment de profielen op te halen. Met no-nonsense communicatie, heel duidelijk en flexible allemaal. Heb inmiddels een aantal keren materialen besteld. Altijd netjes verpakt, met beschermfolie om de profielen en vervolgens in een goed passende doos. Geen deuken of beschadigingen. Helemaal tof. Kan helemaal aanbevelen!

de meest kritische beoordeling

8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had helemaal niet door dat het ornament van piepschuim is gemaakt. Dat viel wel tegen. Maar hierdoor weegt het niks en is makkelijk te installeren. Ik heb het nog niet geverfd dus weet nog niet of ik tevreden ben met het eindresultaat
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor lijstenornament.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
31 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Verzending van het product is prima gegaan, totdat GLS het moest afleveren. Bezorger stond voor de deur en ik was gewoon thuis, maar hij heeft het pakket bij buren afgeleverd (zonder eerst bij mij aan te bellen). Vervolgens heeft hij geen niet-thuisbriefje in de bus gedaan, dus wist ik niet waar het pakket lag. Ook het digitale niet-thuisbericht liet alleen een onbegrijpelijke code zien, waar ik niet vanaf kon lezen bij welke buren het was afgeleverd. Ik zou zeggen: zoek een ander bezorgbedrijf!
Beoordeling melden
RD
Ron d.
Schore
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snel, goed en betrouwbaar

Website is goed, communicatie over de bestelling is uitstekend, snelle levering en goed verpakt, de verzendkosten zijn wat hoog, maar komt waarschijnlijk door de lengte
Beoordeling melden
12 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Wel mooi maar redelijk aan de prijs
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Duidelijkheid
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
RB
Rob B.
st. Maartensbrug
22 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon de lijsten niet meer vinden bij de bouwmarkten .
Beoordeling melden
18 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goede levering & snel antwoord op vraag via de mail
Beoordeling melden
10 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 nov. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
31 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vlot geleverd volgens afspraak
Beoordeling melden
6 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima site, goede prijzen
Beoordeling melden
12 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel en goede prijs
Beoordeling melden
13 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
17 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
27 mrt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 feb. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden