lijstenornament.nl

1.666 reviews in totaal   178 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en vlotte afhandeling van hun bestellingen. De verpakking wordt als zorgvuldig, veilig en beschermend voor de producten beschouwd. Ook de kwaliteit van de producten wordt positief beoordeeld; deze wordt omschreven als degelijk, mooi en functioneel. De service wordt als uitstekend en klantgericht ervaren, met snelle reacties en oplossingsgerichtheid. Daarnaast wordt de communicatie grotendeels positief ontvangen door de snelle en duidelijke antwoorden. Het ruime en overzichtelijke assortiment biedt voldoende keuze voor uiteenlopende projecten. Enkele klanten zien nog ruimte voor verbetering in de communicatie.

Reviewslijstenornament.nl

Goed en vlot geleverd.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen en alles verliep vlot en correct. De geleverde lijsten waren goed verpakt, verwerken goed en voldoen aan de verwachtingen. Over de set met zaag en verstekbak heb ik wel een opmerking. Het zou nuttig zijn om duidelijk te vermelden uit welk materiaal de verstekbak gemaakt is. Ik ging ervan uit dat het om een geharde kunststof bak ging, maar in werkelijkheid blijkt deze uit verstevigde isomo te bestaan. Dit komt minder duurzaam over en lijkt minder geschikt voor langdurig gebruik. Ik voeg een foto bij van de lijsten wanneer ik ze verwerkt heb.

Plafondlijsten P897 van uitzonderlijke goede kwaliteit.

Deze plafondlijsten waren niet op voorraad. Na een mailtje van mij daarover werd ik al gauw teruggebeld en werd mij gezegd dat de plafondlijsten rond de 2e week van maart binnen zouden komen. Ik werd keurig op de hoogte gehouden en al vóór die 2e week kon ik ze op aangeven van het bedrijf bestellen. Zeer goede communicatie en bovendien zeer snelle verzending van uitstekende kwaliteitsproducten. Aanrader!
Pakketten (2st) goed bezorgd geen schade, alles goed verpakt. Fijn materiaal, goed te zagen met de daarvoor bestemde zaag en verstekbak. Moet nog 48mtr. aan lijsten ophangen gaan we weer met het zelfde materiaal doen. Zeer tevreden!

Goed assortiment en prijs.

Goed assortiment, concurrerende prijs, alles wat ik nodig had voor mijn project aanwezig, veilig verpakt en snel geleverd. Keuze ook in de toekomst snel gemaakt. Prettig om zaken met jullie te doen
Duidelijke uitleg van onze bestelling, goed op de hoogte gehouden en geleverd volgens afspraak. Daarbij ook een nette prijs.
Wat een service ! Artikel was niet voorradig, bericht gehad dat het er was en apart gehouden werd . We wilden nog extra van het bestelde dat was geen probleem . Fijn mail contact en snel geleverd ! Bedankt
Producten zien er goed uit. Netjes en goed verpakt
Zeer goed product, licht en vlot verwerkbaar. Met de meegeleverde lijmkit hangt het zo tegen het bestaande plafond. Openingen voor kabels zijn in een wip gemaakt. Prima levering en service eveneens. Heel snel geleverd en goed ingepakt en beschermd. Teveel bestelde stuks worden vlot teruggenomen. Dank je wel Maaike en LijstenOrnament!
J C
Jack C.

Lijsten

Prima en snel geleverd.
Ziet er goed uit. Kwaliteit

Mooie ornamenten super tevreden

De ornamenten zijn prachtig en prima verpakt! We moeten ze nog bevestigen maar dat zal waarschijnlijk wel goed komen.
Goede service snelle verzending. Duidelijke foto’s. Goed product.

Topper

Makkelijk bestellen, snelle levering en goed materiaal voor een uitstekend resultaat
F K
Frits K.

Goed bedrijf

Mooie plinten.. Eenvoudig besteld. Helaas het verkeerde, maar het retourproces loopt ook soepel en snel> Goed bedrijf
Is de derde keer dat we bij u iets hebben besteld altijd even keurig en snel geleverd we zijn er echt heel blij mee