hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

7.938 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

32.139 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

Resetten
28 feb. 2023

Een geweldig hoesje, praktisch met portemonnee en pasjeshouder. ik kocht het voor de 2e keer. Ik deed met het vorige drie jaar. Is zijn geld dubbel waard!
Ik had per abuis een te kleine hoes besteld. Erg dom van me. Al 20 minuten nadat ik de retourzending had aangemeld, kreeg ik de melding "goedgekeurd". Enkele minuten later kreeg ik al een code, waarmee ik de retourzenidng kon krediteren op de nieuwe aankoop. Terwijl de retourending nog niet eens verzonden was. Dit was mijn eerste (SUPER) ervaring met hoesjesdirect.nl en zeker niet de laatste. Bij hun staat SERVICE hoog in het vaandel. HULDE!!!!!!!!!!
14 mrt. 2023
Een mooi betaalbaar hoesje, chique uitstraling en wat fijn is, is dat de magneetsluiting ook goed werkt en mooi klein is. Zo heb je geen last meer van een grote sluiting die voor je beeld hangt, wanneer je je telefoon in de breedte gebruikt.

Snelle levering, top service en redelijke prijzen. Had een verkeerde hoes voor de iPhone 8 besteld moest een iPhone 8+ zijn en hoefde het hoesje niet terug te stuiren maar kreeg wel het bestelde bedrag als korting terug. dit was binnen een uur geregeld na invullen van retourzending.
Inmiddels een hoesje wat wil past via hun ontvangen. Deze past prima. Hoesje voor mijn S20 besteld. Het is een mooi degelijk hoesje. Maar helaas past de telefoon er net niet lekker in. Bij de volume knop zie je dat dit hoesje eigenlijk voor een ander soort toestel is. Er jammer.
4 mrt. 2023
Snelle levering, prima website. Tevreden met kwaliteit van hoesje en screenprotector. Enige missende was de instructies voor de screenprotector, gelukkig heb ik intussen veel ervaring met aanbrengen. Hulpmiddelen bijgevoegd waren handig (stickers, microvezeldoek, alcoholdoekjes).
8 mrt. 2023
Ik had het verkeerde hoesje besteld. Het goede hoesje werd zonder extra kosten opnieuw verstuurd en het verkeerde hoesje hoefde ik, om het milieu zo weinig mogelijk te belasten, niet meer terug te sturen. Waar vind je zoiets nog?
Ik had 2 artikelen besteld waarvan 1 artikel niet paste. Dit hebben ze heel netjes opgelost en me uitstekend geholpen. Dus Noran, dank voor het luisteren, meedenken en uiteindelijk de oplossing uitvoeren! Heel erg blij mee!
7 mrt. 2023
Snelle levering en kwaliteit! Screenprotectors waren makkelijk aan te zetten. Telefoon hoesje shockproof is uutstekend, mooi en kwaliteit. Ik heb mijn 1 dag nieuwe telefoon buiten laten vallen en geen één kras!
Ik ontving een hoesje waarvan een hoek was geknakt. De tablet kon niet meer worden geklemd en zat los. Even een fotootje mailen en ik kreeg dezelfde dag een nieuw hoesje opgestuurd. Top geregeld!

Screenprotectors besteld voor mijn Motorola edge 30 fusion. Past perfect, én direct mooi resultaat,zonder luchtbubbels! Twee stuks voor mooi prijsje, topproduct! Héél tevreden! Groetjes, Pierre
De snelle service en prijs kwaliteitverhouding is prima. In de middag besteld eb volgende dag al in de brievenbus. We hebben al meerdere hoesjes hier besteld en dat zegt al voldoende.
Spijtig genoeg hebben we het bestelde hoesje nog niet ontvangen wegens een leveringsprobleem. Gelukkig werk het zonder problemen opnieuw opgestuurd, we zijn in blijde verwachting.
3 mrt. 2023
De goederen werden op tijd geleverd. Netjes verpakt. Prijs en kwaliteit op het hoogste niveau. Het product komt overeen met de beschrijving. Ik raad aan om in deze winkel te kopen.
14 mrt. 2023
Het hoesje werd correct geleverd en past perfect. . Ik waardeer het als de werknemers in goede omstandigheden kunnen werken. Betekent dat een iets langere levertermijn ? Niet erg!
3 mrt. 2023
Ik zou niet weten wat beter kan. Vond het heel bijzonder dat ik hoesje na bestelling ,s avonds na 21.00 uur toch de volgende dag als brievenbus pakketje mocht ontvangen.
9 mrt. 2023

Hoesje wat besteld was was te groot. Onze fout. Gebeld en heel erg fijn geholpen. Hadden binnen een paar dagen een goed passend hoesje en mochten de. Er keerde houden.
Per ongeluk verkeerde maat hoesjes besteld, ik mocht ze terug sturen. Maar kreeg vòòr het verzenden al nieuwe toegestuurd! Dat is pas goede service in vol vertrouwen!!
10 mrt. 2023
Omdat het product toch niet beviel en ik graag een medewerker wilde spreken, kreeg ik zonder wachttijd een vriendelijke medewerker aan de lijn die het netjes oploste.
21 uur geleden

Mooie degelijke hoes. Past perfect. Keurig op tijd verstuurd. Helaas liet PostNL een steekje vallen, waardoor hij later dan verwacht bezorgd werd. Niet jullie schuld.