hoesjesdirect.nl- Logo - Beoordelingen

hoesjesdirect.nlReviews

: 27.510Uitstekend

4,55

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 6 mei 2021
Laatst gewijzigd op: 26 nov. 2022
hoesjesdirect.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij hoesjesdirect.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

6.548 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

27.510 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

Beoordelingen voor hoesjesdirect.nl

Filter 
 Sorteren Relevantie 
(4707)
 Geverifieerde beoordeling
9 nov. 2022
Mijn bestelling werd niet bij mij bezorgd, ook niet na een week. Ik heb telefonisch contact opgenomen met hoesjesdirect. Mij werd toegezegd dat zij de bestelde ipad-hoes dezelfde dag nogmaals zouden versturen. De volgende dag had ik het bestelde alsnog in de brievenbus.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 nov. 2022
Op de site is gemakkelijk je telefoon te zoeken. Hoesje uitzoeken en bestellen. Dat gaat hier bijzonder eenvoudig. En... de volgende dag in de brievenbus. TOP!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Wat een fijne en snelle service. Het bleek dat ik een hoesje had besteld voor een OnePlus 9 ipv een OnePlus 9 pro. İk mocht kostenloos een hoesje bestellen voor mijn OnePlus 9 pro. De volgende dag had ik het mooie en kwalitatieve hoesje al thuis.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Ik was heel blij dat ik antwoord kreeg op mijn vraag omtrent het product. Er was ook info over het versturen van het hoesje zodat ik wist wanneer ik de levering mocht verwachten. Heel fijn!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 nov. 2022
Bestelling netjes en tijdig gekregen. Ik moest ze jammer genoeg terugsturen omdat mijn dochter ook al besteld had. Ik heb mijn geld correct en snel teruggekregen. Bedankt!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
9 dagen geleden
Goede service. Ik had een hoes voor mijn laptop besteld en deze bleek naderhand toch de verkeerde maat te zijn. Kon keurig een nieuwe, passende, nabestellen
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
Post nl heeft het hoesje terug gestuurd naar jullie vanwege een fout adres 😏 waarna jullie contact opnamen en vervolgens het naar mijn werk hebben gestuurd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Tegen sluitingstijd besteld en de volgende dag door Post NL geleverd; top! Hoesje was keurig verpakt en van goede kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 nov. 2022 
Mooi hoesje, ziet eruit zoals het was afgebeeld. Handig ritsje voor wat papiergeld en aan de binnenkant nog extra insteek voor pasjes. Snelle levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Snel geleverd na bestellen en het was netjes verpakt en verzonden. Hoesje past perfect. Stevig materiaal. Prijs is prima voor wat ik heb gekregen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 dagen geleden
De eerste bestelling was helaas verkeerd gegaan van mijn kant maar mocht toch een nieuwe uitzoeken en het hoesje behouden fantastische service.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 nov. 2022
Hoesje , super tevreden over. Levering iets minder, het stak in de brievenbus en er half uit. Terwijl onze winkel van 9 tot ‘d nachts open is.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Dacht dat het pakketje verdwenen was maar hoesjedirect.nl kon prima achterhalen waar het was en bleek nog onderweg te zijn. Top geregeld
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022
Wel hoesjes beschikbaar voor mijn Asus telefoon terwijl weinig andere winkels dit hadden. Snel besteld en verzonden, helemaal tevreden.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Had het verkeerde besteld maar kon makkelijk ruilen. Kreeg zelfs het nieuwe artikel binnen voordat ik het oude had teruggestuurd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 nov. 2022
Goede afhandeling En zeer tevreden over product Alleen jammer dat post nl weer eens traag was met afleveren in de brievenbus
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 nov. 2022
Mooi product Veel keuze, goede zoekfilters, snel besteld en snel geleverd. Een mooi en goed product. Zeker aan te bevelen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
De door mij verkeerde hoesje terug gezonden en naadloos vervangen dooreen passende. Help desk zeer accuraat enbehulpzaam
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden 
Echt een fijn bedrijf,vriendelijk, kreeg meteen een code om iets nieuws te bestellen na dat het ene hoesje niet paste.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
het hoesje zelf bevalt prima, mooie kleur en makkelijk om de telefoon te doen. snelle afhandeling van mijn bestelling
Beoordeling melden