tuinexpress.nl- Logo - Beoordelingen

tuinexpress.nl
Beoordelingen:

37 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden1.209 beoordelingen in totaal  

3,81
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 22 feb. 2016
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
tuinexpress.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 sep. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie klantenservice! Helaas was de door mij bestelde wateronrnament niet beschikbaar, maar een heel aardige klantenservice hielp mij een andere keuze te maken, en het werd meteen verstuurd. Ook kan je bij ophaalpunten het pakje ophalen, dat heeft ook niet iedere webshop. Mooie website trouwens.

de meest kritische beoordeling

4 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
19 juni bestelling geplaatst en betaald. Levering 2 tot 5 werkdagen. Na 6 gebeld netjes te woord gestaan. Is gepland verzending over 2 dagen. Mooi niet en ook geen bericht. Telefonisch eerst niet bereikbaar dan maar een mail. Geen reactie dag later weer bellen. Antwoord ligt aan de leverancier we gaan er achteraan. U hoort van ons. Ben benieuwd of ik reactie krijg en mijn bestelling nog komt
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor tuinexpress.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
(5)
(1)
Resetten
17 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling

leveringsdatum

Datum van levering was 17 dagen ipv 5. Klanten laten weten dat de bestelling is uitgesteld en niet wachten tot de klant er zelf achter vraagt. Wat wel goed was is dat ik daardoor nog iets heb kunnen bijbestellen en ze mij daardoor geen extra verzendkosten hebben aangerekend omdat ze de twee bestellingen hebben samengevoegd.
Beoordeling melden
24 okt. 2023
 Geverifieerde beoordeling
prima potten en schotels. van het Duitse merk Geli. Levertijd langer dan aanvankelijk aangekondigd. maar verder is deze zaak OK.
Beoordeling melden
22 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Leveringstijd was 3 weken. Moest zelf vragen naar bestelling. Kon wel nog iets bijvoegen door die vertraging.
Beoordeling melden
PC
Paul C.
Netherlands
15 apr. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beter communiceren en sneller uitleveren
Beoordeling melden
Antwoord van tuinexpress.nl
10 jul. 2023
Bedankt voor uw feedback. We zullen dit intern bespreken en waar nodig proberen te verbeteren. We hopen dat u alsnog tevreden bent over het geleverde product.
10 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Late levering
Beoordeling melden
Antwoord van tuinexpress.nl
10 jul. 2023
We zien in de geschiedenis van uw bestelling dat deze op dezelfde dag als bestelling nog is verzonden. Vermoedelijk heeft de bestelling in het verzendproces bij de vervoerder vertraging opgelopen. Uiteraard hiervoor onze excuses. Bij een volgende bestelling kunt u altijd tussentijds contact opnemen met onze klantenservice. Ze helpen u dan graag verder.
1 jul. 2023
 Geverifieerde beoordeling
De levertijd zou 2 tot 5 werkdagen zijn. Het blijkt 5 weken te worden en we moeten er zelf achteraan wanneer het verwacht wordt want er wordt niets pro actief gecommuniceerd. Over de kwaliteit van het product kan ik niets zeggen, want dat hebben we nog niet. Ik vertrouw erop dat dat in orde zal zijn.
Beoordeling melden